cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #420 Dátum: 2008. Március 14. - 23:26:32 » |
|
Mai friss mérés. A képen látható km-ből 200 km autópálya 140-150-es tempóval, baromi nagy dugó Pesten kb 1óra 40 perc tötymörgés, hazafelé az M7 en ugyanez Fehérvárnál valami baleset miatt.A többi város és egyéb út.Hát annyi amennyi, mivel adatokat nem közölhetek. Már így is túlfeszítetted a húrt! De nekem sem fog 10,5-öt enni télen, ha normális szívbillentyű lesz benne és ha végre 95-ös lesz a drága benzinünk!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #421 Dátum: 2008. Március 14. - 23:28:46 » |
|
Mai friss mérés. A képen látható km-ből 200 km autópálya 140-150-es tempóval, baromi nagy dugó Pesten kb 1óra 40 perc tötymörgés, hazafelé az M7 en ugyanez Fehérvárnál valami baleset miatt.A többi város és egyéb út.Hát annyi amennyi, mivel adatokat nem közölhetek. mostménem? Majd meglátod, hogy mit kapok ezért a képért is.Különben meg le vagyok tiltva erről a topikról, SZ.GÁBOR barátommal együtt.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #422 Dátum: 2008. Március 14. - 23:29:56 » |
|
Oké, de nem meglepődni, ha következő indításkor kicsit lejebb lesz a mutató! normál. Egyébként én már megint elmentem 580 km-t tankolás óta és még negyedig van. Főleg város és megint a dzetnyál. A lényeg kimaradt. telitankoltam és nem egész 28 liter fért bele kattig. Ebből a távból 180km volt hosszútáv, a többi 2-3km-es távok sok-sok állással. Hát akkor verd a s..edet a földhöz, mert neked egy szuper, pénztárcakímélő jutott... Ha jól számolom, kevesebb, mint 7 liter/100...? Én is akarok egy ilyet!!! Mondjuk elég nyugodt stílusban vezetek, ráadásul csak 1200km van a kocsiban, 3000ford. felett nem nagyon jártam vele eddig, illetve 90 fölött sem. A Kalosommal sem volt fogyasztásilag semmi probléma, pedig sokan írták arra is hogy sokat eszik (1.4 8V). Esztergom-Szeged-Esztergom távon kihoztam belőle 5.5l/100km átlagot az én nyugodt tempómmal autópályán (110-130km/h) Azért ezt a 90-et hanyagolhatnád! Még az első ezerben is lehet szép 100-120 között haladni! Sőt! Inkább jobb a kis gázas pörgetés (persze nem tiltásig! ) alacsonyabb fokozatban, mint a nagy fokozatban nagy gázas erőltetés! Nyugodtan mehetsz vele autópályatempót!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #423 Dátum: 2008. Március 14. - 23:31:00 » |
|
Mai friss mérés. A képen látható km-ből 200 km autópálya 140-150-es tempóval, baromi nagy dugó Pesten kb 1óra 40 perc tötymörgés, hazafelé az M7 en ugyanez Fehérvárnál valami baleset miatt.A többi város és egyéb út.Hát annyi amennyi, mivel adatokat nem közölhetek. mostménem? Majd meglátod, hogy mit kapok ezért a képért is.Különben meg le vagyok tiltva erről a topikról, SZ.GÁBOR barátommal együtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #424 Dátum: 2008. Március 14. - 23:31:29 » |
|
Mai friss mérés. A képen látható km-ből 200 km autópálya 140-150-es tempóval, baromi nagy dugó Pesten kb 1óra 40 perc tötymörgés, hazafelé az M7 en ugyanez Fehérvárnál valami baleset miatt.A többi város és egyéb út.Hát annyi amennyi, mivel adatokat nem közölhetek. mostménem? Majd meglátod, hogy mit kapok ezért a képért is.Különben meg le vagyok tiltva erről a topikról, SZ.GÁBOR barátommal együtt. Jól megérdemelt jutalmatokat élvezitek, hisz megfizettétek eme élmény árát már az árcédulán! Csak jó veletek élcelődni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #425 Dátum: 2008. Március 15. - 00:10:25 » |
|
Mai friss mérés. A képen látható km-ből 200 km autópálya 140-150-es tempóval, baromi nagy dugó Pesten kb 1óra 40 perc tötymörgés, hazafelé az M7 en ugyanez Fehérvárnál valami baleset miatt.A többi város és egyéb út.Hát annyi amennyi, mivel adatokat nem közölhetek. mostménem? Majd meglátod, hogy mit kapok ezért a képért is.Különben meg le vagyok tiltva erről a topikról, SZ.GÁBOR barátommal együtt. Jól megérdemelt jutalmatokat élvezitek, hisz megfizettétek eme élmény árát már az árcédulán! Csak jó veletek élcelődni! Értem én a viccet, de.................
