mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #375 Dátum: 2008. Március 08. - 07:49:03 » |
|
Nekünk is van 1 Altónk és vállaltam az "isteni szél" szerepét 168 a vége és 6,5l-nél többet ekkor sem lehet megetetni vele, kíméletes országúti tempóban viszont beéri a 4l-el. Mondjuk 800kg jut a 62 le-jére éppen ezért lehet vele meglepetéseket okozni.Ha nemis kényelmes, de mindenképpen fürge és takarékos.
Hát fürgének fürge, a fogyasztására sem lehet panasz, de nagyon igénytelen az egész.Azért még szeretjük.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #376 Dátum: 2008. Március 08. - 07:59:51 » |
|
Akkor megnyugodtam Az előző gép Astra 1.4 G, 7,2 körül kijött, igaz 5 lóval, és 20 Nm-rel kevesebb. Ha tudnánk tartani azt a bizonyos 90-et, akkor látnánk csak csodákat ám. Ilyen tempónál egy Szuzka sem eszik 5.5-öt. Az meg 800 kg, nem pedig tonna feletti. De nem is véletlen, hogy nem suzuki van a seggünk alatt Mellesleg lehet, hogy a suzukinak a végsebessége ennyi Vót nekem 3 Szuzkám is, abból 1-2 Swift, a második 190-et ment, igaz a végét nem erőből, hanem lassan kigurulta, de vitte és tartotta. A fogyit ilyenkor nem néztem. A 3. Ignis koma már klímával 4 személlyel 140-es tempónál már 11 körül evett Horvátból hazafelé. Ezt a Lacsi 8.6-at tette mag tavaly...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #377 Dátum: 2008. Március 08. - 09:09:08 » |
|
Nekünk is van 1 Altónk és vállaltam az "isteni szél" szerepét 168 a vége és 6,5l-nél többet ekkor sem lehet megetetni vele, kíméletes országúti tempóban viszont beéri a 4l-el. Mondjuk 800kg jut a 62 le-jére éppen ezért lehet vele meglepetéseket okozni.Ha nemis kényelmes, de mindenképpen fürge és takarékos.
VIGYÁZAT! Ne essünk bele abba a hibába, hogy a lóerők mellé nem nézzük a fordulatot, és természetesen a nyomatékot, hogy hol adja le! Mert ugye a suzukiban van az a sport is amit 4 milláért vesztegetnek 125 Le-vel. És a Siófoki hülyegyerek megveszi és vagánykodni akar mellettem azt énmeg lefagyasztottam azt a bamba vigyort a képéről suzuki sport: 1.6 125LE / 6800 fordulaton , 148 NM / 4800 ford. lacetti diesel: 2.0 121LE / 3800 ford. 280 NM / 2000 ford. ez itt a trükk Mire szerencsétlen 2. ban kipörgeti addig én már 100-al megyek 3.ikban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 08. - 09:52:37 írta sz.gabor »
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #378 Dátum: 2008. Március 08. - 09:17:30 » |
|
Akkor megnyugodtam Az előző gép Astra 1.4 G, 7,2 körül kijött, igaz 5 lóval, és 20 Nm-rel kevesebb. Ha tudnánk tartani azt a bizonyos 90-et, akkor látnánk csak csodákat ám. Ilyen tempónál egy Szuzka sem eszik 5.5-öt. Az meg 800 kg, nem pedig tonna feletti. De nem is véletlen, hogy nem suzuki van a seggünk alatt Mellesleg lehet, hogy a suzukinak a végsebessége ennyi Vót nekem 3 Szuzkám is, abból 1-2 Swift, a második 190-et ment, igaz a végét nem erőből, hanem lassan kigurulta, de vitte és tartotta. A fogyit ilyenkor nem néztem. A 3. Ignis koma már klímával 4 személlyel 140-es tempónál már 11 körül evett Horvátból hazafelé. Ezt a Lacsi 8.6-at tette mag tavaly... A Lacsik előtt volt "szerencsém" 3 hónapig egy1,3-as Ignist hajtani.Képtelen voltam 8 liter alá vinni a fogysztást(igaz tél volt), de cserében kényelmetlen,lassú, és baromi hangos volt.Na ez egy igazi öngól a Suzukinak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #380 Dátum: 2008. Március 08. - 10:16:39 » |
