bedia
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #585 Dátum: 2008. április 30. - 14:59:17 » |
|
Sziasztok! 2 hete vettem az autót és az első fogyasztási adat (33e km) teljesen vegyes használat mellett (400km autópálya/országút illetve 200km város rövid utakon) 8,3 liter volt. Erre azt mondom kicsit sok, konkrétan a családi Corolla csak városi használat mellett kér 7,5-et. Tudtam mielőtt megvettem, de azért a 15eFt-os tankolás elszomorító. Ami közös a két autóban, hogy egyik sem megy :-)
Miért nem vettél megint egy toyotát? Azzal a 8 deci fogyasztás-különbséggel egy keveset tekerni kellett volna bele, mire behoztad volna az árkülönbözetet! Pfff... Miért nem vettem egy toyotát? --> magyar vagyok, árérzékeny, nem fért bele az ésszerű költségvetési keretbe Miért vettem lacettit? --> Mert ennyi pénzért hasonló méretű és felszereltségű autóból max franciát adnak amit többet vihetek szervízbe mint tankolni De ettől a fogyasztási adatok ám nem lesznek jobbak :-) Különben meg vagyok az autóval elégedve, ár-érték arányban kiváló, kényelmes, de azért hasraesni nem kell, mert színvonalban nem egy Civic, Corolla, pláne nem egy Mazda 3. De azoknak áruk is van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #586 Dátum: 2008. április 30. - 17:10:12 » |
|
Sziasztok! 2 hete vettem az autót és az első fogyasztási adat (33e km) teljesen vegyes használat mellett (400km autópálya/országút illetve 200km város rövid utakon) 8,3 liter volt. Erre azt mondom kicsit sok, konkrétan a családi Corolla csak városi használat mellett kér 7,5-et. Tudtam mielőtt megvettem, de azért a 15eFt-os tankolás elszomorító. Ami közös a két autóban, hogy egyik sem megy :-)
Miért nem vettél megint egy toyotát? Azzal a 8 deci fogyasztás-különbséggel egy keveset tekerni kellett volna bele, mire behoztad volna az árkülönbözetet! Pfff... Miért nem vettem egy toyotát? --> magyar vagyok, árérzékeny, nem fért bele az ésszerű költségvetési keretbe Miért vettem lacettit? --> Mert ennyi pénzért hasonló méretű és felszereltségű autóból max franciát adnak amit többet vihetek szervízbe mint tankolni De ettől a fogyasztási adatok ám nem lesznek jobbak :-) Különben meg vagyok az autóval elégedve, ár-érték arányban kiváló, kényelmes, de azért hasraesni nem kell, mert színvonalban nem egy Civic, Corolla, pláne nem egy Mazda 3. De azoknak áruk is van... Na látod, hogy tudod a választ? Valaminek az oltárán mindig áldozni kell! Mi pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy mit vettünk és lehetőleg kerüljük a "HA" kezdetű mondatokat, mint pl.: Ha ezt vagy ha azt vettünk volna...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #587 Dátum: 2008. április 30. - 17:19:46 » |
|
Na ezt hogy csináltam. dyno-tabal 7,9 L vegyesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Imperial WTCC
Friss hús
Nem elérhető
WTCC Street
|
|
« Hozzászólás #588 Dátum: 2008. április 30. - 18:13:54 » |
|
De ettől a fogyasztási adatok ám nem lesznek jobbak :-) Különben meg vagyok az autóval elégedve, ár-érték arányban kiváló, kényelmes, de azért hasraesni nem kell, mert színvonalban nem egy Civic, Corolla, pláne nem egy Mazda 3. De azoknak áruk is van...
Próbáltam a Zum-Zum 3-t. Nem voltam elájulva tőle. A vállam alig fért el, és a műszerfal zavaróan közel van. Pedig nem vagyok kosárlabázó és body builder sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #589 Dátum: 2008. április 30. - 19:37:15 » |
|
1 hete ücsörgök egy 407-es pözsóban munkaidőben. Városban pici klíma néha, / 2.0 D AT/, computer szerint 9.6 L/100 Km. Ilyen Diesel árnál nem egy leányálom ez sem.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #590 Dátum: 2008. április 30. - 22:16:07 » |
|
1 hete ücsörgök egy 407-es pözsóban munkaidőben. Városban pici klíma néha, / 2.0 D AT/, computer szerint 9.6 L/100 Km. Ilyen Diesel árnál nem egy leányálom ez sem. Fárasztó lehet egy autóban egy hetet ücsörögni...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #591 Dátum: 2008. Május 01. - 11:26:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #592 Dátum: 2008. Május 01. - 12:31:23 » |
|
Bocsánat! Így már világos! Nem autóban, hanem pözsóban és csak munkaidőben egy hetet....na de ne offoljuk ezzel a topicot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #593 Dátum: 2008. Május 02. - 14:38:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #595 Dátum: 2008. Május 02. - 19:26:13 » |
|
Kripic! Lebuktál! Szóval akkor jöttök Veszprémbe! Iratkozz fel, de izibe! Amúgy ne irigykedj, már Te is mentél egy hét alatt 174,3 km-t, a fele siker már adva van, és majd jön a másik fele is, tankolj egyszer 11,66 lityit! Na ugye? Így már szebb az élet kisbarátom? Nem kell egyszerre mindent akarni!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #596 Dátum: 2008. Május 02. - 19:32:11 » |
|
Diablo! Hol van 174 km-es lejtő, mert én is akarok jó fogyasztást végre produkálni, és egyelőre nekem csak így jönne össze. Vagy tán a Suzukival mentél, csak nem irtad hozzá, hogy bosszants minket már Te is, nemcsak MNT? Az iszákosok közül ezt az egyet szeretem csak, de ezt nagyon! Lacetti!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #597 Dátum: 2008. Május 02. - 19:40:56 » |
|
Diablo! Hol van 174 km-es lejtő, mert én is akarok jó fogyasztást végre produkálni, és egyelőre nekem csak így jönne össze. Vagy tán a Suzukival mentél, csak nem irtad hozzá, hogy bosszants minket már Te is, nemcsak MNT? Az iszákosok közül ezt az egyet szeretem csak, de ezt nagyon! Lacetti! A megoldás kulcsa, hogy rossz motorral adták el neki a kocsit. Benzinest rendelt, de dízelt kapott véletlenül! (Mivel ők már akkor tudták, hogy az egekbe szökik a gázolaj!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #598 Dátum: 2008. Május 02. - 19:47:09 » |
|
Nos, akkor most sajnáljuk, vagy irigyeljük Diablo barátunkat? Most elutazott a fiam a család nagyobb részével Szankra. Elötte tabletta, és teletank. Ha hazajön, megtankolom, és ha most is elszomorít, akkor többet nem nézem a fogyasztását egy jó darabig legalábbis! De azért egyszer jó lenne egy megnyugtató fogyi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #599 Dátum: 2008. Május 02. - 19:50:07 » |
|
Kripic! Lebuktál! Szóval akkor jöttök Veszprémbe! Iratkozz fel, de izibe! Amúgy ne irigykedj, már Te is mentél egy hét alatt 174,3 km-t, a fele siker már adva van, és majd jön a másik fele is, tankolj egyszer 11,66 lityit! Na ugye? Így már szebb az élet kisbarátom? Nem kell egyszerre mindent akarni! Igen,igen, a megfelelő helyen már jeleztem, hogy némi esély mutatkozik... Na de akkor diablo barátunk összes rejtett tartalékát feltárjuk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|