Látom, megtaláltátok a képeket, köszönöm, hogy felraktátok. Remélem a képek címei is találóak lettek!
Mindenkitől elnézést, hogy nem szóltam, de nem terveztem, hogy tegnap este még feltöltöm őket. Viszont valamivel el kellett foglalnom magam, hogy eltereljem gondolataimat a kutyusról. Mire felmentek a képek annyira kidőltem az egész napi vezetés, és a hazaérkezés utáni kutyás idegeskedés miatt, hogy ledőltem a székról. Arról nem is beszélve, hogy megszenvedtem a dobozossal a viharos oldalszélben hazáig! Volt, hogy az előzött kamion olyan légörvényt kavart, hogy fél méterre behúzott. Anyuci már a kerekeknél látta a tükröt. Kellett gépészkedni rendesen!
Utólag tudtam meg, hogy teherautóra van vizsgáztatva, így 90 helyett a tartósan 140 kissé túlzott volt, remélem nem lettünk megörökítve! (Pedig a múltkor amikor áruért mentem vele, még a 180-at is vitte, no ezzel vigyázni kell!)
No de a tali! Köszönöm a szervezőknek és a résztvevőknek, jól éreztük magunkat! Külön öröm, hogy sok olyan embert megismerhettem, akikkel csak itt beszélgettem eddig! Talán nem túlzok ha azt mondom, hogy tegnap egy szervezett, egységes, kellemes csapat benyomását keltettük a szervezőkben mi lacettisek! Hazafelé még Gáborékkal összefutottunk Fehérváron, amikor betértünk egy kis elemózsiáért a mai ebédhez.
Remélem ez így marad, a részvételi kedv csak nő és jó hangulatú találkozók várnak még ránk! Talán ha jobb idő lesz, akkor hőlgy partnereink és gyerkőceink is felélénkülnek egy szabadtéri összejövetel alkalmával!
Összességében jól éreztük magunkat. Kissé fájt is a szívem, mert az emeleten az ezüst felspoilerezett ötajtós nagyon dögös volt! Tetőspoilerem, alum van, csak alulra kéne körbe a szoknya, meg egy kis matricázás és cettim is olyan jól nézne ki! Hmmm....