ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #30 Dátum: 2007. Szeptember 25. - 18:36:07 » |
|
Captain, Te egy úr vagy! Köszi a segítséget mindenkitől, és kiváncsian várom az összes hozzászólást, mert úgyebár zsebremegy, ja és nem vagyok bankár, igaz a kormánynál vagyok vezető beosztásban, de is kevés az amerikai életstilushoz. /BKV-és buszos vagyok, nem a másik kormánynál vagyok, ne féljetek tőlem!/. Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #31 Dátum: 2007. Szeptember 25. - 20:14:10 » |
|
Itt nézhettek aktuális árakat utazás előtt. http://www.holtankoljak.hu/
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
volti
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #32 Dátum: 2007. Szeptember 25. - 20:24:27 » |
|
Én havonta egyszer használtam STP benzin üzemanyag adalékot (piros flakonos) és ilyenkor igyekeztem jó alaposan megpörgetni a motort. Eredmény az volt, hogy "felpuhult" a motor járása és érezhetően csökkent a fogyasztás. Amikor már éreztem, hogy újra kezd kicsit "ércessé" válni a hangja, akkor irány METRO áruház, ott nem egészen 500 Ft volt egy flakon ilyen adalék. Azt én is észrevettem, hogy az OMV benzint jobban csípte a Lacsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #33 Dátum: 2007. Szeptember 28. - 08:01:53 » |
|
Hát amikor elkezdtük a fogyasztást szapulni még nem gondoltam, hogy azt kell írnom 1szer, hogy a megadott gyári adatok szerint fogyaszt a Lacsi!  De nálam ez van, IGAZ 12-15.000 km után. Ennyi lehet a kocsi érettségije? Nem mondom persze, hogy kutanként vagy a lábom erejétől nem függ a napi,heti fogyija, de havi átlagot figyelgetve bizony a gyári érték körül jönnek a fogyi adatok. Ennek így most nagyon  !!!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #34 Dátum: 2007. Szeptember 29. - 17:53:17 » |
|
Még a hét elején akartam írni: A multkor tankolt kagylós benyával valami kritikán aluli fogyasztást sikerült produkálni. 9,2 liter/100, pedig közel 400 km volt a pálya! Fel is javítottam osztrákkal. Most is azt tankoltam koppig és a biztonság kedvéért viszek magammal egy flaska sárgát, mert a plákoknál fogalmam sincs, hogy hol tankolok. Az öemvés naftával és 4 hombréval a fedélzeten 7,7 átlagot nyomtunk.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sandor
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #35 Dátum: 2007. Október 03. - 08:29:34 » |
|
Hello Van egy 1.6-os autómata Cevim , hát bizony városban 11li az átlag, vagyis a kényelmet meg kell fizetni.Most áttértem az ESSO-hoz kíváncsi leszek jobb lessz-e. üdv
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #36 Dátum: 2007. Október 03. - 21:32:39 » |
|
Részleteket majd később, de sikerült a gépből kicsikarnom egy 6,5-ös fogyasztást. Lenyelországban, lengyel 95-ös benyával, légkondi nélkül, egy (termetes) utassal. Kétsávos, vrosokon átmenő főúton és két napi városi mászkálással!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #37 Dátum: 2007. Október 08. - 16:49:01 » |
|
Üdv! Érdekelne Stocz Úr, hogy Neked mennyít fogyast taxiüzemben a géped, és mennyít amúgy.
Csak taxi üzemet tudok mondani, másban nem igen használom. Most mértem benzinnel (időnként így is kell használni, különben jön a dzsuvásodás a tankba), OMW Carrera95 (csak ezt tankolok bele)+egy flaska sárga STP, kizárólag város (igaz, az éjszaka) pontosan 8 l/100 Km. Gázból elég ingadozó, nyáron ált 10 l., télen 11,5 körül, átlagban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #38 Dátum: 2007. Október 12. - 19:24:17 » |
|
Részleteket majd később, de sikerült a gépből kicsikarnom egy 6,5-ös fogyasztást. ...
