mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #480 Dátum: 2008. Március 18. - 20:15:27 » |
|
Köszi, akkor leteszek róla, de a napi számláűlót még mindíg nem tudom,- a második megnyomás után jelzi? A főnököm kéri a pontos Km kimutatást.
2 db napi számláló van benne A és B a harmadik ODO az összkilómétert mutatja!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #481 Dátum: 2008. Március 18. - 21:03:51 » |
|
Köszi, akkor leteszek róla, de a napi számláűlót még mindíg nem tudom,- a második megnyomás után jelzi? A főnököm kéri a pontos Km kimutatást.
Javaslom a kezelési könyv átfogó olvasását, és mindenre fény derűl! Gratula a géphez, sok sikert hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #482 Dátum: 2008. Március 18. - 23:04:54 » |
|
Javaslom a kezelési könyv átfogó olvasását, és mindenre fény derűl! Gratula a géphez, sok sikert hozzá! Hát ez kétségtelen, nem árt elolvasni legalább a mindennapi használathoz szükséges részeket.Gondolom az irányjelző és a kézifék használata nem igényel bővebb magyarázatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #483 Dátum: 2008. Március 19. - 08:46:47 » |
|
Javaslom a kezelési könyv átfogó olvasását, és mindenre fény derűl! Gratula a géphez, sok sikert hozzá! Hát ez kétségtelen, nem árt elolvasni legalább a mindennapi használathoz szükséges részeket.Gondolom az irányjelző és a kézifék használata nem igényel bővebb magyarázatot. Minden más viszont igen Ne feledjük a felpörgő motor és a rossz ütemű váltás is hozzátehet a fogyihoz. Csak olvasni a fórumot, csak olvasni kedves új tag!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #484 Dátum: 2008. Március 20. - 17:13:15 » |
|
Javaslom a kezelési könyv átfogó olvasását, és mindenre fény derűl! Gratula a géphez, sok sikert hozzá! Hát ez kétségtelen, nem árt elolvasni legalább a mindennapi használathoz szükséges részeket.Gondolom az irányjelző és a kézifék használata nem igényel bővebb magyarázatot. Minden más viszont igen Ne feledjük a felpörgő motor és a rossz ütemű váltás is hozzátehet a fogyihoz. Csak olvasni a fórumot, csak olvasni kedves új tag! Továbbá a tapasztalatokat, érdekességeket velünk megosztani!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #485 Dátum: 2008. Március 20. - 22:52:34 » |
|
Jó kis gép ez,ami van itten nékünk! Mindig felvidít: Teletankoltam,majd 171km megtétele után vízszintben azt mutatja,hogy hajszál pontosan félig van a tank. Én is mutattam Neki valamit... Amikor meg már nagyon világít a naftáért/úgy 550-600 km megtétele után/50-52 lityi megy bele abba a nagy 60-as tankba... Szóval vidám kis járgány ez...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #486 Dátum: 2008. Március 23. - 09:05:29 » |
|
Jó kis gép ez,ami van itten nékünk! Mindig felvidít: Teletankoltam,majd 171km megtétele után vízszintben azt mutatja,hogy hajszál pontosan félig van a tank. Én is mutattam Neki valamit... Amikor meg már nagyon világít a naftáért/úgy 550-600 km megtétele után/50-52 lityi megy bele abba a nagy 60-as tankba... Szóval vidám kis járgány ez... Igen a mutató az tájékoztató jellegű adatot közöl. Nem érdekes hogy hány kilométerre, csak hogy telitank után mentem egy darabig és mikor negyedet mutatott mentem tankolni és lám csak 33 liter fért bele. Akkor csak félig volt negyeden
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #487 Dátum: 2008. Március 24. - 19:48:49 » |
|
de arra is gondolj, hogy mekkora öröm, amikor azt hiszed, hogy 15-ért tankolsz, aztán csak 12-t kell fizetned...spórolsz 3-at...tudod mennyi sör az?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #488 Dátum: 2008. Március 24. - 20:20:31 » |
|
Na, ma tankoltam...10,5 lett a városi fogyasztásom. A rövid távokat tekintve nem is vészes.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #489 Dátum: 2008. Március 24. - 20:24:13 » |
|
Na, ma tankoltam...10,5 lett a városi fogyasztásom. A rövid távokat tekintve nem is vészes.
Télen nekem is ennyi lett az állandó hidegmotoros tinglitangli melóbajárásnál. 30 liter/285 km.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #490 Dátum: 2008. Március 24. - 20:32:08 » |
|
Én is mértem egyet ma 250 km autópálya(140-160 km/h között) +90 km egyéb út+20 km. Budapest és 23 litert tankoltam a benzinnél jóval drágább anyagból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #492 Dátum: 2008. Március 24. - 20:37:45 » |
|
Én is mértem egyet ma 250 km autópálya(140-160 km/h között) +90 km egyéb út+20 km. Budapest és 23 litert tankoltam a benzinnél jóval drágább anyagból.
Ki leszel tiltva, ha ilyen negatívokat írsz! Szerintem is rossz.Nagyon drága az olaj!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #493 Dátum: 2008. Március 24. - 20:39:18 » |
|
Sziasztok!! Friss adat kb 1órája tankoltam: 601 km 40,2 liter azaz :6.66 l/100km!!!! Ebből 520 km országút 90-110 km/h tempóval,a többi város. Ennyi még soha sem volt!!!! REKORD!!!!Legalább is nekem. Kezd a fogyim igazodni az 1.8as dízel mitsu coltomhoz....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #494 Dátum: 2008. Március 24. - 21:20:03 » |
|
Sziasztok!! Friss adat kb 1órája tankoltam: 601 km 40,2 liter azaz :6.66 l/100km!!!! Ebből 520 km országút 90-110 km/h tempóval,a többi város. Ennyi még soha sem volt!!!! REKORD!!!!Legalább is nekem. Kezd a fogyim igazodni az 1.8as dízel mitsu coltomhoz.... pozitív vagy negatív rekord?Drukkolok, hogy pozitív legyen!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|