cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #2130 Dátum: 2010. December 23. - 22:58:56 » |
|
Az egyik fogyasztásos hozzászólásomra klubtárs reagált, én kissé morcosan vissza, mejd megint klubtárs kioktató stilusú hozzászólása. Most pont ez történik, csak azzal a különbséggel, hogy nem én rágtam be másra. Lehet itt egymást b..tatni, ki milyen hibával fog találkozni. Én nem vágtam még senki fejéhez a szelepes, és még sorolhatnám milyen benzines próblémákat. Értelmes fogyasztásos hozzászólásokat szeretnék itt olvasni, nem pedig a másikat lefikázó, gunyorós megjegyzéseket. Ha benzines, ha gázolajos, az autó egy eszköz, amit használnak, és ha használnak kopik, romlik, javítani kell. Akinek ez nem tetszik menjen busszal. Alkatrész miatt a megfelelő topikban írtam, ott is várom a hozzászólásaitokat. Mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyi Ünepeket kívánok!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2131 Dátum: 2010. December 23. - 23:10:46 » |
|
Az egyik fogyasztásos hozzászólásomra klubtárs reagált, én kissé morcosan vissza, mejd megint klubtárs kioktató stilusú hozzászólása. Most pont ez történik, csak azzal a különbséggel, hogy nem én rágtam be másra. Lehet itt egymást b..tatni, ki milyen hibával fog találkozni. Én nem vágtam még senki fejéhez a szelepes, és még sorolhatnám milyen benzines próblémákat. Értelmes fogyasztásos hozzászólásokat szeretnék itt olvasni, nem pedig a másikat lefikázó, gunyorós megjegyzéseket. Ha benzines, ha gázolajos, az autó egy eszköz, amit használnak, és ha használnak kopik, romlik, javítani kell. Akinek ez nem tetszik menjen busszal. Alkatrész miatt a megfelelő topikban írtam, ott is várom a hozzászólásaitokat. Mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyi Ünepeket kívánok!!!
Ha rám gondoltál akkor melyik is volt kioktató A MORCOSAN visszára a nyugtatás?
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #2132 Dátum: 2010. December 23. - 23:48:46 » |
|
Holnap mindenkinek küldök egy kiló cukrot postai úton,tessék bele önteni a tankba!Állítólag jó a szelephang,részecske szűrö és egyéb benzines és diesel üzemű autók tulajdonosai idegeinek a borzolására. Aztán akkor tényleg mehettek a szerelőhöz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2133 Dátum: 2010. December 24. - 00:20:42 » |
|
Nem vagyok moderátor de megkérném a díszes társaságot hogy fejezétek be itt és most!Ha mindenáron folytatni szeretnétek akkor P.Ü.ben.Ebben a család barát társaságba ez nem volt divat és remélem nem is lesz,próbáljunk meg felnőttek módjára viselkedni. Előre is köszönöm a többi fórumozók nevében.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. December 24. - 00:25:32 írta kamikaze »
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #2134 Dátum: 2010. December 24. - 00:25:45 » |
|
Én viszont az vagyok, úgyhogy hivatalosan ( ) is kéretik a dolgot privátban rendezni. A topicba pedig a megfelelő téma mehet. Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #2135 Dátum: 2010. December 24. - 08:21:01 » |
|
A topicban nem én kezdtem a nem ide való hozzászólásokat! Nem rád gondoltam hawer!! 526km full város 36,48 literrel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #2136 Dátum: 2010. December 24. - 09:14:36 » |
|
A topicban nem én kezdtem a nem ide való hozzászólásokat!
Teljesen mindegy, hogy ki kezdte. Mindenkire vonatkozik, aki részt vett benne. Ha személy szerinti figyelmeztetés lenne, akkor név is szerepelne benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2137 Dátum: 2010. December 24. - 11:31:31 » |
|
Holnap mindenkinek küldök egy kiló cukrot postai úton,tessék bele önteni a tankba!Állítólag jó a szelephang,részecske szűrö és egyéb benzines és diesel üzemű autók tulajdonosai idegeinek a borzolására. Aztán akkor tényleg mehettek a szerelőhöz. Gabka! Várom a cukrot, mert megígérted, viszont én a teába fogom önteni, utólagos engedelmeddel. Előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2138 Dátum: 2010. December 24. - 13:52:11 » |
|
Akinek nem inge ne vegye magára, ott volt a smile is. Sajnos ez nálam szakmai ártalom. Az igazság az, hogy amit az üzemanyagon megspórolnak a gázolajat égetők az nem haszon, hanem a karbantartásra és a költséges javításokra van. Ezért sosem felejtek el oda koppintani, ha valaki a fogyasztással kérkedik. Persze klubtársi jóindulatra mindenki számíthat.