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #426 Dátum: 2008. Március 15. - 00:21:34 » |
|
Mai friss mérés. A képen látható km-ből 200 km autópálya 140-150-es tempóval, baromi nagy dugó Pesten kb 1óra 40 perc tötymörgés, hazafelé az M7 en ugyanez Fehérvárnál valami baleset miatt.A többi város és egyéb út.Hát annyi amennyi, mivel adatokat nem közölhetek. mostménem? Majd meglátod, hogy mit kapok ezért a képért is.Különben meg le vagyok tiltva erről a topikról, SZ.GÁBOR barátommal együtt. Jól megérdemelt jutalmatokat élvezitek, hisz megfizettétek eme élmény árát már az árcédulán! Csak jó veletek élcelődni! Értem én a viccet, de................. de nem szeretem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #427 Dátum: 2008. Március 15. - 09:38:31 » |
|
Lewis Fiam! Ha ki vagy tiltva innen, márpedig így áll a dolog, akkor miért merészelsz ide bealkalmatlankodni, hogy finom legyek! Szeretlek, de nem itt! Ez persze vonatkozik a másik hergelőre is SzGáborra is természetesen!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #428 Dátum: 2008. Március 15. - 11:44:50 » |
|
A héten teli tankoltam a verdát (kattanásig) majd, ezek után kb4,5L fejeltem rá. Ez hova megy?? A tank nyeli vagy a csőrendszer? ill. ki mennyit tudott ráfejelni?? 88km után (40km autópálya) lett a mutató szerint teli a tank!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #429 Dátum: 2008. Március 15. - 12:34:30 » |
|
Azért ezt a 90-et hanyagolhatnád! Még az első ezerben is lehet szép 100-120 között haladni! Sőt! Inkább jobb a kis gázas pörgetés (persze nem tiltásig! ) alacsonyabb fokozatban, mint a nagy fokozatban nagy gázas erőltetés! Nyugodtan mehetsz vele autópályatempót! Mivel nagyrészt városban járok vele, max 2-3 szor Dorog (kb1,5km országúti rész), így örülök ha 90-et sikerül elérni. Amikor Győrben voltam, pont aznap volt az a nagy vihar, így a 90 is rizikós volt. Egyébként fokozatosan terhelem, tegnap 110-ig mentem fel, ha elérem a 2-3000 km-t biztos meghajtom a környéken valahol. A Kalossal is így voltam, nem volt az se lusta, csak ritkán tudtam meghajtani, de akkor nyomtam neki mert szerettem a direktszűrő hangját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #430 Dátum: 2008. Március 15. - 12:36:13 » |
|
Azért ezt a 90-et hanyagolhatnád! Még az első ezerben is lehet szép 100-120 között haladni! Sőt! Inkább jobb a kis gázas pörgetés (persze nem tiltásig! ) alacsonyabb fokozatban, mint a nagy fokozatban nagy gázas erőltetés! Nyugodtan mehetsz vele autópályatempót! Mivel nagyrészt városban járok vele, max 2-3 szor Dorog (kb1,5km országúti rész), így örülök ha 90-et sikerül elérni. Amikor Győrben voltam, pont aznap volt az a nagy vihar, így a 90 is rizikós volt. Egyébként fokozatosan terhelem, tegnap 110-ig mentem fel, ha elérem a 2-3000 km-t biztos meghajtom a környéken valahol. A Kalossal is így voltam, nem volt az se lusta, csak ritkán tudtam meghajtani, de akkor nyomtam neki mert szerettem a direktszűrő hangját Hál istennek itt vannak jó szakaszok ahol meg lehet pörgetni a 84 1-2 autó de majd ha beindul a balcsi szezon akkor jáááááááj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #431 Dátum: 2008. Március 15. - 12:57:42 » |
