kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #765 Dátum: 2009. Október 14. - 09:22:52 » |
|
Bankrablás. A rabló telepakoltatja a zsákot a lóvéval, aztán a feltartott kézzel, rémülten álló túszok egyikéhez fordul: - Maga mit látott? - Één..., één... kérem mindent... Puff, a rabló lelövi. Fordul a következő túszhoz: - Maga mit látott? - Één..., één kérem semmit.. De az asszony mindent látott!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #766 Dátum: 2009. Október 21. - 20:43:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #768 Dátum: 2009. Október 22. - 20:50:40 » |
|
Pécs, Nagy Lajos Gimnázium. Buszos osztálykirándulás keretében viszik a diákokat a kaposvári Csiky Gergely Színház, Dózsa György c. színdarabjának előadására. Az út kb. 1,5 óra. Időben el is indulnak, ám a busz defektet kap és a buszsofőrnek egy órájába telik kicserélni a kereket. Így már nem érnek oda időben, csak amikor már javában folyik az előadás.
Nosza, annyi baj legyen, a jegyek ki vannak fizetve, a helyek fenntartva, mind a negyven ember, élén sofőrünkkel megpróbálja laposkúszásban elfoglalni a székeket. Az előadásnak pont ebben a pillanatában ér a szövegkönyv ahhoz a részhez, amikor a jobbágysereget verbuváló Dózsa így kiált fel: - Hol késtetek, Parasztok? Mire hősünk magára véve a felszólítást, így vág vissza : - Hát b....meg, lerobbant a buszunk, te köcsög!!!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #769 Dátum: 2009. Október 27. - 14:29:47 » |
|
Pécs, Nagy Lajos Gimnázium. Buszos osztálykirándulás keretében viszik a diákokat a kaposvári Csiky Gergely Színház, Dózsa György c. színdarabjának előadására. Az út kb. 1,5 óra. Időben el is indulnak, ám a busz defektet kap és a buszsofőrnek egy órájába telik kicserélni a kereket. Így már nem érnek oda időben, csak amikor már javában folyik az előadás.
Nosza, annyi baj legyen, a jegyek ki vannak fizetve, a helyek fenntartva, mind a negyven ember, élén sofőrünkkel megpróbálja laposkúszásban elfoglalni a székeket. Az előadásnak pont ebben a pillanatában ér a szövegkönyv ahhoz a részhez, amikor a jobbágysereget verbuváló Dózsa így kiált fel: - Hol késtetek, Parasztok? Mire hősünk magára véve a felszólítást, így vág vissza : - Hát b....meg, lerobbant a buszunk, te köcsög!!!

|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #770 Dátum: 2009. Október 28. - 20:23:33 » |
|
Jancsi és Juliska sétálnak az erdőben. - Te Juliska, szeretnélek megdugni. - Nem lehet Jancsi. - Miért nem? - Két oka van. Az egyik, hogy még szűz vagyok. A másik, hogy ha kefélek, akkor fáj a derekam.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #771 Dátum: 2009. Október 28. - 20:30:26 » |
|
Juliska, a gyönyörű fiatal lány kapál a TSZ földjén. Arra megy Jancsi és megszólítja: - Te Julis, olyan gyönyörű vagy, úgy megfognám azokat a telt kebleidet. - Mégis mit képzelsz, Jancsi! - Te Julis, adok 5000 Forintot, ha megfoghatom! - Hát, ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van. Jancsi adja a pénzt, megtörténik a dolog. Jancsi folytatja: - Olyan kívánatos vagy, megsimogatnám ott a lábad között, adok megint 5000 Forintot! - Ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van, csak gyere menjünk oda a bokorba. Jancsi adja a pénzt, megsimogatja, és folytatja tovább: - Te Julis, mostmár annyira kívánlak, úgyis itt vagyunk a bokorban, adok 30000 Forintot, ha magamévá tehetlek. - Jól van akkor, ha adod a pénzt. Megtörténik a dolog. Jancsi megszólal: - Na jól van, mostmár megyek. Juliska megigazítja a szoknyáját és folytatja a kapálást. Nem sokkal később arrajön a TSz-elnök: - Juliska, láttad erre a Jancsit? - Igen, láttam. - Kiküldtem vele a fizetésedet, odaadta?