|
Nagyapámnak van ignice, nem panaszkodott a fogyasztásra, de nem is ment 80-nál többel sosem. Gondolom havi két alkalommal veszi elő, így akár 3 havonta 1x meg kell tankolni.Évi 4 tankolás mellett engem sem zavart volna a fogyasztása.Csakhogy én havonta tankolok 4x, és mindig tele.Ráadásul sokat megyek pályán és ott a 80 egy kicsit gáz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #381 Dátum: 2008. Március 08. - 16:11:56 » |
|
Akkor íme, főleg pesti tötymörgés dzsetnyállal: 8,1 liter. Ez az elmúlt hét termése. Azért szvsz ez sem rossz. Főleg, hogy 288,9 ft/liter volt az ára.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #382 Dátum: 2008. Március 08. - 16:18:02 » |
|
Akkor íme, főleg pesti tötymörgés dzsetnyállal: 8,1 liter. Ez az elmúlt hét termése. Azért szvsz ez sem rossz. Főleg, hogy 288,9 ft/liter volt az ára.
Akkor az asszonynak mégis hiteles a mérő műszere,hogy 1tank=12nap=8liter?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #383 Dátum: 2008. Március 08. - 17:27:45 » |
|
Akkor megnyugodtam Az előző gép Astra 1.4 G, 7,2 körül kijött, igaz 5 lóval, és 20 Nm-rel kevesebb. Ha tudnánk tartani azt a bizonyos 90-et, akkor látnánk csak csodákat ám. Ilyen tempónál egy Szuzka sem eszik 5.5-öt. Az meg 800 kg, nem pedig tonna feletti. De nem is véletlen, hogy nem suzuki van a seggünk alatt Mellesleg lehet, hogy a suzukinak a végsebessége ennyi Vót nekem 3 Szuzkám is, abból 1-2 Swift, a második 190-et ment, igaz a végét nem erőből, hanem lassan kigurulta, de vitte és tartotta. A fogyit ilyenkor nem néztem. A 3. Ignis koma már klímával 4 személlyel 140-es tempónál már 11 körül evett Horvátból hazafelé. Ezt a Lacsi 8.6-at tette mag tavaly... Szintén Horvátból nekem tetőboxszal, megpakolva, végig 140-et hajtva 7,5-7,8 lett a fogyi. (Pontos adat nincs, mert Kanizsán lejtős a kút ahol rátankoltam. )
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #384 Dátum: 2008. Március 08. - 17:51:04 » |
|
Akkor megnyugodtam Az előző gép Astra 1.4 G, 7,2 körül kijött, igaz 5 lóval, és 20 Nm-rel kevesebb. Ha tudnánk tartani azt a bizonyos 90-et, akkor látnánk csak csodákat ám. Ilyen tempónál egy Szuzka sem eszik 5.5-öt. Az meg 800 kg, nem pedig tonna feletti. De nem is véletlen, hogy nem suzuki van a seggünk alatt Mellesleg lehet, hogy a suzukinak a végsebessége ennyi Vót nekem 3 Szuzkám is, abból 1-2 Swift, a második 190-et ment, igaz a végét nem erőből, hanem lassan kigurulta, de vitte és tartotta. A fogyit ilyenkor nem néztem. A 3. Ignis koma már klímával 4 személlyel 140-es tempónál már 11 körül evett Horvátból hazafelé. Ezt a Lacsi 8.6-at tette mag tavaly... Szintén Horvátból nekem tetőboxszal, megpakolva, végig 140-et hajtva 7,5-7,8 lett a fogyi. (Pontos adat nincs, mert Kanizsán lejtős a kút ahol rátankoltam. ) Szerintem nem a hosszú utakkal van baj fogyasztásilag.Egy-egy hosszabb úton volt,hogy 8,5 volt a fogyim gázból na az nem rossz.A sok városi nyektetést elíndítom leállítom nekem ezt honorálta tisztességes üzemanyag számlával.(10-11 lityi gáz+ minden indításhoz több deci benzin)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #385 Dátum: 2008. Március 08. - 18:34:26 » |
