Most kaptam egy kis szösszenetet:
Üdv!
Az alábbi üzenetek bulikban, vagy épp előtt vagy után hangzottak el...esetleg sms.
"Asszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be melózni" - válasz: "A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád
Amugy hol a répában vagy?"
"mi csak beszéltünk róla milyen lenne az igazoltató rendőrt telibehányni...te megtetted..."
"Mindegy, ugyanaz a neve. Ez nem megcsalás, ez márkahűség."
"Mennyit ittam az este? Találtam egy 30-as sebességkorlátozó táblát. Az ágyamban."
"Kimentem pisálni és össze volt hányva a budi. Mondom miafasz, nem emlékszem, hogy hánytam... Megfordulok erre egy vadidegen csaj alszik a zuhanyzóban"
"havernak nem volt kedve visszatolni a bevásárlókocsit, így betette az egészet a csomagtartóba "
"Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják hogy ez észak-szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok."
"Úgy tünik egszercsak fordítva vettem fel a pulcsim. Aztán belehánytam a kapucniba. Soha többé nem iszom."
"Olyan nehéz részegen tampont felrakni. 10 percig ujjaztam magam, mert elfelejtettem mit is csinálok."
"Részegen valami idegen házibuliban. Azt hittem a farkam veszem elő a pisáláshoz, de a bal herém volt. Átáztam. Gyere értem."
"Reggel arra ébredtem, hogy egy csaj fekszik az ágyamban. Mondom mi a fasz. Megfordult és mégse csaj volt. Na ez a szopás."
"Ha legközelebb pohárba hánysz,légyszi ne hagyd benne a szívószálat...életem leg****abb vbk-ját köszönhetem neked."
"Az OK, hogy dugod a nőmet. De a cigim add már ki.A barna kabát, az ajtón. "
"a telefonom egész este a hűtőben volt.ezért nem vettem el."