sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #390 Dátum: 2008. Március 12. - 19:58:44 » |
|
Nagyapámnak van ignice, nem panaszkodott a fogyasztásra, de nem is ment 80-nál többel sosem. Gondolom havi két alkalommal veszi elő, így akár 3 havonta 1x meg kell tankolni.Évi 4 tankolás mellett engem sem zavart volna a fogyasztása.Csakhogy én havonta tankolok 4x, és mindig tele.Ráadásul sokat megyek pályán és ott a 80 egy kicsit gáz. Ezt pontosan nem tudom megmondani, de előtte egy Wartburg 353 DeLux tetőablak, padlóvltó CASCO matrica a hátsóablak bal alsósarkában típusú autója volt. A MERKUR-ban vette át és 16 év alatt 54000 Km-t ment vele. Lehet számolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #391 Dátum: 2008. Március 12. - 22:43:11 » |
|
Nagyapámnak van ignice, nem panaszkodott a fogyasztásra, de nem is ment 80-nál többel sosem. Gondolom havi két alkalommal veszi elő, így akár 3 havonta 1x meg kell tankolni.Évi 4 tankolás mellett engem sem zavart volna a fogyasztása.Csakhogy én havonta tankolok 4x, és mindig tele.Ráadásul sokat megyek pályán és ott a 80 egy kicsit gáz. Ezt pontosan nem tudom megmondani, de előtte egy Wartburg 353 DeLux tetőablak, padlóvltó CASCO matrica a hátsóablak bal alsósarkában típusú autója volt. A MERKUR-ban vette át és 16 év alatt 54000 Km-t ment vele. Lehet számolni Én is kb ennyit megyek 1,6 év alatt
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #392 Dátum: 2008. Március 12. - 22:44:45 » |
|
Nagyapámnak van ignice, nem panaszkodott a fogyasztásra, de nem is ment 80-nál többel sosem. Gondolom havi két alkalommal veszi elő, így akár 3 havonta 1x meg kell tankolni.Évi 4 tankolás mellett engem sem zavart volna a fogyasztása.Csakhogy én havonta tankolok 4x, és mindig tele.Ráadásul sokat megyek pályán és ott a 80 egy kicsit gáz. Ezt pontosan nem tudom megmondani, de előtte egy Wartburg 353 DeLux tetőablak, padlóvltó CASCO matrica a hátsóablak bal alsósarkában típusú autója volt. A MERKUR-ban vette át és 16 év alatt 54000 Km-t ment vele. Lehet számolni Én is kb ennyit megyek 1,6 év alatt A Lacsival? Vagy a nénóval?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #393 Dátum: 2008. Március 12. - 22:47:48 » |
|
Nagyapámnak van ignice, nem panaszkodott a fogyasztásra, de nem is ment 80-nál többel sosem. Gondolom havi két alkalommal veszi elő, így akár 3 havonta 1x meg kell tankolni.Évi 4 tankolás mellett engem sem zavart volna a fogyasztása.Csakhogy én havonta tankolok 4x, és mindig tele.Ráadásul sokat megyek pályán és ott a 80 egy kicsit gáz. Ezt pontosan nem tudom megmondani, de előtte egy Wartburg 353 DeLux tetőablak, padlóvltó CASCO matrica a hátsóablak bal alsósarkában típusú autója volt. A MERKUR-ban vette át és 16 év alatt 54000 Km-t ment vele. Lehet számolni Én is kb ennyit megyek 1,6 év alatt A Lacsival? Vagy a nénóval? Természetesen a Lacsival!A nénót nem számolom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #394 Dátum: 2008. Március 13. - 20:26:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #395 Dátum: 2008. Március 13. - 20:28:36 » |
|
Oké, de nem meglepődni, ha következő indításkor kicsit lejebb lesz a mutató! normál. Egyébként én már megint elmentem 580 km-t tankolás óta és még negyedig van. Főleg város és megint a dzetnyál.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #396 Dátum: 2008. Március 13. - 20:57:28 » |
|
Az igazság odaát van!Majd matematikai alapokon meglátjuk!Tankolj és számolj!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #397 Dátum: 2008. Március 13. - 22:16:23 » |
|
nekem 12,5 jött ki picit durva 2,5 motor megérteném de ezzzz 1,4 pöcs köszörűűű
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #398 Dátum: 2008. Március 13. - 22:37:11 » |
|
nekem 12,5 jött ki picit durva 2,5 motor megérteném de ezzzz 1,4 pöcs köszörűűű Nyugi még nyers+próbálgatod, nyomod neki.Nem csoda!Egy kicsit majd összeérik és csökken a fogyi.Na utána sem lesz Matizos, de azért mégis.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #399 Dátum: 2008. Március 13. - 22:39:54 » |
