ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #690 Dátum: 2008. Május 24. - 19:39:52 » |
|
De az sem volt rossz! Köszönjük az infókat! Betársulhatsz lassan az OPEC-hez!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #691 Dátum: 2008. Május 25. - 06:30:06 » |
|
Nem hülye a lengyel, mindig tudtam. Majdnem minden 100 méteren lehet LPG-t tankolni náluk. Csak sajnos sokat elvesz a csomagtartóból a rendszer.
Az enyémből bizony még egy dobókockányit sem. (na jó, pótkerék az nincs. Na, és akkor mi van? A Ferrarikba sem tesznek. Viszont jár hozzájuk 8 legény, akik ~ 6 mp. alatt kicserélik mind a 4-et! )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #692 Dátum: 2008. Május 25. - 08:20:54 » |
|
Tegnap kellemesem csalódtam kékvillámomban ~60km országút (100-130km/h) és ~480km városra (napi 2x7km) 8,77 literes átlagot mentem Csak maradjon így...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #693 Dátum: 2008. Május 25. - 10:07:36 » |
|
Nem hülye a lengyel, mindig tudtam. Majdnem minden 100 méteren lehet LPG-t tankolni náluk. Csak sajnos sokat elvesz a csomagtartóból a rendszer.
Az enyémből bizony még egy dobókockányit sem. (na jó, pótkerék az nincs. Na, és akkor mi van? A Ferrarikba sem tesznek. Viszont jár hozzájuk 8 legény, akik ~ 6 mp. alatt kicserélik mind a 4-et! ) Most már csak az a kérdés, hogyan tudod magaddal vinni a nyolc legényt, hogy útközben is szervízelhessenek!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #694 Dátum: 2008. Május 25. - 13:33:26 » |
|
Az enyémből bizony még egy dobókockányit sem. (na jó, pótkerék az nincs. Na, és akkor mi van? A Ferrarikba sem tesznek. Viszont jár hozzájuk 8 legény, akik ~ 6 mp. alatt kicserélik mind a 4-et! ) Az semmi, négy kpl kerékcsere rendben, de meg is tankolnak, és fizetés nélkül húznak tovább! Nos, hát ezt irigylem legjobban! ..., és Ti?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #695 Dátum: 2008. Május 25. - 18:14:04 » |
|
Az enyémből bizony még egy dobókockányit sem. (na jó, pótkerék az nincs. Na, és akkor mi van? A Ferrarikba sem tesznek. Viszont jár hozzájuk 8 legény, akik ~ 6 mp. alatt kicserélik mind a 4-et! ) Az semmi, négy kpl kerékcsere rendben, de meg is tankolnak, és fizetés nélkül húznak tovább! Nos, hát ezt irigylem legjobban! ..., és Ti? "Fizetés nélkül"? Megkapja a fizetését az biz'! Nem is akármennyit, azzal húz tovább! Vagy nem ugyanarról beszélünk?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #696 Dátum: 2008. Május 27. - 11:51:48 » |
|
Íme, az első idei légkondis nyammom:
Kizárólag Budapest és vonzáskörzete, nem kevés dugóval, sok légkondival 592 km és 47 liter. Az testvérek között is csak 8 liter. 16000 km van az autóban, tényleg beérett a fogyasztás és ez szerintem a körülményekhez képest nem rossz.
Viszont kénytelen voltam felvenni egy új stílust (légkondival és annélkül is): városban, az 50-es tempóhoz 3- ban vagyok kénytelen autózni, mert bár a 4- es akár 30- ból is kihúz símán, a fordulatot nagyon alacsonynak tartom.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #697 Dátum: 2008. Május 27. - 13:06:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #698 Dátum: 2008. Május 27. - 17:29:37 » |
|
Kapitány a rangemelkedéssel együtt jutalom kilométereket kap. Plusz még ahány tengeri mérföldet megy, annak bizonyos százalékát jóváírhatja a lacsi órájában. Így megeshet, hogy a futásteljesítmény egy idő után nagyon kicsi lesz, tart a nullához.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #699 Dátum: 2008. Május 27. - 17:41:03 » |
|
No most elgurult a gyógyszer! Híradó retekklub. Az olajtársaságok ezután 10 tanácsot adnak minden autósnak, hogy spóroljon az üzemanyaggal. Én spec. adnék 10 tanácsot nekik, hogy tudnák nekem olcsóbban adni az üzemanyagot...!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #700 Dátum: 2008. Május 27. - 17:55:35 » |
|
No most elgurult a gyógyszer! Híradó retekklub. Az olajtársaságok ezután 10 tanácsot adnak minden autósnak, hogy spóroljon az üzemanyaggal. Én spec. adnék 10 tanácsot nekik, hogy tudnák nekem olcsóbban adni az üzemanyagot...!!!!!!!!!!!!!!! Akit érdekel, az el is olvashatja. Tessék! http://www.savemorethanfuel.eu/download/Leaflet_Hungarian.pdf
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #701 Dátum: 2008. Május 27. - 18:50:41 » |
|
No most elgurult a gyógyszer! Híradó retekklub. Az olajtársaságok ezután 10 tanácsot adnak minden autósnak, hogy spóroljon az üzemanyaggal. Én spec. adnék 10 tanácsot nekik, hogy tudnák nekem olcsóbban adni az üzemanyagot...!!!!!!!!!!!!!!! Akit érdekel, az el is olvashatja. Tessék! http://www.savemorethanfuel.eu/download/Leaflet_Hungarian.pdfÉn igy közlekedek kivéve az 5-ös és 10-es pontot. De ha ilyen stoppost látnék és felvenném akkor már a 10-es is kipipálva. És ha már felvetem a klímát is kikapcsolom, hogy a nagy melegben a maradék ruhától is megszabaduljon. Ezzel az 5-ös is kipipálva.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #702 Dátum: 2008. Május 27. - 19:23:47 » |
|
Tiszta városi forgalom a szokásos 2-3km-es utak. Kiváncsi leszek a végére
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #703 Dátum: 2008. Május 27. - 19:46:59 » |
|
Tiszta városi forgalom a szokásos 2-3km-es utak. Kiváncsi leszek a végére Vagy csal az órád, vagy azon a 2-3km-en tolod a kocsit
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #704 Dátum: 2008. Május 27. - 19:49:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|