ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #735 Dátum: 2009. Szeptember 15. - 18:06:53 » |
|
- Drágám, szeretnél egyszer egy hatalmas, kék, sok-sok lóerős kocsiban utazni, amelyet nem kell vezetni, mert sofőr ül a volán mögött? - Igen, ez nagyszerű lenne!! - Akkor gyere, szálljunk fel a buszra!
Ez itt a BKV reklámja volt! Köszönöm Jani, most jobb lett a kedvem! Vállalom a klubtársak fuvarozását a 7-es gyorson!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #736 Dátum: 2009. Szeptember 15. - 18:10:27 » |
|
- Drágám, szeretnél egyszer egy hatalmas, kék, sok-sok lóerős kocsiban utazni, amelyet nem kell vezetni, mert sofőr ül a volán mögött? - Igen, ez nagyszerű lenne!! - Akkor gyere, szálljunk fel a buszra!
Ez itt a BKV reklámja volt! Köszönöm Jani, most jobb lett a kedvem! Vállalom a klubtársak fuvarozását a 7-es gyorson! 300.- os jegyáraknál ez bátor kijelentés szerintem
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #737 Dátum: 2009. Szeptember 15. - 18:12:29 » |
|
Ez itt a BKV reklámja volt! Köszönöm Jani, most jobb lett a kedvem! Vállalom a klubtársak fuvarozását a 7-es gyorson! 300.- os jegyáraknál ez bátor kijelentés szerintem Ki mondta, hogy én fizetem? Jövendő kollégának mutatom meg éppen a dolgokat. Az ellenőrök nem szokták zaklatni azt, akit tanítok. Igaz, LadLac?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #738 Dátum: 2009. Szeptember 15. - 19:21:05 » |
|
A BKV utazási ajánlatai: - Budapest csúcsformában: Bosnyák tér - Bornemissza tér 7-es busszal, szállás a buszon. 2 nap, 2 éjszaka - 300 Ft. - Gyalog a négyes metró útvonalán - egyelőre ingyen! - Túlélőtúra a 6-os villamoson: Rákóczi tér - Mester utca csúcsforgalomban, 300 Ft.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #739 Dátum: 2009. Szeptember 16. - 07:13:46 » |
|
Ez itt a BKV reklámja volt! Köszönöm Jani, most jobb lett a kedvem! Vállalom a klubtársak fuvarozását a 7-es gyorson! 300.- os jegyáraknál ez bátor kijelentés szerintem Ki mondta, hogy én fizetem? Jövendő kollégának mutatom meg éppen a dolgokat. Az ellenőrök nem szokták zaklatni azt, akit tanítok. Igaz, LadLac? Ez így igaz, ingyenes a Gidával a "klubbos kanyar"!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #740 Dátum: 2009. Szeptember 16. - 16:33:33 » |
|
Lerobban a fogyatékos gyerekeket szállító busz. Hátramegy a sofőr a motorhoz, nézi, mi lehet a gond. Kiszáll egy gyerek, azt mondja: Szofől báti, én tudom, mi a baja a busznak!!! Húzzál vissza a buszba, hülye gyerek! Nem is értesz a buszokhoz! Elindulnak, 10 perc múlva megint lerobbannak. Hátramegy a sofőr a motorhoz, nézi, mi lehet a gond. Megint kiszáll ugyanaz a gyerek. Szofől báti, én tudom, mi a baja a busznak!!! Eredj a helyedre, nem is értesz te a buszokhoz! Elindulnak, 5 perc múlva újra lerobbannak. Hátramegy a sofőr a motorhoz, megnézni, mi lehet a gond. Megint kiszáll a gyerek: -Szofől báti, én tudom, mi a baja a busznak!!! A sofőr már nagyon ideges: Na mondjad, mi a baja? Hát az, hogy elromlott!!!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #741 Dátum: 2009. Szeptember 16. - 18:20:57 » |
|
Nemzetközi botrány alakult ki Dél Korea, és Finnország között, fontolgatják, hogy még a diplomáciai kapcsolatokat is megszakítják. Az ok, hogy a dél koreai híres autógyár a KIA, felháborodott, hogy a finnek az amúgy igen népszerű márkájuk bojkottjára hívják fel a nemzetközi világot. NOKIA a bűnös ebben, vagyis magyarul: ne KIÁT! hát ez okozta a feszültséget. Persze azért Chevroletet ajánlhatják, főleg a Lacettiket! Bezzeg mi, magyarok ezt kompenzálva segítjük a dél koreait. "A gazda rétre megy, a gazda rétre megy, a gazda KIA- KIA rétre megy" dalunkkal...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 17. - 16:34:37 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #742 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 20:03:30 » |
|
Mit kell adni a hasmenéses elefántnak?
Utat!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #743 Dátum: 2009. Szeptember 20. - 21:10:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #744 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 06:07:15 » |
|
Lány telefonál haza az anyjának amikor az udvarlójával éppen nyaralnak. -Anyu! Emlékszel amikor mondtad, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út? -Igen. -Na tegnap este sikerült egy új és rövidebb utat találnom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #745 Dátum: 2009. Szeptember 25. - 06:48:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #747 Dátum: 2009. Szeptember 25. - 19:42:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #748 Dátum: 2009. Szeptember 25. - 19:53:24 » |
|
Vigyáz, mert a ló harapni is szokott.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #749 Dátum: 2009. Szeptember 26. - 16:20:11 » |
|
A BOR ELEMZÉSE
Az isten kétféle bort teremtett: a szürkebarátot és a leánykát. A szürkebarát és a leányka csinálja a többi bort úgy, hogy a szürkebarát beteszi dugóját a leánykába.
Ha a dugó pont jó, akkor ezerjó. Ha a dugó puha, akkor a leányka elkezd szomorodni. Ha a dugó el van szoritva, akkor kéknyelu. Ha a dugót felapritva teszik a leánykába, akkor szemelt rizling. Ha a dugó nehezen megy be, akkor visontai. Ha a dugó sehogyan sem megy be, akkor pusztamérgesi. Ha a leányka nem kap dugót, akkor csongradi vörös. Ha a dugót egy másik szürkebarátba teszik, akkor homoki. Ha a leányka nem akarja a dugót, akkor kövidinka. Ha a dugó csavaros, akkor furmint... Ha a dugót rossz helyre teszik, akkor malaga. Ha a szürkebarát 25 éves, akkor bikavér. Ha a szürkebarát 75 éves, akkor aszu. Ha a szürkebarát költoi hajlamú, akkor siller. Ha a leányka néger, akkor pinot noir. Ha a leánykán erényöv van, akkor vaskuti.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|