|
Azért ezt a 90-et hanyagolhatnád! Még az első ezerben is lehet szép 100-120 között haladni! Sőt! Inkább jobb a kis gázas pörgetés (persze nem tiltásig! ) alacsonyabb fokozatban, mint a nagy fokozatban nagy gázas erőltetés! Nyugodtan mehetsz vele autópályatempót! Mivel nagyrészt városban járok vele, max 2-3 szor Dorog (kb1,5km országúti rész), így örülök ha 90-et sikerül elérni. Amikor Győrben voltam, pont aznap volt az a nagy vihar, így a 90 is rizikós volt. Egyébként fokozatosan terhelem, tegnap 110-ig mentem fel, ha elérem a 2-3000 km-t biztos meghajtom a környéken valahol. A Kalossal is így voltam, nem volt az se lusta, csak ritkán tudtam meghajtani, de akkor nyomtam neki mert szerettem a direktszűrő hangját Hál istennek itt vannak jó szakaszok ahol meg lehet pörgetni a 84 1-2 autó de majd ha beindul a balcsi szezon akkor jáááááááj ha minden igaz nálunk is átminősítenek egy 4,5km-es szakaszt 110km/h-s sebességűre, majd ott kipróbálom. De azzal várok még 1-2000km-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #432 Dátum: 2008. Március 15. - 13:00:45 » |
|
Azért ezt a 90-et hanyagolhatnád! Még az első ezerben is lehet szép 100-120 között haladni! Sőt! Inkább jobb a kis gázas pörgetés (persze nem tiltásig! ) alacsonyabb fokozatban, mint a nagy fokozatban nagy gázas erőltetés! Nyugodtan mehetsz vele autópályatempót! Mivel nagyrészt városban járok vele, max 2-3 szor Dorog (kb1,5km országúti rész), így örülök ha 90-et sikerül elérni. Amikor Győrben voltam, pont aznap volt az a nagy vihar, így a 90 is rizikós volt. Egyébként fokozatosan terhelem, tegnap 110-ig mentem fel, ha elérem a 2-3000 km-t biztos meghajtom a környéken valahol. A Kalossal is így voltam, nem volt az se lusta, csak ritkán tudtam meghajtani, de akkor nyomtam neki mert szerettem a direktszűrő hangját Hál istennek itt vannak jó szakaszok ahol meg lehet pörgetni a 84 1-2 autó de majd ha beindul a balcsi szezon akkor jáááááááj ha minden igaz nálunk is átminősítenek egy 4,5km-es szakaszt 110km/h-s sebességűre, majd ott kipróbálom. De azzal várok még 1-2000km-t. Kihuzatni kihuzathatod csak tartósan ne nyomd neki,had égjen a sok dzsuva a szivéből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #433 Dátum: 2008. Március 15. - 13:16:19 » |
|
A héten teli tankoltam a verdát (kattanásig) majd, ezek után kb4,5L fejeltem rá. Ez hova megy?? A tank nyeli vagy a csőrendszer? ill. ki mennyit tudott ráfejelni?? 88km után (40km autópálya) lett a mutató szerint teli a tank! Van egy tágulási tartály a tank előtt, ez általában 5-10 literes tipus függően. Ebbe nyomod túl a benzint, de óvatosan mert ha melegszik az idő, és fullon vagy ráfizethetsz vele!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|