captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #930 Dátum: 2010. Június 11. - 08:14:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #931 Dátum: 2010. Június 11. - 14:04:22 » |
|
A tepsifüles kimaradt
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #932 Dátum: 2010. Június 11. - 14:09:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #933 Dátum: 2010. Június 11. - 14:24:09 » |
|
A tepsifüles kimaradt Komis! Nem félsz? Feltettem a gázra a bosszút forralni!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #934 Dátum: 2010. Június 11. - 14:27:33 » |
|
A tepsifüles kimaradt Komis! Nem félsz? Feltettem a gázra a bosszút forralni! Én szóóóóóótam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #935 Dátum: 2010. Június 11. - 19:51:24 » |
|
A tepsifüles kimaradt Komis! Nem félsz? Feltettem a gázra a bosszút forralni! Én szóóóóóótam. Miért ?! Ilyen ****ul főzöd a nyulambulam paprikást... A múltkori nyúlbecsinált se vót jó?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #936 Dátum: 2010. Június 11. - 20:47:06 » |
|
A tepsifüles kimaradt Komis! Nem félsz? Feltettem a gázra a bosszút forralni! Én szóóóóóótam. Miért ?! Ilyen ****ul főzöd a nyulambulam paprikást... A múltkori nyúlbecsinált se vót jó?! Komis! Nevezd meg a segédeidet! MNT, mint mentőst kérem a helyszínre, hogy megállapítsa, hogy mivé váltál. A segédeim: Peti a nagydarab, és Captain, akivel úgyis mindig történik valami. Reszkess!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #937 Dátum: 2010. Június 12. - 05:15:37 » |
|
A tepsifüles kimaradt Komis! Nem félsz? Feltettem a gázra a bosszút forralni! Én szóóóóóótam. Miért ?! Ilyen ****ul főzöd a nyulambulam paprikást... A múltkori nyúlbecsinált se vót jó?! Pedig a nyúlbecsinált Gidy módra az jól hangzik.A recept meg úgy kezdődik,hogy üss el egy nagyobb nyulat.....
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #938 Dátum: 2010. Június 12. - 09:26:07 » |
|
A tepsifüles kimaradt Komis! Nem félsz? Feltettem a gázra a bosszút forralni! Én szóóóóóótam. Miért ?! Ilyen ****ul főzöd a nyulambulam paprikást... A múltkori nyúlbecsinált se vót jó?! Pedig a nyúlbecsinált Gidy módra az jól hangzik.A recept meg úgy kezdődik,hogy üss el egy nagyobb nyulat..... ... és lehetőleg ne hagyd elfutni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #939 Dátum: 2010. Június 12. - 11:43:47 » |
|
A tepsifüles kimaradt Komis! Nem félsz? Feltettem a gázra a bosszút forralni! Én szóóóóóótam. Miért ?! Ilyen ****ul főzöd a nyulambulam paprikást... A múltkori nyúlbecsinált se vót jó?! Pedig a nyúlbecsinált Gidy módra az jól hangzik.A recept meg úgy kezdődik,hogy üss el egy nagyobb nyulat..... ... és lehetőleg ne hagyd elfutni! Elég gyanusan kuncognak a segéderőid. De úgy gondolom, hogy a béke mindenkinek a legjobb választás. Ezért azt mondom, mint a gonosz kismalac a kígyónak: Bocsi és kezet rá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #940 Dátum: 2010. Június 25. - 12:31:55 » |
|
A francia és az olasz csapat tagjai tegnap közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat. „Szívszorító volt látni a szomorú kis arcukat és a reménytelenséget” - Nyilatkozta a 6 éves Dzsamal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #943 Dátum: 2010. Június 25. - 20:38:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #944 Dátum: 2010. Június 27. - 07:56:40 » |
|
Bankárok üzleti tárgyalásának szünetében megcsörren az egyik mobil.
- Hello, szívem! Az előbb láttam egy új estélyit. Megvehetem? - Miért is ne?! - Cuki vagy! Láttam egy hozzá illő kutyust is a luxus-állatkereskedésben - Ha valóban illik hozzá, legyen az is a tiéd, de gondoskodnod neked kell róla! - Nem gond, tudod, hogy szeretem az állatokat. Viszont akkor át kell alakítani a lakást a kutyus miatt. - Rád bízom az ügyet, de tízmilliónál többet ne költs a munkálatokra. - Nem, dehogy. Kösz és szia! A férfi elmosolyodik, lenyomja a telefont, majd a magasba emelve elkiáltja magát: - Nem tudja valaki, kié ez a mobil?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|