cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1230 Dátum: 2013. Június 11. - 22:51:45 » |
|
Gyerekek az órán arról beszélgetnek, hogy mi a leggyorsabb. Az egyik gyerek: - A fény a leggyorsabb, hiszen ezt tanultuk. A másik gyerek: - Nem igaz, mert a gondolat a leggyorsabb, hiszen egy pillanat alatt bárhol lehetünk, akár több fényévnyire is. Tapsviharban tör ki az osztály, mire Móricka: - Szerintem a **** a leggyorsabb, mert gyorsabban be****tam, mint gondoltam volna!!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1231 Dátum: 2013. Június 16. - 08:49:53 » |
|
A cigány bemegy a hi-fi boltba: - Kérek egy rádiót abba a nagy Mercibe, ami ott áll! - Tessék, itt válogasson! - Erősítő van hozzá? - Igen, tessék, itt van. - Mikrofon is? - Igen, itt van. - Kipróbálhatom? - Természetesen. A cigány bekapcsolja, majd beleüvölt: -Dinnyét, Dinnyéééééééééét !!!
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1232 Dátum: 2013. Június 21. - 09:03:15 » |
|
Apa, apa! Vigyél el a cirkuszba! - Erre nekem nincs időm, kisfiam. - De apa, azt írják, hogy egy meztelen nő lovagol egy tigrisen! - Na jó, úgyis rég láttam tigrist.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1233 Dátum: 2013. Augusztus 31. - 08:55:40 » |
|
Éjszaka az országúton a rendőr leállítja a cikk-cakkban közlekedő autót. - Uram, kérem a vezetői engedélyét! - Tessék. - Most pedig szálljon ki! Alkoholpróba. - Na ne mondja, biztos úr! És melyik kocsmánál kezdjük?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kubu87
|
|
« Hozzászólás #1234 Dátum: 2013. Szeptember 10. - 15:07:35 » |
|
Bíróságon elhelyezési per közben kérdezik a kisgyereket: - Szeretnél apáddal élni? - kérdi a bíró. - Nem szeretnék - válaszolja a gyerek - mert mindig megvert. - Akkor inkább anyádnál maradsz? - Nem, ő is sokszor megvert. - Akkor, hol szeretnél lakni??? - értetlenkedik a bíró. - Szeretnék a magyar fociválogatotthoz költözni! - Na és miért??? - furcsálja a bíró a választ. Mire a gyerek: - Mert ők sosem vernek meg senkit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1235 Dátum: 2013. Szeptember 10. - 20:34:46 » |
|
Loptam! Nagyon jó
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #1236 Dátum: 2013. Szeptember 10. - 21:33:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kubu87
|
|
« Hozzászólás #1237 Dátum: 2013. Szeptember 11. - 09:21:47 » |
|
Kivétel erősíti a szabályt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1238 Dátum: 2013. Szeptember 27. - 19:25:34 » |
|
Most loptam a tesóktól:
Diszkóban: - Szia milyen kocsival jöttél? - Piros, két ajtós, 6500 köbcenti. - Chevy Corvette? - IFA.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1239 Dátum: 2013. Október 17. - 20:42:34 » |
|
Kifogják a magyarok az aranyhalat: - Ha visszadobsz, kívánhatsz hármat. - Szeretnék egy házat. - Rendben! Milyen alapú hitellel szeretnéd? Huf/Eur/CHF? - Olajban vagy zsírban süsselek ki?
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #1240 Dátum: 2013. Október 25. - 07:17:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #1241 Dátum: 2013. November 08. - 18:25:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1242 Dátum: 2013. November 08. - 18:34:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1243 Dátum: 2013. November 26. - 00:08:52 » |
|
Fiatal újságíró utazik Székelyföldre, interjúra. Kérdezi is az öreg székelyt: - Bátyám! Tudna egy történetet mesélni? - Persze fiam! Ecce eltűnt a szomszéd felesége a Nagyerdőbe. - És? Mi történt?-kérdi az újságíró - Mi férfiak összegyűltünk a falu főterén, fogtunk egy üveg pálinkát, oszt megkerestük. - És meglett? - kérdi az újságíró - Meg fiam. Megittuk az üveg pálinkát, és mindannyian a magunkévá tettük. - Hát ez nagyon vidám történet! Van valami más is? - Persze fiam! Ecce eltűnt a szomszéd birkája a Nagyerdőbe. - És? Mi történt?-kérdi az újságíró - Mi férfiak összegyűltünk a falu főterén, fogtunk egy üveg pálinkát, oszt megkerestük. - És meglett?-kérdi az újságíró - Meg fiam. Megittuk az üveg pálinkát és mindannyian a magunkévá tettük. - Hát, ez egy kicsit morbid történet! Van valami szomorú is? - Van fiam! Ecce én is eltűntem a Nagyerdőbe...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1244 Dátum: 2013. November 26. - 00:22:32 » |
|
A székely bácsi füves cigarettát kap a fiától. Kimegy szépen a mezőre, leül a diófa tövébe, és slukkol egy mélyet. Lát egy fénycsóvát felvillanni, de semmi. Szippant még egy mélyet, semmi hatás, csak egy újabb fénycsóva. Erre szív még egy nagyot utoljára, de semmi különös, csak egy harmadik fénycsóva. - Na, esse ér semmit - dühöng a bácsink, és eltapossa a csikket. Otthon várja az asszony: - Há' hol voltál eddig, apjuk? - Szívtam a fiunk füves cigarettáját. - Na jó jó, de három napig?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|