diablo77
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2008. Február 17. - 20:17:50 » |
|
Azt elhiszem hogy örülsz a naptárnak! Na majd élőben, mondjuk Brno, vagy Salzburg?? Vagy Monza, vagy Pau, vagy Öschersleben? Én szivesen vezetek sokat, de ha valaki 'bízik' a másikban, akkor akár felváltva is belefér a vezetés. Szerintem a chevyklubból is csatlakozna egy-két benzin-kerozin szag imádó! Naná, idénre is tervezem a tavalyi dolgot. Nagy élmény volt élőben látni a WTCC-s kocsikat (persze a Chevy volt a legszebb)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2008. Február 17. - 20:53:38 » |
|
Köszönet minden fotóriporternek, és a képek galériába tevőknek! Legalább a távolmaradók is bepillantást nyerhettek a nagy taliba! Máskor még többen leszünk!
Bizony, nagy köszönet a jó képekért Weresnek és Cápának is! Ladlac mester, Te most nem csináltál képeket? De csináltam, csak még nem jutottam el odáig, hogy feltöltsem. Holnap remélem lesz rá időm...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
LuzsoSW
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2008. Február 17. - 23:25:59 » |
|
Nagyon jól éreztük magunkat a találkozón!!! Köszönet a szervezőknek na és persze a résztvevőknek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2008. Február 18. - 08:33:20 » |
|
Nagyon jól éreztük magunkat a találkozón!!! Köszönet a szervezőknek na és persze a résztvevőknek.
Remélem legközelebb jobb idő lesz, mert többek között pl. a Te autódra is kíváncsi lettem volna, de nem volt kedvem kimenni abba a hidegbe!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2008. Február 18. - 15:35:59 » |
|
Weres, Cápa "begyűjthetem" a képeiteket egy közös helyre? (Ladlac már megadta a felhatalmazást)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2008. Február 18. - 18:32:57 » |
|
Weres, Cápa "begyűjthetem" a képeiteket egy közös helyre? (Ladlac már megadta a felhatalmazást)
Természetesen! Ez nem lehet kérdés! Nem az én képeim, csak én készítettem őket! Azok a mi képeink! Azoké, akik részt vettek a talin! Akartam is kérdezni, ill. mondani, felhatalmazni. Mivel felkerül hivatalos helyre, a nem illő részeket légyszíves szedd ki belőle! (pl. rendszám, egyéb nem kívánatos reklám esetleg) Nehogy gond legyen belőle! Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sznuni
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2008. Február 18. - 19:17:57 » |
|
Sziasztok! Mivel megigértem ezért meg is teszem. Jelentkezem Hölgyek, Urak! Köszönöm én is hogy eljöttetek megint a mi kis rendezvényünkre és jól esett a látvány ami elémtárult. Szeretném ha ez mindig ilyen lenne. Bár a saját tagjaink közül nagyobb megjelenéssel. De sebaj. Majd legközelebb. Kérlek Titeket gyúrjatok a márciusi túratalinkra. Sziasztok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2008. Február 18. - 20:10:12 » |
|
Persze Főnök! Csak nyugodtan.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2008. Február 18. - 20:23:07 » |
|
Sziasztok! Mivel megigértem ezért meg is teszem. Jelentkezem Hölgyek, Urak! Köszönöm én is hogy eljöttetek megint a mi kis rendezvényünkre és jól esett a látvány ami elémtárult. Szeretném ha ez mindig ilyen lenne. Bár a saját tagjaink közül nagyobb megjelenéssel. De sebaj. Majd legközelebb. Kérlek Titeket gyúrjatok a márciusi túratalinkra. Sziasztok Ok! Spec nekem Húsvétkor más programom van, de szerintem lesznek innen bőven!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2008. Február 20. - 21:53:36 » |
|
Nem tudja valaki, hogy a váci szalonban az emeleten azon a spoileres ezüst ötajtós lacsin mekkora felnik voltak? 15" vagy 16" ? Alsó spoilerszett (első-hátsó szoknya, két küszöb) ára, rögzítése? Hátsót fel lehet-e rakni ha van vonóhorog? Esetleg a horognál kivágni, ekkor nem veszti-e el a merevségét?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 20. - 22:29:02 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2008. Február 21. - 07:58:26 » |
|
Nem tudja valaki, hogy a váci szalonban az emeleten azon a spoileres ezüst ötajtós lacsin mekkora felnik voltak? 15" vagy 16" ? Alsó spoilerszett (első-hátsó szoknya, két küszöb) ára, rögzítése? Hátsót fel lehet-e rakni ha van vonóhorog? Esetleg a horognál kivágni, ekkor nem veszti-e el a merevségét?
Cápa!Ez a csomag pár héttel ezelőtt 125 000 volt féláron a Kiss-Gerencsérnél. +sport dob, ha jól emléxem. Kérdezd meg, hátha még tart az eksön!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2008. Február 21. - 08:08:24 » |
|
16" MOMO GTR volt rajt, és 205/45 R16 a gumi. A többit nem tudom! Egy gumi olyan 26-28 ezer kb, egy felni is kb. valahol neten megtaláltam. A többiről nem tudok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2008. Február 21. - 08:12:58 » |
|
Köszönöm Peti és Gábor! Utánanézek. Ez érdekes, mert a gumiváltó szerint még kisebb átmérőre, mint a gyári gumi. Lehet, hogy ültetés volt a gépben? Üdv!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 21. - 08:19:24 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2008. Február 21. - 09:38:54 » |
|
Cápa!
6.-án megyek Vácra! Ha gondolod megkérdezek mindent részletesen Kornéltól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2008. Február 21. - 13:31:55 » |
|
Cápa!
6.-án megyek Vácra! Ha gondolod megkérdezek mindent részletesen Kornéltól.
Köszi, de már írtam neki. Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|