mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #315 Dátum: 2008. Március 02. - 22:02:04 » |
|
Nem szertnék etikai vétséget elkövetni ezért nem írok fogyasztási adatokat.Most 750 km.ert mutat az óra és negyednél van a mutató.Ez annyi amennyi, csakhogy sértődés ne essék.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #316 Dátum: 2008. Március 03. - 09:20:01 » |
|
MNT! Látom kezded kiheverni a pesti incidenst. A nagy többségünket nem igazán érdekli a fogyasztásod valamiért. Ezt rendezd priviben SzGáborral! Ezt leszámítva örülünk Neked! De még nem irtad meg, hogy hol történt a merénylet? Meg azt, hogy cascos vagy-e?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #318 Dátum: 2008. Március 03. - 15:17:11 » |
|
Ma mértem: városban (BP) 1.6-os moci 8.3 lityi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #319 Dátum: 2008. Március 03. - 15:41:55 » |
|
Ma mértem: városban (BP) 1.6-os moci 8.3 lityi!
Ma...15 °C-ban, nem -5 °C-ben! És gondolom nem annyit mentél csak vele, amíg éppen megmozdul a mutató az 50 foknál, vagyis állandó hidegen.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #320 Dátum: 2008. Március 03. - 17:05:01 » |
|
Áh, inkább nem írok semmit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #321 Dátum: 2008. Március 03. - 17:58:08 » |
|
Áh, inkább nem írok semmit Gábor! Tényleg ne is! Neked mindenhol kötelező írni, mert kíváncsiak vagyunk Rád és autódra, de ezen az egy helyen szigorúan TILOS! Nem etikus izgatni a benzines kollégákat, vedd tudomásul! Ha mégis megszegnéd ezt, moderátori figyelmeztetésben részesülsz! Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #322 Dátum: 2008. Március 03. - 19:30:43 » |
|
Áh, inkább nem írok semmit Szerintem is jobb ha hallgatunk, még a végén kiközösítenek bennünket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #323 Dátum: 2008. Március 03. - 19:33:49 » |
|
MNT! Látom kezded kiheverni a pesti incidenst. A nagy többségünket nem igazán érdekli a fogyasztásod valamiért. Ezt rendezd priviben SzGáborral! Ezt leszámítva örülünk Neked! De még nem irtad meg, hogy hol történt a merénylet? Meg azt, hogy cascos vagy-e?
Van cascom természetesen csakhát 100.000 önrész.A Lánchíd pesti hídfőjénél az Intercontinental melletti parkolóban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #324 Dátum: 2008. Március 03. - 20:24:09 » |
|
Áh, inkább nem írok semmit Szerintem is jobb ha hallgatunk, még a végén kiközösítenek bennünket! Ha ki közösítenek minket akkor csinálunk egy Diesel Lacetti Klub-ot!!! Tényleg hány ember kell még a focicsapathoz? Mer' ugye vannak az 5 ajtósok, meg a sedanosok, meg a kombisok. Te kombis vagy én meg 5 ajtós, de dieselesek is vagyunk az lehet külön csapat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #325 Dátum: 2008. Március 03. - 20:36:35 » |
|
Áh, inkább nem írok semmit Szerintem is jobb ha hallgatunk, még a végén kiközösítenek bennünket! Ha ki közösítenek minket akkor csinálunk egy Diesel Lacetti Klub-ot!!! Tényleg hány ember kell még a focicsapathoz? Mer' ugye vannak az 5 ajtósok, meg a sedanosok, meg a kombisok. Te kombis vagy én meg 5 ajtós, de dieselesek is vagyunk az lehet külön csapat. Tőlem mehet.Majd egy kicsit többet futunk, mert még csak ketten vagyunk!Vagy már többen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #326 Dátum: 2008. Március 03. - 21:13:38 » |
|
Különcködnek az urak, de söre lesz annak! Ma kisérletképpen koppra töltöttem JET nyállal az autót. Mertmivel állítólag az asszony 4 hónapig azzal járt és jó volt a fogyi. Meglássuk, főleg pesti toporgás lesz
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #327 Dátum: 2008. Március 03. - 21:18:49 » |
|
Különcködnek az urak, de söre lesz annak! Ma kisérletképpen koppra töltöttem JET nyállal az autót. Mertmivel állítólag az asszony 4 hónapig azzal járt és jó volt a fogyi. Meglássuk, főleg pesti toporgás lesz
Gyanítom, hogy a kedvesed nem akkora lábbal nyomta neki, mint TE szoktad.Valahogy ez nálunk is így van, az asszonynál mindig kevesebbet esznek a járgányok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #328 Dátum: 2008. Március 03. - 21:35:46 » |
|
Gyanítom, hogy a kedvesed nem akkora lábbal nyomta neki, mint TE szoktad.Valahogy ez nálunk is így van, az asszonynál mindig kevesebbet esznek a járgányok. Viszont mi meg többet...hogy a pocakját neki! Megint fogynom kell, hogy a nyáron beleférjek a fürdőnaciba!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #329 Dátum: 2008. Március 03. - 21:43:44 » |
|
Gyanítom, hogy a kedvesed nem akkora lábbal nyomta neki, mint TE szoktad.Valahogy ez nálunk is így van, az asszonynál mindig kevesebbet esznek a járgányok. Viszont mi meg többet...hogy a pocakját neki! Megint fogynom kell, hogy a nyáron beleférjek a fürdőnaciba! Még szerencse, hogy állítható a kormány, így csak beljebbtolom és máris van hely a pocaknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|