sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2008. Március 12. - 20:11:20 » |
|
Az autómatában az a legjobb hogy lehet vele fagyizni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2008. Március 12. - 20:13:50 » |
|
Az autómatában az a legjobb hogy lehet vele fagyizni. Azt lehet a kéziváltóssal is. Én még orrot fújni is szoktam menetközben, két kézzel.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2008. Március 12. - 20:14:57 » |
|
Az autómatában az a legjobb hogy lehet vele fagyizni. Azt lehet a kéziváltóssal is. Én még orrot fújni is szoktam menetközben, két kézzel. Én zsebkendővel...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2008. Március 12. - 20:16:41 » |
|
Az autómatában az a legjobb hogy lehet vele fagyizni. Azt lehet a kéziváltóssal is. Én még orrot fújni is szoktam menetközben, két kézzel. Utána nem csúszik a kormány?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2008. Március 12. - 20:20:27 » |
|
Az autómatában az a legjobb hogy lehet vele fagyizni. Azt lehet a kéziváltóssal is. Én még orrot fújni is szoktam menetközben, két kézzel. Én zsebkendővel... Nem volt vicces! De a zsebkendőt csak fogod valamivel. De vicces kedvében van itt mindenki!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2008. Március 13. - 12:44:28 » |
|
Az autómatában az a legjobb hogy lehet vele fagyizni. Azt lehet a kéziváltóssal is. Én még orrot fújni is szoktam menetközben, két kézzel. Én zsebkendővel... Nem volt vicces! De a zsebkendőt csak fogod valamivel. De vicces kedvében van itt mindenki! Mi köze van az automata váltónak az orrfújás, és a kormányzáshoz?A manuális váltót sem fogod egész nap!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2008. Március 16. - 10:21:36 » |
|
Azért itt első sorban a hibákat és a megoldásukat tárgyalnánk ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cybergregg
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2008. Március 16. - 17:44:04 » |
|
Üdv végre, hogy az automatásokat hallok, nekem 1.6 AT van nagyon kényelmes, csak kicsit sokat fogyaszt. A váltóval gond még nem volt, csak az alapjárattal. Másoknak tapasztalat?
Sajnos nem vagyunk automatások, de majdnem.Milyen a gép?Hány fokozat?A hétköznapok, hogy telnek vele?Kíváncsi lennék rá! Nekm 1,8 AT. országúti fogyasztással semmi gond, autópálya, 130-140 7,8-8,2 l. A gond a városban van. Nyáron 12, télen 13-14, sajnos én szinte csak Pesten járok, és míg beérek melózni - 15 perc - be se melegszik a motor, szerintem addig kb 16-ot eszik. Én mostanában akarom cserélni, a 2,0 D AT-néztem ki, sikerült is jól bealkudni flotta bérlés módszerével. De még szemezgetek az epica-val is. A 4 fokozat amúgy elég, az enyémnek a végsebessége 180 fölött van valamivel, monnyuk akkor is 14-et fogyaszt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2008. Március 16. - 20:39:53 » |
|
Üdv végre, hogy az automatásokat hallok, nekem 1.6 AT van nagyon kényelmes, csak kicsit sokat fogyaszt. A váltóval gond még nem volt, csak az alapjárattal. Másoknak tapasztalat?
Sajnos nem vagyunk automatások, de majdnem.Milyen a gép?Hány fokozat?A hétköznapok, hogy telnek vele?Kíváncsi lennék rá! Nekm 1,8 AT. országúti fogyasztással semmi gond, autópálya, 130-140 7,8-8,2 l. A gond a városban van. Nyáron 12, télen 13-14, sajnos én szinte csak Pesten járok, és míg beérek melózni - 15 perc - be se melegszik a motor, szerintem addig kb 16-ot eszik. Én mostanában akarom cserélni, a 2,0 D AT-néztem ki, sikerült is jól bealkudni flotta bérlés módszerével. De még szemezgetek az epica-val is. A 4 fokozat amúgy elég, az enyémnek a végsebessége 180 fölött van valamivel, monnyuk akkor is 14-et fogyaszt. Az Epika AT-t próbáltam, álomszerű, elképesztő stb.Tetszett! Igaz ha jól tudom más rendszerű mint a Lacsié.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2008. április 03. - 12:18:45 » |
|
Sajnos nem vagyunk automatások, de majdnem.Milyen a gép?Hány fokozat?A hétköznapok, hogy telnek vele?Kíváncsi lennék rá! Nekm 1,8 AT. országúti fogyasztással semmi gond, autópálya, 130-140 7,8-8,2 l. A gond a városban van. Nyáron 12, télen 13-14, sajnos én szinte csak Pesten járok, és míg beérek melózni - 15 perc - be se melegszik a motor, szerintem addig kb 16-ot eszik. Én mostanában akarom cserélni, a 2,0 D AT-néztem ki, sikerült is jól bealkudni flotta bérlés módszerével. De még szemezgetek az epica-val is. A 4 fokozat amúgy elég, az enyémnek a végsebessége 180 fölött van valamivel, monnyuk akkor is 14-et fogyaszt. Az Epika AT-t próbáltam, álomszerű, elképesztő stb.Tetszett! Igaz ha jól tudom más rendszerű mint a Lacsié. Az epica nekem is bejönne de nagyon húzós az ára!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakaos
Kábelbarát
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2008. április 03. - 14:55:15 » |
|
a szervizben váltó brumogás miatt 4 csapágyat kellene cserélni váróm a telefont
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kovi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2009. Január 17. - 21:57:25 » |
|
Sziasztok Van egy nubirám 1.6 1998-as és automata váltós.Persze elment szabira a szabadonfutó.Van valakinek ötlete hogy hol tudnák bele jó árba venni?Vagy egy jó de működő bontottváltóra hol tudok szert tenni?előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
bkornel
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2009. Június 26. - 11:39:54 » |
|
Sziasztok!
Nekem dízel automata Lacettim van. 5 fokozatú a váltó. Eddig 4000km-t menetem vele, szerintem jó választás volt az autó.
|
|
|
Naplózva
|
PRND42
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2009. Június 26. - 11:55:13 » |
|
Sziasztok!
Nekem dízel automata Lacettim van. 5 fokozatú a váltó. Eddig 4000km-t menetem vele, szerintem jó választás volt az autó.
BKornél! Üdv a fedélzeten! Mi is reméljük, hogy jó választás volt Neked is, nekünk is! A koromszűrőre kell nagyon figyelned, hogy mindig kitisztuljon, néha, vagy mikor lustul, meg kell egy kicsit hajtani, hogy kiégjen a lerakódás. Ez akkor szokott bekövetkezni, amikor sokat megy a kocsi ronda városi forgalomban, dugókban.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|