|
Akkor az asszonynak mégis hiteles a mérő műszere,hogy 1tank=12nap=8liter? Szinte hihetetlen, ugye? egy NŐ!!!! NŐNAP!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #386 Dátum: 2008. Március 08. - 21:34:55 » |
|
Akkor megnyugodtam Az előző gép Astra 1.4 G, 7,2 körül kijött, igaz 5 lóval, és 20 Nm-rel kevesebb. Ha tudnánk tartani azt a bizonyos 90-et, akkor látnánk csak csodákat ám. Ilyen tempónál egy Szuzka sem eszik 5.5-öt. Az meg 800 kg, nem pedig tonna feletti. De nem is véletlen, hogy nem suzuki van a seggünk alatt Mellesleg lehet, hogy a suzukinak a végsebessége ennyi Vót nekem 3 Szuzkám is, abból 1-2 Swift, a második 190-et ment, igaz a végét nem erőből, hanem lassan kigurulta, de vitte és tartotta. A fogyit ilyenkor nem néztem. A 3. Ignis koma már klímával 4 személlyel 140-es tempónál már 11 körül evett Horvátból hazafelé. Ezt a Lacsi 8.6-at tette mag tavaly... Szintén Horvátból nekem tetőboxszal, megpakolva, végig 140-et hajtva 7,5-7,8 lett a fogyi. (Pontos adat nincs, mert Kanizsán lejtős a kút ahol rátankoltam. ) Szerintem nem a hosszú utakkal van baj fogyasztásilag.Egy-egy hosszabb úton volt,hogy 8,5 volt a fogyim gázból na az nem rossz.A sok városi nyektetést elíndítom leállítom nekem ezt honorálta tisztességes üzemanyag számlával.(10-11 lityi gáz+ minden indításhoz több deci benzin) Hát ez az! Én az elmúlt két hónapot 10 liter feletti átlaggal furikáztam. (melóhely 3 km-re reggel oda, délután haza)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #387 Dátum: 2008. Március 08. - 21:50:30 » |
|
Még be sem tud melegedni! Nem csodálom ha szomjas.Néha azért vidd ki valahova és kergesd meg.Jót tesz mindkettőtöknek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #388 Dátum: 2008. Március 08. - 21:58:02 » |
|
Még be sem tud melegedni! Nem csodálom ha szomjas.Néha azért vidd ki valahova és kergesd meg.Jót tesz mindkettőtöknek!
Természetesen! Már kezdett aprókat rángatni, hosszú volt a tél! Pedig ha valahova mentem és rendesen felmelegedett, megkergettem kicsit! Ma kerékcsere után is megvolt a centírozás-próba:160 az elkerülőn...valamint 6000-ig váltás előtt néha. Ellustulni nem fog nálam! Csak olyankor, amikor nincs időm menni vele és csak melóba járok, akkor idegesít, hogy egyszer besárgulok Pech-lámpailag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #389 Dátum: 2008. Március 08. - 22:02:12 » |
|
Természetesen! Már kezdett aprókat rángatni, hosszú volt a tél! Pedig ha valahova mentem és rendesen felmelegedett, megkergettem kicsit! Ma kerékcsere után is megvolt a centírozás-próba:160 az elkerülőn...valamint 6000-ig váltás előtt néha. Ellustulni nem fog nálam! Csak olyankor, amikor nincs időm menni vele és csak melóba járok, akkor idegesít, hogy egyszer besárgulok Pech-lámpailag. A réginek nem volt ilyen baja, nem is hallottam addíg ezekről a gondokról, amig meg nem találtalak benneteket, de most már olyan mérhetetlenül fel vagyok háborodva, hogy nem találok szavakat!Komolyan!A szervíz szerencséjére nekem nem volt ilyen gondom, és már remélem megúsztam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|