Hát erre még a következő földkörüli előtt taníts meg légy szíves...! Ennyi nem lehet a lengyel benyában...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #39 Dátum: 2007. Október 12. - 20:32:50 » |
|
Részleteket majd később, de sikerült a gépből kicsikarnom egy 6,5-ös fogyasztást. ...
Hát erre még a következő földkörüli előtt taníts meg légy szíves...! Ennyi nem lehet a lengyel benyában... Pedig van. A LÓdz - Gdynia- Lódz távolságot tettem meg így. Az E75-ön autózv a vasárnapi forgalomban sikerült egy jó 80-as átlagot kihozni. Bár az út sok településen átvisz, azért a forgalom ritmusa miatt nagyon nem kellett kapcsolgatnom. Ps a terep majdnem végig sík, ez is segített. Egyébként a talin a lengyelben tankolt benya volt a kocsiban és többeknek megmutattam a napi számlálót és a benzinóra állását. 505 km és alig kevesebb, mint fél tank. Nem a kocsimat akarom dicsérni, de hihetetlen különbségek vannak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #40 Dátum: 2007. Október 13. - 05:07:43 » |
|
Nekem tavaly nyáron sikerült 6,5l-t mérnem, de mióta volt a sárga lámpám azóta nem akar 8 alá menni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #41 Dátum: 2007. Október 13. - 10:48:28 » |
|
[Egyébként a talin a lengyelben tankolt benya volt a kocsiban és többeknek megmutattam a napi számlálót és a benzinóra állását. 505 km és alig kevesebb, mint fél tank. Nem a kocsimat akarom dicsérni, de hihetetlen különbségek vannak!
Épp azt akartam mondani, hogy az eredmény a lábadat dícséri! Nekem hosszú, komótos haladás mellett is csak egyszer sikerült - és csak erre a 400 km-re - 7,5-et kihozni Mondjuk a 80-as sebesség is besegít az biztos...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fantomas
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #42 Dátum: 2007. Október 14. - 14:52:08 » |
|
Nekem is megvan az első pontos mérésem.582km vegyes használat alatt 47,9l 95-ös OMV Carrera-t gurított le a torkán,ami 8,29-es átlagnak felel meg.Hát a papírformát hozta ,de az 1,0-ás Suzuki után sokkoló.De ez legalább szép...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #43 Dátum: 2007. Október 14. - 15:01:13 » |
|
Nekem is megvan az első pontos mérésem.582km vegyes használat alatt 47,9l 95-ös OMV Carrera-t gurított le a torkán,ami 8,29-es átlagnak felel meg.Hát a papírformát hozta ,de az 1,0-ás Suzuki után sokkoló.De ez legalább szép...
:-) Nekm is van egy 10 éves 1,3 Swiftem. Az első (MOL) tankolás után a fogyim 10 fölött volt! Képzelheted... Lesz az még jobb is! Szerintem más az autó, még hozzá kell idomulnod! És asárga STP - ez itt a reklám helye_ nekem bevállt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #44 Dátum: 2007. Október 14. - 21:46:03 » |
|
:-) Nekm is van egy 10 éves 1,3 Swiftem. Az első (MOL) tankolás után a fogyim 10 fölött volt! Képzelheted... Lesz az még jobb is! Szerintem más az autó, még hozzá kell idomulnod! És asárga STP - ez itt a reklám helye_ nekem bevállt! Ha már emlegetted...mint írtam, pénteken beleborítottam, rá egy kis Carrera. Ma kirándulás, hazafelé látom az órán, hogy 250 km-t mentünk már, a tank még majd háromnegyedig.:-) Tudom, hogy félnél elkezd rohanni lefelé, de ennyinél már a félállás felé dzsalt máskor a mutató! (Ja..hazafelé 110-160 az északi parton) :-)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 14. - 21:51:24 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|