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #772 Dátum: 2009. Október 31. - 22:45:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #773 Dátum: 2009. November 01. - 10:39:24 » |
|
A kollégám feleségével történt a következő dolog: Este ment hazafelé és Szentendrénél közúti ellenőrzésbe botlott. Persze megállították. - Jó estét kívánok, közúti ellenőrzés, kérném a papírokat és megkérdezném, vajon mi indokolja a ködlámpa használatát? - Nem ég a ködlámpám, amit látott az a kanyarodást segítő lámpa. - Száljon ki legyen szíves és nézze meg, hogy ég. Kiszáll az autóból, persze nem ég. Visszaszáll és megmutatja a rendőrnek, hogy ha jobbra tekeri a kormányt, akkor a jobboldali világítja be az út szélét és fordítva. - Elnézést kérek, további jó utat. Az autót egy Bravo volt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #774 Dátum: 2009. November 01. - 10:56:56 » |
|
A kollégám feleségével történt a következő dolog: Este ment hazafelé és Szentendrénél közúti ellenőrzésbe botlott. Persze megállították. - Jó estét kívánok, közúti ellenőrzés, kérném a papírokat és megkérdezném, vajon mi indokolja a ködlámpa használatát? - Nem ég a ködlámpám, amit látott az a kanyarodást segítő lámpa. - Száljon ki legyen szíves és nézze meg, hogy ég. Kiszáll az autóból, persze nem ég. Visszaszáll és megmutatja a rendőrnek, hogy ha jobbra tekeri a kormányt, akkor a jobboldali világítja be az út szélét és fordítva. - Elnézést kérek, további jó utat. Az autót egy Bravo volt  Amikor olvastam erről a lámpáról, sejtettem, hogy lesz az a hülye rendőr, aki majd okoskodni fog... 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #775 Dátum: 2009. November 01. - 16:25:02 » |
|
A kollégám feleségével történt a következő dolog: Este ment hazafelé és Szentendrénél közúti ellenőrzésbe botlott. Persze megállították. - Jó estét kívánok, közúti ellenőrzés, kérném a papírokat és megkérdezném, vajon mi indokolja a ködlámpa használatát? - Nem ég a ködlámpám, amit látott az a kanyarodást segítő lámpa. - Száljon ki legyen szíves és nézze meg, hogy ég. Kiszáll az autóból, persze nem ég. Visszaszáll és megmutatja a rendőrnek, hogy ha jobbra tekeri a kormányt, akkor a jobboldali világítja be az út szélét és fordítva. - Elnézést kérek, további jó utat. Az autót egy Bravo volt  Én frászt kapok ezektől a kanyar izéktől  Megy a városban, kikerül egy parkoló kocsit, és bal, majd jobb ködlámpa... Értelme szerintem nulla. Egy újabb parasztvakítás.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #776 Dátum: 2009. November 01. - 16:37:22 » |
|
A kollégám feleségével történt a következő dolog: Este ment hazafelé és Szentendrénél közúti ellenőrzésbe botlott. Persze megállították. - Jó estét kívánok, közúti ellenőrzés, kérném a papírokat és megkérdezném, vajon mi indokolja a ködlámpa használatát? - Nem ég a ködlámpám, amit látott az a kanyarodást segítő lámpa. - Száljon ki legyen szíves és nézze meg, hogy ég. Kiszáll az autóból, persze nem ég. Visszaszáll és megmutatja a rendőrnek, hogy ha jobbra tekeri a kormányt, akkor a jobboldali világítja be az út szélét és fordítva. - Elnézést kérek, további jó utat. Az autót egy Bravo volt  Én frászt kapok ezektől a kanyar izéktől  Megy a városban, kikerül egy parkoló kocsit, és bal, majd jobb ködlámpa... Értelme szerintem nulla. Egy újabb parasztvakítás. Egyébként kipróbáltam, eléggé oldalra világít, így tényleg van haszna bár nem egyenértékű egy kanyarfényszóróval. Leginkább a szegélyt világítja meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #777 Dátum: 2009. November 01. - 16:47:54 » |
|
