gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #2655 Dátum: 2012. Október 07. - 19:43:38 » |
|
Olaszországban csúcsfogyasztást produkált a lacsi igaz ott csak egyféle benzin van nagyobbrészt, a 95ös és arany áron ha 1.8 euro (500 ft) alatt tankoltam, akkor már örültem, de az ritka volt, mint az indexet használók száma szóval vegyes fogyasztásban, ami a sok körforgóval teletűzdelt országúton 50-60, ritkán 100-110 és másik fele autopálya 130-140. így lett 6.8 liter/100 km ausztria kedvező volt gázolaj szempontból még nem számoltam ki a fogyit de a gázolaj ára azért meglepően olcsó volt 1,39 euro Szinte ajándék,de tényleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2656 Dátum: 2012. Október 10. - 08:45:30 » |
|
Olaszországban csúcsfogyasztást produkált a lacsi igaz ott csak egyféle benzin van nagyobbrészt, a 95ös és arany áron ha 1.8 euro (500 ft) alatt tankoltam, akkor már örültem, de az ritka volt, mint az indexet használók száma szóval vegyes fogyasztásban, ami a sok körforgóval teletűzdelt országúton 50-60, ritkán 100-110 és másik fele autopálya 130-140. így lett 6.8 liter/100 km ausztria kedvező volt gázolaj szempontból még nem számoltam ki a fogyit de a gázolaj ára azért meglepően olcsó volt 1,39 euro Ausztriában a benzin is olcsóbb volt sokkal
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #2657 Dátum: 2012. Október 10. - 20:11:56 » |
|
Olaszországban csúcsfogyasztást produkált a lacsi igaz ott csak egyféle benzin van nagyobbrészt, a 95ös és arany áron ha 1.8 euro (500 ft) alatt tankoltam, akkor már örültem, de az ritka volt, mint az indexet használók száma szóval vegyes fogyasztásban, ami a sok körforgóval teletűzdelt országúton 50-60, ritkán 100-110 és másik fele autopálya 130-140. így lett 6.8 liter/100 km ausztria kedvező volt gázolaj szempontból még nem számoltam ki a fogyit de a gázolaj ára azért meglepően olcsó volt 1,39 euro Ausztriában a benzin is olcsóbb volt sokkal Jelentés a másik végéről az országnak: Ukrajnában emelkedett a gázolaj ára és picit romlott az árfolyam is, így a legdrágább kúton 273Ft/l. Szeretek ennyiért tankolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2658 Dátum: 2012. Október 11. - 16:52:42 » |
|
Olaszországban csúcsfogyasztást produkált a lacsi igaz ott csak egyféle benzin van nagyobbrészt, a 95ös és arany áron ha 1.8 euro (500 ft) alatt tankoltam, akkor már örültem, de az ritka volt, mint az indexet használók száma szóval vegyes fogyasztásban, ami a sok körforgóval teletűzdelt országúton 50-60, ritkán 100-110 és másik fele autopálya 130-140. így lett 6.8 liter/100 km ausztria kedvező volt gázolaj szempontból még nem számoltam ki a fogyit de a gázolaj ára azért meglepően olcsó volt 1,39 euro Ausztriában a benzin is olcsóbb volt sokkal Jelentés a másik végéről az országnak: Ukrajnában emelkedett a gázolaj ára és picit romlott az árfolyam is, így a legdrágább kúton 273Ft/l. Szeretek ennyiért tankolni Akkor az LPG-t meg ingyen adják? Amúgy meg ez a hozzászólásod kimeríti a közösség elleni izgatás kritériumát!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #2659 Dátum: 2012. Október 11. - 19:24:46 » |
|
Olaszországban csúcsfogyasztást produkált a lacsi igaz ott csak egyféle benzin van nagyobbrészt, a 95ös és arany áron ha 1.8 euro (500 ft) alatt tankoltam, akkor már örültem, de az ritka volt, mint az indexet használók száma szóval vegyes fogyasztásban, ami a sok körforgóval teletűzdelt országúton 50-60, ritkán 100-110 és másik fele autopálya 130-140. így lett 6.8 liter/100 km ausztria kedvező volt gázolaj szempontból még nem számoltam ki a fogyit de a gázolaj ára azért meglepően olcsó volt 1,39 euro Ausztriában a benzin is olcsóbb volt sokkal Jelentés a másik végéről az országnak: Ukrajnában emelkedett a gázolaj ára és picit romlott az árfolyam is, így a legdrágább kúton 273Ft/l. Szeretek ennyiért tankolni Akkor az LPG-t meg ingyen adják? Amúgy meg ez a hozzászólásod kimeríti a közösség elleni izgatás kritériumát! Bocsi az izgatásért , akkor csak Neked súgom Gidy, hogy a gáz kint 173Ft. A többieknek: 95-ös 305 Ft, de csak azért ennyi, mert ezek egy drága kút árai. Megint elnézést, remélem azért fogtok tudni aludni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2660 Dátum: 2012. Október 12. - 17:13:41 » |
|
osztrák BP kutas 95-s benzinnel a fogyasztásom 7.7 liter/ 100km lett. aminek 3/4-e autópálya volt, a többi itthoni város. ez több, mint szuper. na de most nyugisan vezetve kiváncsi leszek milyen lesz az itthoni kotyvalék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2661 Dátum: 2012. Október 16. - 06:41:20 » |
|
összesítettem a nászutas fogyasztásunkat a lacsival felírtam minden tankolást, mert az olaszok nem szeretnek blokkot adni maguktól szóval 2769km-re lett 205.5 liter, ami ha jól számoltam 7.4 liter/100km-t jelent ugye nagyobb részt autópályán mentünk, ahol igaz voltak 100-as szakaszok is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2662 Dátum: 2012. Október 16. - 10:39:06 » |
