captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1170 Dátum: 2012. Július 17. - 20:23:42 » |
|
Komis hsz. vagy az enyém nem érthető? Komisé. A tiédet kihámoztam...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1171 Dátum: 2012. Július 17. - 20:36:57 » |
|
Komis hsz. vagy az enyém nem érthető? Komisé. A tiédet kihámoztam... No akkor.... Ez a vicces kolléga azt feltételezi, hogy eredetileg a LOPTAM kijelentés valójában SZ-szel volt írva! Kikérjük magunknak !!! Ugye ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1172 Dátum: 2012. Július 17. - 20:40:48 » |
|
Komis hsz. vagy az enyém nem érthető? Komisé. A tiédet kihámoztam... No akkor.... Ez a vicces kolléga azt feltételezi, hogy eredetileg a LOPTAM kijelentés valójában SZ-szel volt írva! Kikérjük magunknak !!! Ugye ? Ki.Mert ez fárasztó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1173 Dátum: 2012. Július 18. - 14:48:40 » |
|
Komis hsz. vagy az enyém nem érthető? Komisé. A tiédet kihámoztam... No akkor.... Ez a vicces kolléga azt feltételezi, hogy eredetileg a LOPTAM kijelentés valójában SZ-szel volt írva! Kikérjük magunknak !!! Ugye ? Ki.Mert ez fárasztó. Bocsika, de az idebaj néha ?zarpoénba fajul..
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1174 Dátum: 2012. Július 18. - 18:07:28 » |
|
Komis hsz. vagy az enyém nem érthető? Komisé. A tiédet kihámoztam... No akkor.... Ez a vicces kolléga azt feltételezi, hogy eredetileg a LOPTAM kijelentés valójában SZ-szel volt írva! Kikérjük magunknak !!! Ugye ? Ki.Mert ez fárasztó. Bocsika, de az idebaj néha ?zarpoénba fajul.. Á, csak én voltam tompa, hogy átlássam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1175 Dátum: 2012. Július 23. - 14:01:44 » |
|
A cigány jelentkezik a Tescóba raktárosnak. Kicsit félve ugyan, de kénytelenek felvenni.Az első héten rögtön eltűnik 100 kg kristálycukor. Persze előveszik, erre ő így magyarázkodik: - Hát kérem alássan rengeteg itt az egér, széjjelhordták! - Másodjára 100 kg zsemlemorzsa hiányzik, de erre is van magyarázata: - Kérem mondtam, itt annyi egér van, hogy lépni sem lehet tőlük! Hiszik is meg nem is. A következő héten egy zsák őrölt bors a hiány.Az igazgató elunja, személyesen hallgatja ki a cigányt: -Nos, hol a bors?Csak azt ne mondja, hogy megették az egerek! Nem eszik meg, mert a bors erős, csípi a szemüket!! Mire a cigány:
-Nagyságos főnök úr! Nem fogja elhinni!Sírtak, de ették!
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1176 Dátum: 2012. Augusztus 07. - 21:24:46 » |
|
Az illuzionista egy hajón dolgozott. Minden héten tartott egy bemutatót. Mindig más volt a közönség, így megengedhette, hogy mindig ugyanazt a műsorszámot adja elő. Az egyetlen probléma a kapitány papagája volt. Egy idő után műsor közben bekiabált és elárulta a titkokat: - Aaaaa nézzék, ez egy másik kalap! - Aaaaaaaa nézzék, a virág az asztal alatt van eldugva! - Aaaaa.. el van dugva egy kártya a kabátujjában! Az illuzionistát bosszantotta, de nem volt mit tegyen. Egyszer egy baleset miatt a hajó elsüllyedt. Nem maradt életben csak az illuzionista meg a papagáj. Néhány napig mindkettő egy deszkán úszkált, miközben szótlanul, ellenségesen méregették egymást. Végül a papagáj megszólalt: - Feladom vazzzeg! Hol a hajó?
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1177 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 13:47:10 » |
|
Az illuzionista egy hajón dolgozott. Minden héten tartott egy bemutatót. Mindig más volt a közönség, így megengedhette, hogy mindig ugyanazt a műsorszámot adja elő. Az egyetlen probléma a kapitány papagája volt. Egy idő után, műsor közben bekiabált és elárulta a titkokat: - Aaaaa nézzék, ez egy másik kalap! - Aaaaaaaa nézzék, a virág az asztal alatt van eldugva! - Aaaaa.. el van dugva egy kártya a kabátujjában! Az illuzionistát bosszantotta, de nem volt mit tenni. Egyszer egy baleset miatt a hajó elsüllyedt. Nem maradt más életben, csak az illuzionista meg a papagáj. Néhány napig mindkettő egy deszkán úszkált, miközben szótlanul, ellenségesen méregették egymást. Végül a papagáj megszólalt: Feladom b..meg! Hol a hajó?
Az illuzionista egy hajón dolgozott. Minden héten tartott egy bemutatót. Mindig más volt a közönség, így megengedhette, hogy mindig ugyanazt a műsorszámot adja elő. Az egyetlen probléma a kapitány papagája volt. Egy idő után műsor közben bekiabált és elárulta a titkokat: - Aaaaa nézzék, ez egy másik kalap! - Aaaaaaaa nézzék, a virág az asztal alatt van eldugva! - Aaaaa.. el van dugva egy kártya a kabátujjában! Az illuzionistát bosszantotta, de nem volt mit tegyen. Egyszer egy baleset miatt a hajó elsüllyedt. Nem maradt életben csak az illuzionista meg a papagáj. Néhány napig mindkettő egy deszkán úszkált, miközben szótlanul, ellenségesen méregették egymást. Végül a papagáj megszólalt: - Feladom vazzzeg! Hol a hajó?