A kollégám feleségével történt a következő dolog: Este ment hazafelé és Szentendrénél közúti ellenőrzésbe botlott. Persze megállították. - Jó estét kívánok, közúti ellenőrzés, kérném a papírokat és megkérdezném, vajon mi indokolja a ködlámpa használatát? - Nem ég a ködlámpám, amit látott az a kanyarodást segítő lámpa. - Száljon ki legyen szíves és nézze meg, hogy ég. Kiszáll az autóból, persze nem ég. Visszaszáll és megmutatja a rendőrnek, hogy ha jobbra tekeri a kormányt, akkor a jobboldali világítja be az út szélét és fordítva. - Elnézést kérek, további jó utat. Az autót egy Bravo volt  Én frászt kapok ezektől a kanyar izéktől  Megy a városban, kikerül egy parkoló kocsit, és bal, majd jobb ködlámpa... Értelme szerintem nulla. Egy újabb parasztvakítás. Egyébként kipróbáltam, eléggé oldalra világít, így tényleg van haszna bár nem egyenértékű egy kanyarfényszóróval. Leginkább a szegélyt világítja meg. Egy hídra beállást kis ívben, vagy egy padka mellé kanyarodva leparkolást segíthet...elvben. Az elgondolás nem lehet rossz.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #778 Dátum: 2009. November 01. - 17:02:48 » |
|
A kollégám feleségével történt a következő dolog: Este ment hazafelé és Szentendrénél közúti ellenőrzésbe botlott. Persze megállították. - Jó estét kívánok, közúti ellenőrzés, kérném a papírokat és megkérdezném, vajon mi indokolja a ködlámpa használatát? - Nem ég a ködlámpám, amit látott az a kanyarodást segítő lámpa. - Száljon ki legyen szíves és nézze meg, hogy ég. Kiszáll az autóból, persze nem ég. Visszaszáll és megmutatja a rendőrnek, hogy ha jobbra tekeri a kormányt, akkor a jobboldali világítja be az út szélét és fordítva. - Elnézést kérek, további jó utat. Az autót egy Bravo volt  Én frászt kapok ezektől a kanyar izéktől  Megy a városban, kikerül egy parkoló kocsit, és bal, majd jobb ködlámpa... Értelme szerintem nulla. Egy újabb parasztvakítás. Egyébként kipróbáltam, eléggé oldalra világít, így tényleg van haszna bár nem egyenértékű egy kanyarfényszóróval. Leginkább a szegélyt világítja meg. Egy hídra beállást kis ívben, vagy egy padka mellé kanyarodva leparkolást segíthet...elvben. Az elgondolás nem lehet rossz. Aha, ha ilyen gondom van, fogom és egy gombnyomással felnyomom a ködlámpát. Ennyi  Amúgy ez már nem ebbe a topikba tartozik. Bocs 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #779 Dátum: 2009. November 01. - 18:17:55 » |
|
A kollégám feleségével történt a következő dolog: Este ment hazafelé és Szentendrénél közúti ellenőrzésbe botlott. Persze megállították. - Jó estét kívánok, közúti ellenőrzés, kérném a papírokat és megkérdezném, vajon mi indokolja a ködlámpa használatát? - Nem ég a ködlámpám, amit látott az a kanyarodást segítő lámpa. - Száljon ki legyen szíves és nézze meg, hogy ég. Kiszáll az autóból, persze nem ég. Visszaszáll és megmutatja a rendőrnek, hogy ha jobbra tekeri a kormányt, akkor a jobboldali világítja be az út szélét és fordítva. - Elnézést kérek, további jó utat. Az autót egy Bravo volt  Én frászt kapok ezektől a kanyar izéktől  Megy a városban, kikerül egy parkoló kocsit, és bal, majd jobb ködlámpa... Értelme szerintem nulla. Egy újabb parasztvakítás. Egyébként kipróbáltam, eléggé oldalra világít, így tényleg van haszna bár nem egyenértékű egy kanyarfényszóróval. Leginkább a szegélyt világítja meg. Egy hídra beállást kis ívben, vagy egy padka mellé kanyarodva leparkolást segíthet...elvben. Az elgondolás nem lehet rossz. Aha, ha ilyen gondom van, fogom és egy gombnyomással felnyomom a ködlámpát. Ennyi  Amúgy ez már nem ebbe a topikba tartozik. Bocs  Nem baj...ez még belefért...legfeljebb kimoderálják 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|