cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #75 Dátum: 2008. Február 14. - 18:41:50 » |
|
Bár nem autós, de érdekes szívemből szóló:
Éppen lefeküdtünk volna, mikor az asszony szólt, hogy ég a lámpa a garázsban. Kinézek, és látom ám, hogy négy markos legény serényen hordja kifelé a cuccaimat, aztán rakják az utcán ácsorgó teherautóra, ezerrel. Kapom a telefont, hívom az óberhét, de azt mondja egy zsernyák, hogy momentán egy szabad kocsijuk sincs, de nyugi, amint lesz, jönnek, és már le is tette. Nekem meg a fejem tetejébe akadt az adrenalin azonnal, úgy hogy ismét felhívtam a szervet. Mondom neki, az előbb telefonáltam, hogy jöjjenek, de már nem kell sietniük. Ugyanis fogtam a puskámat, lepuffantottam mind a négyet, helyszínelni meg tényleg ráérnek később is. No, le se tettem a kagylót, négy rendőrautó már ott is volt a házunk előtt, plusz a mentő. El is kapták a betörőket ízibe. Az egyik rendőr, aki velem is hajlandó volt szóba elegyedni megjegyezte: - Mintha azt mondta volna, hogy lelőtte mind a négyet. Mire én: - Maguk meg valami olyasmit, hogy nem tudnak küldeni senkit...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #76 Dátum: 2008. Február 15. - 06:57:29 » |
|
Ülésfűtés
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #77 Dátum: 2008. Február 15. - 12:13:41 » |
|
Baleset...
Egy baleset után így szól egy férfi a női vezetőhöz: - Mondja, asszonyom, mióta vezet autót? - Öt perce, uram. Akkor esett ki a férjem a kocsiból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #79 Dátum: 2008. Február 15. - 20:11:16 » |
|
Szőke nő megáll a piros lámpánál egy teherautó mögött. Hirtelen kipattan, odaszalad a teherautó sofőrjéhez és bekopog az ablakon. A sofőr leengedi az ablakot mire a szőke megszólal: Szia, Kata vagyok. Tudtad hogy potyog a rakományod? A sofőr felhúzza az ablakot és továbbmegy. A következő lámpánál a szőke megint a teherató mögött áll meg. Megint kipattan, odaszalad a teherautó sofőrjéhez és bekopog az ablakon. A sofőr megintcsak leengedi az ablakot és néz értetlenül a szőkére mire ő megszólal mintha még soha nem beszéltek volna: Szia, Kata vagyok. Tudtad hogy potyog a rakományod? A sofőr fejét csóválva felhúzza az ablakot, és otthogyja a szőkét. A harmadik lámpánál megismétlődik minden. Szőke autóból ki, lihegve odarohan a teherautóhoz, bekopog, ablak le, megszólal megint: Szia Kata vagyok. Tudtad hogy potyog a rakományod!?! Amikor a lámpa zöldre vált, a sofőr padlógázzal, füstölő gumikkal igyekszik a következő lámpához. Szerencsétlenségére az is pirosra vált. Erre ő kiugrik a teherautóból és odarohan a szőke autójához mielőtt az ki tudná nyitni az ajtót. Illedelmesen bekopog, és mikor a szőke leengedi az ablakot azt mondja: Szia, én Józsi vagyok és a Magyar Közút Kht.-nek dologzom. Mivel tél van és esik a hó, SÓZOM AZ UTAT B***MEG!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #80 Dátum: 2008. Február 16. - 13:00:54 » |
|
Disznó dolog
Egy keskeny lejtős erdei úton két autó talalkozik. Az egyikben, ami lefelé megy ül egy férfi, a szembejövőben egy nő. Ahogy a két kocsi elhalad egymás mellett, a nő letekeri az ablakot, és odakiabál a férfinek: -Disznó! A férfi visszafordulva kikiabál az ablakon: -Hülye tyúk! Majd száguld lefelé a lejtőn, mikor belerohan egy előtte álló disznóba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #81 Dátum: 2008. Február 17. - 06:17:52 » |
|
Egy kis horror
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #82 Dátum: 2008. Február 17. - 06:23:42 » |
|
Ha ezt előbb látom, nem viccelek vele: Cápatámadás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #83 Dátum: 2008. Február 17. - 21:33:05 » |
|
Az újszülöttnek minden vicc új De ebben az esetben pont az 'öregcsontok' vigyorognak Komoly kis reklám, mi? 1.5 motoral nem is volt rossz gép. Most kerülne ennyibe... Nekem volt ilyen 1 évig. Remélem nem senki!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #84 Dátum: 2008. Február 18. - 18:08:23 » |
|
T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #85 Dátum: 2008. Február 18. - 23:07:01 » |
|
Önnek 5 új üzenete érkezett!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #86 Dátum: 2008. Február 19. - 09:20:21 » |
|
Önnek 5 új üzenete érkezett!
fujj! lerontották a légellenállást. Legalább menetszél irányba tették volna fel a szpojlereket vagy exkluzív csomagtartókat??
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #87 Dátum: 2008. Február 20. - 08:08:35 » |
|
Az úton megy a legújabb és legdrágább Mercedes. Hirtelen fékeznie kell és megáll. Néhány másodperc múlva hatalmas csattanás hallatszik az autó hátuljánál. A Merci fedélzeti számítógépe a következő üzenetet írja ki: "Új Plug&Play (Trabant 601S) eszköz csatlakozott. Telepíti hozzá a szoftvert?"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #88 Dátum: 2008. Február 20. - 08:27:08 » |
|
Az úton megy a legújabb és legdrágább Mercedes. Hirtelen fékeznie kell és megáll. Néhány másodperc múlva hatalmas csattanás hallatszik az autó hátuljánál. A Merci fedélzeti számítógépe a következő üzenetet írja ki: "Új Plug&Play (Trabant 601S) eszköz csatlakozott. Telepíti hozzá a szoftvert?"
"a telepítés esetén a rendszer instabillá válhat..."
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #89 Dátum: 2008. Február 20. - 10:18:42 » |
|
Angol kiejtéssel olvasd össze, de magyarul értelmezd! Mean jar Bess a rock Me of us one? Hall one a fog peace call oh? You cash a catch came What can there Hole one a wait say? One Kate Lee bumm All cut race Hot show race Kitchen get neck New see one up road? One hut one Kate catch came Hut are row Zoe saw How war you on a vatation? Sun cow Sir one a you come on This no all Kate no mud touch cow one a bock Ron tool. Beer lack! Soul a new! Tap eat a. Fog peace call low. Tape at war you one a fun. You come on sir one. Hole a new see? One Kate much come. He dag one. One hut bitch come. Luke ash tree cow. Chew seek a cheek cow. One hut catch came. Sheer I toy ash.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|