Így egyben viccesebb talán....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1178 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 14:04:42 » |
|
Az illuzionista egy hajón dolgozott. Minden héten tartott egy bemutatót. Mindig más volt a közönség, így megengedhette, hogy mindig ugyanazt a műsorszámot adja elő. Az egyetlen probléma a kapitány papagája volt. Egy idő után, műsor közben bekiabált és elárulta a titkokat: - Aaaaa nézzék, ez egy másik kalap! - Aaaaaaaa nézzék, a virág az asztal alatt van eldugva! - Aaaaa.. el van dugva egy kártya a kabátujjában! Az illuzionistát bosszantotta, de nem volt mit tenni. Egyszer egy baleset miatt a hajó elsüllyedt. Nem maradt más életben, csak az illuzionista meg a papagáj. Néhány napig mindkettő egy deszkán úszkált, miközben szótlanul, ellenségesen méregették egymást. Végül a papagáj megszólalt: Feladom b..meg! Hol a hajó?
Így egyben viccesebb talán.... Négyévente egyszer belefér..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1179 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 20:52:26 » |
|
Egy nő éppen hempereg a szeretőjével a 30. emeleti lakásukban, amikor hallja, hogy a férje hazaérkezik. Gyorsan szól a szeretőnek, hogy merevedjen szobor formába és meg ne mozduljon. A férj belép és azonnal kérdőre vonja: - Ki ez a pasas? Ez egy szexrobot. Azért vettem, hogy amikor úton vagy, akkor legyen akivel szexeljek. Oké. Akkor most szexeljünk! Nem drágám, most nem lehet, hiszen pont tegnap jött meg nekem. Inkább kimegyek a konyhába és főzök neked vacsorát. Miután az asszony kimegy a konyhába a férj hangosan mondja magának: -A francba! Pedig olyan kanos vagyok. Na nem baj, majd én megdugom a robotot! És hozzá is lát a szexhez. Ekkor a szerető megszólal egy robot fémes hangján: - RENDSZER HIBA ! ROSSZ LUK ! RENDSZER HIBA ! ROSSZ LUK ! Mire a férj újra hangosan: - A francba ! Ez a robot nem működik. Kivágom az ablakon ! A szerető azonnal átlátja a bajt, hogy a 30. emeleten vannak és újra megszólal a robot fémes hangján : - SZOFTVER FRISSÍTVE ! PRÓBÁLJA ÚJRA !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1180 Dátum: 2012. Szeptember 08. - 16:02:01 » |
|
Agyon lehet-e ütni az anyóst egy törülközővel?
Igen, de jól bele kell csavarni a vasalót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1181 Dátum: 2012. Október 03. - 22:26:53 » |
|
Egy magyar lány Angliában megismerkedik egy spanyol fiúval. A lány nem beszél spanyolul, a fiú nem beszél magyarul, angol a közös nyelvük. Egymásba szeretnek. majd összeházasodnak és Spanyolországba költöznek Mindig a lány megy bevásárolni, és mikor csirkecombot akar venni, kotkodál, felemeli a szoknyáját és a combjára mutat. Egyik nap virslit szeretne venni, ezért elviszi a férjét. Tudod, miért? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Mert ő tud spanyolul... De a te ötleted se rossz...x'DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1182 Dátum: 2012. Október 05. - 20:28:38 » |
|
- Class FM kiívánságműsor, tessék. - Helló, Kérném az Unknown Artist -tól a track 2 -őt. Légyszííííííííííííííííííííííííííííí *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1183 Dátum: 2012. Október 05. - 21:48:59 » |
|
Egy öreg elmegy a kupiba, sok pénzt kifizet, mire a madam a legcsinosabb és legvérmesebb lányt adja mellé. Felmennek a szobába, levetkőzik az öreg, a nő meg kihajítja az ablakon az öreg összes ruháját. - Megörültél kislány, mit veszek reggel magamra? Nyugi papa, egész éjjel szexelni fogunk, reggelre lötyögnének magán azok a ruhák.
Levetkőzik a lány is, mire az öreg fogja a ruháit és kidobja az ablakon. - Na, most bosszút állt?! - Ugyan, dehogy! Csak aranyom mire felállítod , addigra teljesen más lesz a divat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1184 Dátum: 2012. Október 06. - 10:10:38 » |
|
Egy öreg elmegy a kupiba, sok pénzt kifizet, mire a madam a legcsinosabb és legvérmesebb lányt adja mellé. Felmennek a szobába, levetkőzik az öreg, a nő meg kihajítja az ablakon az öreg összes ruháját. - Megörültél kislány, mit veszek reggel magamra? Nyugi papa, egész éjjel szexelni fogunk, reggelre lötyögnének magán azok a ruhák.
Levetkőzik a lány is, mire az öreg fogja a ruháit és kidobja az ablakon. - Na, most bosszút állt?! - Ugyan, dehogy! Csak aranyom mire felállítod , addigra teljesen más lesz a divat.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|