|
összesítettem a nászutas fogyasztásunkat a lacsival felírtam minden tankolást, mert az olaszok nem szeretnek blokkot adni maguktól szóval 2769km-re lett 205.5 liter, ami ha jól számoltam 7.4 liter/100km-t jelent ugye nagyobb részt autópályán mentünk, ahol igaz voltak 100-as szakaszok is. Ez teljesen jó fogyasztás.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2663 Dátum: 2012. Október 16. - 13:48:35 » |
|
összesítettem a nászutas fogyasztásunkat a lacsival felírtam minden tankolást, mert az olaszok nem szeretnek blokkot adni maguktól szóval 2769km-re lett 205.5 liter, ami ha jól számoltam 7.4 liter/100km-t jelent ugye nagyobb részt autópályán mentünk, ahol igaz voltak 100-as szakaszok is. Ez teljesen jó fogyasztás. igen, de itthon sajnos nem jutok ilyen jó minőségű olasz és osztrák benzinhez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2664 Dátum: 2012. Október 16. - 14:45:52 » |
|
összesítettem a nászutas fogyasztásunkat a lacsival felírtam minden tankolást, mert az olaszok nem szeretnek blokkot adni maguktól szóval 2769km-re lett 205.5 liter, ami ha jól számoltam 7.4 liter/100km-t jelent ugye nagyobb részt autópályán mentünk, ahol igaz voltak 100-as szakaszok is. Ez teljesen jó fogyasztás. igen, de itthon sajnos nem jutok ilyen jó minőségű olasz és osztrák benzinhez Nem értem miért mondod! A Magyar benzin is olyan jó, mint külföldön. Ezt már többször bebizonyították. Igaz, a szaga is más, nem hogy a színe, de szerintük ugyan olyan... Pláne, hogy kevesebbet eszik belőle az autó, és jobban is gyorsul. Pedig külföldön is mindig üres csomagtartóval közlekedünk, mint itthon.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2665 Dátum: 2012. Október 24. - 19:44:38 » |
|
Nos, ahogy ígértem néztem a gázos fogyimat attól kezdve, hogy a múltkor voltam Tomyéknál, és Barna beállította laptoppal, és hozzáértéssel. Nos az eredmény: 8,06 l/100km lett, vagyis az előzőkhöz képest 2, azaz kettő literrel kevesebb kellett 100 km-enként. Ezt már szeretem, de nagyon. Köszönöm Tomynak, és Barnának nagyon!
Ja, és mint láthatjátok újra itthon vagyok. Nagyon jó volt Gyulán egy hétig pihenni, úszni, masszírozni voltunk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Október 24. - 19:46:11 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2666 Dátum: 2012. Október 24. - 21:50:08 » |
|
Nos, ahogy ígértem néztem a gázos fogyimat attól kezdve, hogy a múltkor voltam Tomyéknál, és Barna beállította laptoppal, és hozzáértéssel. Nos az eredmény: 8,06 l/100km lett, vagyis az előzőkhöz képest 2, azaz kettő literrel kevesebb kellett 100 km-enként. Ezt már szeretem, de nagyon. Köszönöm Tomynak, és Barnának nagyon!
Ja, és mint láthatjátok újra itthon vagyok. Nagyon jó volt Gyulán egy hétig pihenni, úszni, masszírozni voltunk.
A 10 liter is országút volt vagy város, mert nem mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2667 Dátum: 2012. Október 25. - 08:12:39 » |
|
A 10 liter is országút volt vagy város, mert nem mindegy. a 10 liter is vegyes volt, ez most kb 160km M5 pálya, 220km 44-es országút, rengeteg csomaggal, igaz két személlyel, de a hátsó ülésen is ruhás adomány dobozokkal, vagy öttel. Város csak Kecskeméten keresztül kétszer, illetve a lakott területeken nyugisabb hajtással. Erő meg mint a bivaly olyan volt benne, ha kellett. De eddig hasonló körülmények között sem volt hasonlóan jó a fogyi, kezdetben sem, de az állítás előtt meg meg is nőtt, sőt 10-11 liter is volt- sajnos, kellett az állítás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Október 25. - 08:14:22 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2668 Dátum: 2012. Október 25. - 14:20:16 » |
|
A 10 liter is országút volt vagy város, mert nem mindegy. a 10 liter is vegyes volt, ez most kb 160km M5 pálya, 220km 44-es országút, rengeteg csomaggal, igaz két személlyel, de a hátsó ülésen is ruhás adomány dobozokkal, vagy öttel. Város csak Kecskeméten keresztül kétszer, illetve a lakott területeken nyugisabb hajtással. Erő meg mint a bivaly olyan volt benne, ha kellett. De eddig hasonló körülmények között sem volt hasonlóan jó a fogyi, kezdetben sem, de az állítás előtt meg meg is nőtt, sőt 10-11 liter is volt- sajnos, kellett az állítás. Nekem is 10 körül fogyaszt vegyesen gázból, lehet nekem is kellene állítatnom? Lassan szűrőt kell úgyis cseréltetnem lehet egy próbát megér ez hivatalos vagy Tomy-nál kell kérvényezni az állítást?
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2669 Dátum: 2012. Október 25. - 16:46:41 » |
|
Nekem ismét 7,29 lett a fogyasztásom benzinből 100 kilométerre, hiába, sokat számít, hogy egyszerre hosszabb távokat megyek csak, a rövid távok megszűntek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|