ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #105 Dátum: 2010. Szeptember 15. - 18:37:03 » |
|
Van egy webáruház, ahol jó áron vannak tolatóradarok, GPS-ek, meg egyéb kütyük. Hátha valakit érdekelne...
A neve, címe viszont titok:) www.ladigidy.webshop.hu Köszi Jani! A híres jóindulat dolgozik... Mindjárt kiírom, vagy megpróbálom. Amúgy meg azt írtam, hátha valakit érdekelne, de ilyen megkeresés nem volt... www.bolthely.hu/obddiag/oldal/vevoszolgalatoebd bt. a cég neve egyébként. Remélem, így bejön majd, ha keresitek! Na milyen ügyes vagyok? Én 4 ajtós ablak felhúzót veszek, hogy záráskor, ha lent maradna valamelyik, akkor azt felhúzza helyettem, biztos, ami biztos. A radart meg ajánlom, nagyon hasznos szerkezet. Többünknek van már. Szóval veszel ablakemelő modult? Akkor már ne vigyem? De hozd, előre is köszönöm kedvességed. A többiekre gondoltam, ha kell nekik, itt vehetnek. Nekem mázlim van, és Tőled kapom, mert baromira rendes srác vagy. Így mégsem a kádban, vagy a folyosón kell aludnod.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #106 Dátum: 2010. Szeptember 15. - 19:05:40 » |
|
Van egy webáruház, ahol jó áron vannak tolatóradarok, GPS-ek, meg egyéb kütyük. Hátha valakit érdekelne...
A neve, címe viszont titok:) www.ladigidy.webshop.hu Köszi Jani! A híres jóindulat dolgozik... Mindjárt kiírom, vagy megpróbálom. Amúgy meg azt írtam, hátha valakit érdekelne, de ilyen megkeresés nem volt... www.bolthely.hu/obddiag/oldal/vevoszolgalatoebd bt. a cég neve egyébként. Remélem, így bejön majd, ha keresitek! Na milyen ügyes vagyok? Én 4 ajtós ablak felhúzót veszek, hogy záráskor, ha lent maradna valamelyik, akkor azt felhúzza helyettem, biztos, ami biztos. A radart meg ajánlom, nagyon hasznos szerkezet. Többünknek van már. Szóval veszel ablakemelő modult? Akkor már ne vigyem? De hozd, előre is köszönöm kedvességed. A többiekre gondoltam, ha kell nekik, itt vehetnek. Nekem mázlim van, és Tőled kapom, mert baromira rendes srác vagy. Így mégsem a kádban, vagy a folyosón kell aludnod. Köszi De csak mutiba viszem, nem örökbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #107 Dátum: 2010. Szeptember 15. - 19:09:05 » |
|
A neve, címe viszont titok:) www.ladigidy.webshop.hu Köszi Jani! A híres jóindulat dolgozik... Mindjárt kiírom, vagy megpróbálom. Amúgy meg azt írtam, hátha valakit érdekelne, de ilyen megkeresés nem volt... www.bolthely.hu/obddiag/oldal/vevoszolgalatoebd bt. a cég neve egyébként. Remélem, így bejön majd, ha keresitek! Na milyen ügyes vagyok? Én 4 ajtós ablak felhúzót veszek, hogy záráskor, ha lent maradna valamelyik, akkor azt felhúzza helyettem, biztos, ami biztos. A radart meg ajánlom, nagyon hasznos szerkezet. Többünknek van már. Szóval veszel ablakemelő modult? Akkor már ne vigyem? De hozd, előre is köszönöm kedvességed. A többiekre gondoltam, ha kell nekik, itt vehetnek. Nekem mázlim van, és Tőled kapom, mert baromira rendes srác vagy. Így mégsem a kádban, vagy a folyosón kell aludnod. Köszi De csak mutiba viszem, nem örökbe. Akkor vissza kell vonnom a jellemzésed, és módosítom irigy kutyára. De ettől függetlenül hozd, és alhatsz is...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #108 Dátum: 2010. Szeptember 15. - 20:16:12 » |
|
A neve, címe viszont titok:) www.ladigidy.webshop.hu Köszi Jani! A híres jóindulat dolgozik... Mindjárt kiírom, vagy megpróbálom. Amúgy meg azt írtam, hátha valakit érdekelne, de ilyen megkeresés nem volt... www.bolthely.hu/obddiag/oldal/vevoszolgalatoebd bt. a cég neve egyébként. Remélem, így bejön majd, ha keresitek! Na milyen ügyes vagyok? Én 4 ajtós ablak felhúzót veszek, hogy záráskor, ha lent maradna valamelyik, akkor azt felhúzza helyettem, biztos, ami biztos. A radart meg ajánlom, nagyon hasznos szerkezet. Többünknek van már. Szóval veszel ablakemelő modult? Akkor már ne vigyem? De hozd, előre is köszönöm kedvességed. A többiekre gondoltam, ha kell nekik, itt vehetnek. Nekem mázlim van, és Tőled kapom, mert baromira rendes srác vagy. Így mégsem a kádban, vagy a folyosón kell aludnod. Köszi De csak mutiba viszem, nem örökbe. Akkor vissza kell vonnom a jellemzésed, és módosítom irigy kutyára. De ettől függetlenül hozd, és alhatsz is... Azért remélem nem sértődtél meg... Ha sikerül vennem még 1-et, azt is vigyem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #109 Dátum: 2010. Szeptember 16. - 13:28:49 » |
|