Azért erre ne vegyél mérget. Én rengeteget megyek és van 3 diesel autóm, de még nem jelentkeztek ilyen jellegű gondok. Valószínűleg valamivel drágább a javítása a dieselnek, de hála a mai űrtechnikának már mindkettő egy vagyon. Viszont, ha hosszútávra gondolsz akkor az 1.6 D Golfomban a Föld-Hold távolság megvan 44 szer és még mindig megy! (fogyi:4.5 l/100 km.!) A te dízeljeid még nem mentek olyan sok km-t, a szívódízel golf, meg olyan egyszerű mint egy faék. Itt off a téma, folytassuk itt. http://www.lacettiklub.hu/forum/index.php?topic=22.msg56371#new
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. December 24. - 15:10:26 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2139 Dátum: 2010. December 24. - 15:00:42 » |
|
8,5 átlagfogyi. Ilyet téli üzemben még nem tapasztaltam. Az össz változás, hogy 30% E85 volt benne
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
zsoltirex
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2140 Dátum: 2010. December 24. - 15:14:17 » |
|
A karbantartás sokat számít. Aki 30 ezrenként cseréli az olaját és a kannából tankol az jönni fog 100%! A golf diesel meg teljesen más mint a mai ˝modern˝ turbó dieselek. A golfosok úgy keresnek fel, hogy már 500000 km. a motorban és kezd baja lenni. Hány éves is a golfod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #2141 Dátum: 2010. December 24. - 16:04:17 » |
|
Holnap mindenkinek küldök egy kiló cukrot postai úton,tessék bele önteni a tankba!Állítólag jó a szelephang,részecske szűrö és egyéb benzines és diesel üzemű autók tulajdonosai idegeinek a borzolására. Aztán akkor tényleg mehettek a szerelőhöz. Gabka! Várom a cukrot, mert megígérted, viszont én a teába fogom önteni, utólagos engedelmeddel. Előre is köszönöm. Legközelebb talán tavasszal leszek Mo.-n,akkor majd valahogy eljuttatom hozzád a kiló cukrod!Szívesen mennék veletek Erdélybe is,de nyár elejétől őszig dolgozom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #2142 Dátum: 2010. December 24. - 20:08:29 » |
|
A karbantartás sokat számít. Aki 30 ezrenként cseréli az olaját és a kannából tankol az jönni fog 100%! A golf diesel meg teljesen más mint a mai ˝modern˝ turbó dieselek. A golfosok úgy keresnek fel, hogy már 500000 km. a motorban és kezd baja lenni. Hány éves is a golfod?
Mert régen tudtak autót csinálni a németek.Szerintem nem egy -kettő 2-es golf fogja túlélni a lacettiket.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2143 Dátum: 2010. December 29. - 16:43:04 » |
|
Csaba "lánykéréses" kunszentmártoni útján, Kecskemétig, és onnan M5-ösön, 44-esen hókásás úton 7,58 L/100 km lett a fogyija. Ez télen szerintem nagyon jó, meg is dicsértem, dacára a 10.-iknek. Nekem nem fagyott be a tescos téli ablakmosó folyadékom, a kékes színű. Pedig mostanában repkedtek a minuszok.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #2144 Dátum: 2010. December 29. - 18:00:57 » |
|
Csaba "lánykéréses" kunszentmártoni útján, Kecskemétig, és onnan M5-ösön, 44-esen hókásás úton 7,58 L/100 km lett a fogyija. Ez télen szerintem nagyon jó, meg is dicsértem, dacára a 10.-iknek. Nekem nem fagyott be a tescos téli ablakmosó folyadékom, a kékes színű. Pedig mostanában repkedtek a minuszok.
Én is azt használom és jó.(a szaga nem annyira)Rádásul az ablakmosó csövem is még a gyári hátul.(kop-kop)
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|