|
nekem 12,5 jött ki picit durva 2,5 motor megérteném de ezzzz 1,4 pöcs köszörűűű Nyugi még nyers+próbálgatod, nyomod neki.Nem csoda!Egy kicsit majd összeérik és csökken a fogyi.Na utána sem lesz Matizos, de azért mégis. Várom már,de türelmes vagyok sosem volt új autóm és most minden új nekem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #400 Dátum: 2008. Március 13. - 22:51:05 » |
|
nekem 12,5 jött ki picit durva 2,5 motor megérteném de ezzzz 1,4 pöcs köszörűűű Nyugi még nyers+próbálgatod, nyomod neki.Nem csoda!Egy kicsit majd összeérik és csökken a fogyi.Na utána sem lesz Matizos, de azért mégis. Várom már,de türelmes vagyok sosem volt új autóm és most minden új nekem. Fokozatosan szoktasd hozzá a terheléshez.Ne gyilkold csak finoman.Miután 16 szelepes pörgetni kell, ha teljesítményt akarsz tőle!Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy ez nem egy versenygép.Csak annyit várhatsz tőle amit egy 1,4 gép tud.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #401 Dátum: 2008. Március 13. - 22:59:46 » |
|
nekem 12,5 jött ki picit durva 2,5 motor megérteném de ezzzz 1,4 pöcs köszörűűű Nyugi még nyers+próbálgatod, nyomod neki.Nem csoda!Egy kicsit majd összeérik és csökken a fogyi.Na utána sem lesz Matizos, de azért mégis. Várom már,de türelmes vagyok sosem volt új autóm és most minden új nekem. Fokozatosan szoktasd hozzá a terheléshez.Ne gyilkold csak finoman.Miután 16 szelepes pörgetni kell, ha teljesítményt akarsz tőle!Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy ez nem egy versenygép.Csak annyit várhatsz tőle amit egy 1,4 gép tud. Ez már most 2x az elöző autóménak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #402 Dátum: 2008. Március 13. - 23:03:28 » |
|
nekem 12,5 jött ki picit durva 2,5 motor megérteném de ezzzz 1,4 pöcs köszörűűű Nyugi még nyers+próbálgatod, nyomod neki.Nem csoda!Egy kicsit majd összeérik és csökken a fogyi.Na utána sem lesz Matizos, de azért mégis. Várom már,de türelmes vagyok sosem volt új autóm és most minden új nekem. Fokozatosan szoktasd hozzá a terheléshez.Ne gyilkold csak finoman.Miután 16 szelepes pörgetni kell, ha teljesítményt akarsz tőle!Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy ez nem egy versenygép.Csak annyit várhatsz tőle amit egy 1,4 gép tud. Ez már most 2x az elöző autóménak. A tudása vagy a fogyasztása?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #403 Dátum: 2008. Március 13. - 23:06:53 » |
|
nekem 12,5 jött ki picit durva 2,5 motor megérteném de ezzzz 1,4 pöcs köszörűűű Nyugi még nyers+próbálgatod, nyomod neki.Nem csoda!Egy kicsit majd összeérik és csökken a fogyi.Na utána sem lesz Matizos, de azért mégis. Várom már,de türelmes vagyok sosem volt új autóm és most minden új nekem. Fokozatosan szoktasd hozzá a terheléshez.Ne gyilkold csak finoman.Miután 16 szelepes pörgetni kell, ha teljesítményt akarsz tőle!Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy ez nem egy versenygép.Csak annyit várhatsz tőle amit egy 1,4 gép tud. Ez már most 2x az elöző autóménak. A tudása vagy a fogyasztása? Tudása /erő/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #404 Dátum: 2008. Március 13. - 23:17:44 » |
|
nekem 12,5 jött ki picit durva 2,5 motor megérteném de ezzzz 1,4 pöcs köszörűűű Nyugi még nyers+próbálgatod, nyomod neki.Nem csoda!Egy kicsit majd összeérik és csökken a fogyi.Na utána sem lesz Matizos, de azért mégis. Várom már,de türelmes vagyok sosem volt új autóm és most minden új nekem. Fokozatosan szoktasd hozzá a terheléshez.Ne gyilkold csak finoman.Miután 16 szelepes pörgetni kell, ha teljesítményt akarsz tőle!Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy ez nem egy versenygép.Csak annyit várhatsz tőle amit egy 1,4 gép tud. Ez már most 2x az elöző autóménak. A tudása vagy a fogyasztása? Tudása /erő/ Csak vigyázz nehogy szétszaladjon a ménes!Nehogy abba a hibába ess, hogy ez bármilyen nehéz helyzetet erőből meg tud oldani!!!Csak óvatosan amig teljesen meg nem ismered a korlátait!Utána is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|