A neve, címe viszont titok:) www.ladigidy.webshop.hu Köszi Jani! A híres jóindulat dolgozik... Mindjárt kiírom, vagy megpróbálom. Amúgy meg azt írtam, hátha valakit érdekelne, de ilyen megkeresés nem volt... www.bolthely.hu/obddiag/oldal/vevoszolgalatoebd bt. a cég neve egyébként. Remélem, így bejön majd, ha keresitek! Na milyen ügyes vagyok? Én 4 ajtós ablak felhúzót veszek, hogy záráskor, ha lent maradna valamelyik, akkor azt felhúzza helyettem, biztos, ami biztos. A radart meg ajánlom, nagyon hasznos szerkezet. Többünknek van már. Szóval veszel ablakemelő modult? Akkor már ne vigyem? De hozd, előre is köszönöm kedvességed. A többiekre gondoltam, ha kell nekik, itt vehetnek. Nekem mázlim van, és Tőled kapom, mert baromira rendes srác vagy. Így mégsem a kádban, vagy a folyosón kell aludnod. Köszi De csak mutiba viszem, nem örökbe. Akkor vissza kell vonnom a jellemzésed, és módosítom irigy kutyára. De ettől függetlenül hozd, és alhatsz is... Azért remélem nem sértődtél meg... Ha sikerül vennem még 1-et, azt is vigyem? Természetesen, vegyél nekem is, de szólj, ha sikerült, ne vegyek tartalékot is! Köszi előre is. Míg nem veszel, addig jó lesz nekem a meglévő is, mert én be is szereltetem, nem a vitrinben tartanám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #110 Dátum: 2010. Szeptember 16. - 13:58:47 » |
|
A neve, címe viszont titok:) www.ladigidy.webshop.hu Köszi Jani! A híres jóindulat dolgozik... Mindjárt kiírom, vagy megpróbálom. Amúgy meg azt írtam, hátha valakit érdekelne, de ilyen megkeresés nem volt... www.bolthely.hu/obddiag/oldal/vevoszolgalatoebd bt. a cég neve egyébként. Remélem, így bejön majd, ha keresitek! Na milyen ügyes vagyok? Én 4 ajtós ablak felhúzót veszek, hogy záráskor, ha lent maradna valamelyik, akkor azt felhúzza helyettem, biztos, ami biztos. A radart meg ajánlom, nagyon hasznos szerkezet. Többünknek van már. Szóval veszel ablakemelő modult? Akkor már ne vigyem? De hozd, előre is köszönöm kedvességed. A többiekre gondoltam, ha kell nekik, itt vehetnek. Nekem mázlim van, és Tőled kapom, mert baromira rendes srác vagy. Így mégsem a kádban, vagy a folyosón kell aludnod. Köszi De csak mutiba viszem, nem örökbe. Akkor vissza kell vonnom a jellemzésed, és módosítom irigy kutyára. De ettől függetlenül hozd, és alhatsz is... Azért remélem nem sértődtél meg... Ha sikerül vennem még 1-et, azt is vigyem? Természetesen, vegyél nekem is, de szólj, ha sikerült, ne vegyek tartalékot is! Köszi előre is. Míg nem veszel, addig jó lesz nekem a meglévő is, mert én be is szereltetem, nem a vitrinben tartanám. Be akartam már szereltetni az egyik szervíz alkalmával, de a feledékenység nagy úr Jövő hét elejére mondta a srác, hogy megtudakolja, van-e még. Ha van veszek neked vagy odaadom a régit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zyz001
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #111 Dátum: 2013. Szeptember 14. - 15:13:22 » |
|
Szevasztok!
Láttam a NET-en egy EPS U-301 elnevezésű szalagantennás tolatóradart. Tudna valaki véleményt mondani róla? 9900 Ft és csak csipogó van hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #112 Dátum: 2013. Szeptember 14. - 15:53:10 » |
|
Szevasztok!
Láttam a NET-en egy EPS U-301 elnevezésű szalagantennás tolatóradart. Tudna valaki véleményt mondani róla? 9900 Ft és csak csipogó van hozzá.
én kihagynám..
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Zyz001
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #113 Dátum: 2013. Szeptember 15. - 08:27:21 » |
|
én kihagynám.. [/quote]
Bővebben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #114 Dátum: 2013. Szeptember 15. - 08:33:12 » |
|
én kihagynám..
Bővebben? [/quote] ez a fajta technika nem túlzottan megbízható ha mindenképp tolatóradart szeretnél vegyél hagyományost..
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #116 Dátum: 2013. November 01. - 14:58:22 » |
|
Tegnap délután beszerelésre került végre a tolatóradarom. A radarért köszönet Nkr73-nak (chevyklub), a beszerelésben CaptainB igen nagy szerepet vállalt, amiért külön köszönetet érdemel! Egy VALEO Beep&Park No.3 került bele, amit igencsak könnyű beszerelni. Hülyék ellen le van védve a kötözgetés, ezért is sikerült nekünk is beszerelni. Nagyon jól funkcionál, és sikerült holttér nélkül beszerelni. Azt a részt is látja mit még én is az oldalsó tükörben, pedig nem is került ki nagyon a szélére a lökhárítón. Nagyon okos kis szerkezet, és nagyon kényelmes. Mégegyszer köszönöm nektek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #117 Dátum: 2013. November 01. - 15:44:29 » |
|
Nekem is Valeo van immár 5 éve. Nekem anno 33 ezer volt fényezéssel együtt, beszerelve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #118 Dátum: 2013. November 01. - 19:33:37 » |
|
Nekem is Valeo van immár 5 éve. Nekem anno 33 ezer volt fényezéssel együtt, beszerelve.
Fényezve ugyan nincs, de pár szelet felvágott, egy kanna tea, meg némi kenyérbe fájt a szaktanácsadás. De legalább semmit nem törtem el. eRősen figyeltem, amikor ladlac az enyémet csinálta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. November 01. - 23:16:32 írta captainb »
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|