Stocz
|
|
« Hozzászólás #45 Dátum: 2008. Július 26. - 14:18:16 » |
|
Halihó! Nemrég szert tettem sztem olcsón egy tolatókamera+radar+7" tft tükörmonitor szettre.Mindezt sikerült megusznom kb.30000.- ft ból. Kínából rendeltük a cuccost.Elég korrektnek tűnik a szett.Tegnap este + ma délután beszereltem, tök jól müxik!!! Képeket csináltam ,szeretném felrakni a galériába ,de nem igazán sikerült... A Főninek írtam miatta reméljük el is olvassa... Üdv mnidenkinek bzsazsa Nagyon jók lettek a képek! Meg a tolatós cucc is Nagyon tetszik. Köszi szépen igyekeztem!! Egyébként már azóta többször próbáltam ,nagyon szuper, főleg éjszaka tök sötétben. Főleg emiatt az éjszakai dolog miatt irigykedem. Mondjuk eddíg a csipogós-kijelzős is tökéletesen, hiba mentesen működik. És minden csipogásnál eszembe jut a klubtagok kedvessége. És nem igazán pótolható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #46 Dátum: 2008. Július 26. - 17:55:29 » |
|
Halihó! Nemrég szert tettem sztem olcsón egy tolatókamera+radar+7" tft tükörmonitor szettre.Mindezt sikerült megusznom kb.30000.- ft ból. Kínából rendeltük a cuccost.Elég korrektnek tűnik a szett.Tegnap este + ma délután beszereltem, tök jól müxik!!! Képeket csináltam ,szeretném felrakni a galériába ,de nem igazán sikerült... A Főninek írtam miatta reméljük el is olvassa... Üdv mnidenkinek bzsazsa Nagyon jók lettek a képek! Meg a tolatós cucc is Nagyon tetszik. Köszi szépen igyekeztem!! Egyébként már azóta többször próbáltam ,nagyon szuper, főleg éjszaka tök sötétben. Főleg emiatt az éjszakai dolog miatt irigykedem. Mondjuk eddíg a csipogós-kijelzős is tökéletesen, hiba mentesen működik. És minden csipogásnál eszembe jut a klubtagok kedvessége. És nem igazán pótolható. Ez meg nekünk esett jól, mármint, hogy örülsz neki, és szeretettel gondolsz ránk! Mondtam, hogy ez egy szuper csapat!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #47 Dátum: 2008. Július 27. - 19:00:44 » |
|
Halihó! Nemrég szert tettem sztem olcsón egy tolatókamera+radar+7" tft tükörmonitor szettre.Mindezt sikerült megusznom kb.30000.- ft ból. Kínából rendeltük a cuccost.Elég korrektnek tűnik a szett.Tegnap este + ma délután beszereltem, tök jól müxik!!! Képeket csináltam ,szeretném felrakni a galériába ,de nem igazán sikerült... A Főninek írtam miatta reméljük el is olvassa... Üdv mnidenkinek bzsazsa Most egy kicsit irígykedem .Bár az a kamera elég sérülékeny helyen van. Hát igen sajnos,de nem találtam más rögzítési megoldást. Különben ezt a szettet Kínából rendeltem egy webáruházból,ahol volt még sokkal több ilyen cucc is ,de ez volt a legolcsóbb.Volt olyan csak kamera is ami a rendszámtáblakeretbe van építve az nagyon tetszett, majd annyiba került csak a kamera, mint ez a készlet. Ha esetleg valakit komolyabban érdekelne mi majd valszeg többször fogunk rendelni innen mert jók az árak. Nézzetek szét mert rengeteg érdekesség van ezen az oldalon: http://www.chinavasion.com/Hát nekem már elindult a fantáziám és ki is néztem 1-2 dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #48 Dátum: 2008. Július 27. - 19:30:18 » |
|
Ha tényleg szeretnél innen rendelni,akkor : 1.be kell regisztrálni 2.ha megrendeled az árút a cég küld egy mail-t amiben ha neked is megfelel ,bármennyiért is rendelsz 'csak' 199$ lessz a számlán. Ez azért van hogy neked se kelljen sok vámot fizetned ,és nekik sincs akkora bevételük 3.átutalod a pénzt (bármilyen számla jó elméletileg)itt majd rájön a valuta konvertálás forintból dollárba/euroba stb.aztán onnan jüanba 4.futárszolgálti díj azthiszem mi az UPSel szállítattunk 5.vársz 6.kb,két és fél hét múlva vámoltatás 7.másnapra itt a cucc,a futárnak kell kifizetni a vámot és az áfát. 8.Enjoy Ja így ezek a költségek végett kb.ha 190-200 ftba számolod a dolcsit akkor az a valós ár.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 27. - 19:32:09 írta bzsazsa »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #50 Dátum: 2008. Augusztus 06. - 21:49:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #51 Dátum: 2008. Augusztus 14. - 18:49:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #52 Dátum: 2008. Szeptember 01. - 13:08:10 » |
|
Cartársak figyelem! OBI-ban szeptemberi akcióban most a tolatóradar 9995 HUF. Ez olyan, mint a Stoczé, meg mint az enyém. 4 érzékelős, a négy jelet külön- külön mutatja váltakozó színű LED-ekkel, középen pedig digit kijelzővel a távolságot 1,4- 0,4 m között, és persze hangjelzést is ad. Tudom ajánlani mindenkinek, nekem jól bevált, és segíti rendesen a parkolást, már kétszer meg is mentette a farát, számomra nem is sejthetett akadály észlelésével. Szóval nekem már jól meg is térült a befektetése. Aki kíváncsi a működésére, és megnézné (még nem látta nálam?!), annak szívesen megmutatom egyeztetett időben. Futás az OBI-ba! Ja, és ha valaki még nem látta személyesen a radaromat, az megnézheti a galériában a szerelés fázisait is. LadLac főmester követte el, én a segédje voltam csak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Szeptember 01. - 16:30:41 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #53 Dátum: 2008. November 06. - 19:39:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #54 Dátum: 2008. November 07. - 09:02:13 » |
|
bííp bip bip bíííííííííííííííííííííííííííííp. Captainb tolat. Remek a radar, elsőre átmentem anyósom kutyáján. Eddig félre tudot ugrani a dög... Kéne egy előre is...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #55 Dátum: 2008. November 07. - 13:21:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #56 Dátum: 2008. November 07. - 13:25:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #57 Dátum: 2008. November 07. - 18:50:20 » |
|
Remélem Ladigidy jóvoltából nekem is lesz radarom, holnap megy megvenni, remélem lesz is. Másnak nem kell?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #58 Dátum: 2008. November 07. - 19:48:31 » |
|
Nejem megjegyzése. ez sípol? Nagyon rossz. Hangos. Szegény sebváltógomb, megmarkolásztam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #59 Dátum: 2008. November 07. - 21:06:41 » |
|
Nejem megjegyzése. ez sípol? Nagyon rossz. Hangos. Szegény sebváltógomb, megmarkolásztam...
Tapasztalat: A nők minden zajforrást utálnak az autóban, ami konkurálhat ékes beszélőkéjükkel. (Megjegyzem sokszor utazunk együtt, még munkába és onnan haza is. Csoda, hogy nem tudtam a rádió furcsa viselkedéséről? Én a jobb egyben hordom a hangeszközt és nem szeretem a kétfajta adást... )
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|