Stocz
|
|
« Dátum: 2008. Február 18. - 15:41:46 » |
|
Feltetem a radar beszerelős képeket a galériába (képriportok/sufni-tuning).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1 Dátum: 2008. Február 18. - 16:10:24 » |
|
Stocz! Így is lehetett. Bár ami a lökös leszerelését illeti, az megnehezíti nagyon, és hosszabbítja a munkát. Ha a többieknek esetleg majd megadnád, hogy leszerelés nélkül hová furjanak, azt biztosan megköszönnék- remélem. Vagy marad az én alsó példám, ami nekem bejött. Köszi, hogy feltetted a tanulságos képeket. Most már a jövendőbeli radarosok válogathatnak az eljárásokban, könnyebb lesz nekik már szerelni, mert ki lett taposva a "radar ösvény".
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2 Dátum: 2008. Február 18. - 19:07:27 » |
|
Légyszi súgjatok! Gidy! Hol vetted a radart? Mert ezt a fajtát sehol nem találom 12 rugó alatt! Érdemes mást nézni, vagy ez az, ami nagyon cool? Keresgéljek? Gidy Cora-zott. Láttunk barkácsáruházban is, de 19.900 ért. Akkor akciós volt. Hogy cool-e? 4 csatornás. Csipog, távolság szerint változik. oszlopdiagramm csatornánként, szinei: zöld, sárga, piros, minnél közelebb vagy. Kiirja cm-ben a távolságot. szerintem verycool... Tulajdonságokról kérdezheted Stocz FőCartársat is!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #3 Dátum: 2008. Február 18. - 19:10:46 » |
|
Ennyiért inkább kábelezz. Elemet sem kell cserélned akkor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #5 Dátum: 2008. Február 18. - 20:31:35 » |
|
Stocz! Így is lehetett. Bár ami a lökös leszerelését illeti, az megnehezíti nagyon, és hosszabbítja a munkát. Ha a többieknek esetleg majd megadnád, hogy leszerelés nélkül hová furjanak, azt biztosan megköszönnék- remélem. Vagy marad az én alsó példám, ami nekem bejött. Köszi, hogy feltetted a tanulságos képeket. Most már a jövendőbeli radarosok válogathatnak az eljárásokban, könnyebb lesz nekik már szerelni, mert ki lett taposva a "radar ösvény".
Sajnos nem mértem le, hogy a lökös felső peremétől mennyire kellene fúrni a lukakat. A képek alapján megsaccolható, az utcákon viszont lemérhető. A legtöbb radarral szerelt Lacsin oda vannak téve - nem véletlenül. Így utólag már tudom az okát. Ha jól emlékszem, sz946cs cartársnak is így van szerelve. Ő le tudná mérni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #6 Dátum: 2008. Február 18. - 21:09:29 » |
|
Peti! A 9840 HUF már nem sokkal több, mint az akciós Cora ár volt. H-037. és azóta is tetszik, és már a főmester is használja, és nem vert meg minket érte Vácott. Amiket feltettél, hát sok horrort láttam... Csak egyet dönts el, hogy hová fúrod, mert a kijelző helye mindkettőnknek tökéletesen jó lett a tükör fölött.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #7 Dátum: 2008. Február 18. - 22:50:33 » |
|
Azért, mert szanaszét írjuk, meg moderálás is volt!
Tolassunk!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #8 Dátum: 2008. Február 18. - 22:51:56 » |
|
Légyszi súgjatok! Gidy! Hol vetted a radart? Mert ezt a fajtát sehol nem találom 12 rugó alatt! Érdemes mást nézni, vagy ez az, ami nagyon cool? Keresgéljek? Na! Megy le az ár. Már 9840 http://www.flexiobt.hu/index.php?stilus=webaruhaz&hiv=136&nmo=11#Alatta van egy vezeték nélküli. Nem ér meg 2620-al többet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #10 Dátum: 2008. Február 18. - 22:53:35 » |
|
Peti! A 9840 HUF már nem sokkal több, mint az akciós Cora ár volt. H-037. és azóta is tetszik, és már a főmester is használja, és nem vert meg minket érte Vácott. Amiket feltettél, hát sok horrort láttam... Csak egyet dönts el, hogy hová fúrod, mert a kijelző helye mindkettőnknek tökéletesen jó lett a tükör fölött.
Köszi, Apó! Nekem lesz még rá futárköltség, meg belevarázsolás, mert én aztán neki nem állok! Bízom benne, meg Bennetek, Ti már leteszteltétek. Így ez lesz, mert a következő árkategória 25000-45000-ig. Azt meg aztán nem! 15 körül amik vannak, semmivel sem tudnak többet, még csak nem is dizájnosabbak! Mindenképp a tükör felett lesz(Gidy után szabadon), nagyon bejön ott nekem is! Thanks!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #11 Dátum: 2008. Február 18. - 23:36:48 » |
|
Sziasztok! Van valakinek tippje milyen típusú radart érdemes venni?A márkakereskedő Piranha 1202 KT rakna bele 46.000 ezerért.Egy kicsit sokallom.Sajnos nem ismerem a márkákat, melyikben lehet bízni?Ha van valakinek tapasztalata szívesen venném.Köszönettel.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #12 Dátum: 2008. Február 19. - 08:01:31 » |
|
Sziasztok! Van valakinek tippje milyen típusú radart érdemes venni?A márkakereskedő Piranha 1202 KT rakna bele 46.000 ezerért.Egy kicsit sokallom.Sajnos nem ismerem a márkákat, melyikben lehet bízni?Ha van valakinek tapasztalata szívesen venném.Köszönettel.
46ezerért brillköves berakást, arany érzékelőket is adnak? Vagy csak éhes a kereskedő egy kicsit? Tudom, "ez a tuti, ez a magbízható" szokták mondani... egyébként hogy adná el??? /besz ár. kb 15-20 eFt, többi a kasza. vagy csak elfásult vagyok már egy kicsit... / most találtam 18.500 Ft-ért: http://biztonsagtechnika.bolt.joomlatarhely.hu/index.php?page=shop.product_details&category_id=26&flypage=shop.flypage&product_id=91&option=com_virtuemart&Itemid=33&vmcchk=1/na ennyit az elfásultságomról... /
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 19. - 08:03:55 írta ladlac »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #13 Dátum: 2008. Február 19. - 08:47:09 » |
|
Most el kell mennem, de visszatérek, és akkor mindenre részletesen válaszolok, addig nyugi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|