peti74
|
|
« Hozzászólás #465 Dátum: 2008. Július 10. - 16:49:50 » |
|
Faszi bemegy a kocsmába, pultos kérdezi: - Jó napot! Mit szeretne? - Egy nagyobb házat, jobb autót, több fizetést. - Nem úgy értem. Mit kíván? - Világbékét, magamnak egy szebb feleséget, milliókat. - Félreértett, mit szeretne inni? - Miért nem ezzel kezdte? Mi van? - Semmi különös, itt állok a pult mögött.
Férfi a boszorkánynál: - Segítsen rajtam! 40 évvel ezelott valaki átkot mondott rám, azóta teljes szenvedés az életem! A boszorkány: - Ahhoz, hogy ezt el tudjam távolítani, tudnom kell azt, hogy mi volt az eredeti átok szövege. Vissza tud rá emlékezni? - Persze, még most is magam elott van: "Ezennel házastársakká nyilvánítalak benneteket!"
Falusi lagziban hatalmas botrány tör ki, mert a volegény belerúg a menyasszonyba. A botrányból verekedés lesz, majd az egész társulat a rendorségen köt ki. Miután az orvos ellátja a sérülteket, a rendorök megkezdik a vendégsereg kihallgatását. Eloször azt a vendéget hallgatják ki, aki éppen a menyasszonnyal táncolt a verekedés kitörésekor. - Na, mondja el, mi történt! - mondja a rendor. - Én az t nem tudom, kérem! - mondja a vendég. - Menyasszonytánc volt, éppen a menyasszonnyal táncoltam, amikor a volegény hirtelen felugrott a székébol, és minden ok nélkül az ara lába közé rúgott! - Húú, az biztos nagyon fájdalmas volt! - szisszen fel a rendor. - Azt elhiheti! Három ujjam is eltört!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #466 Dátum: 2008. Július 10. - 16:59:36 » |
|
Napirend röviden
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #467 Dátum: 2008. Július 11. - 06:59:25 » |
|
A legtöbb italféleségben egészen biztosan van alkoholban oldott női hormon: Ha iszom, sokat beszélek és nem tudok vezetni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #468 Dátum: 2008. Július 11. - 16:08:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #469 Dátum: 2008. Július 11. - 16:11:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #470 Dátum: 2008. Július 11. - 16:16:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #471 Dátum: 2008. Július 11. - 16:37:49 » |
|
Na, ki ismer magára?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #472 Dátum: 2008. Július 27. - 08:33:35 » |
|
Kispószki szállítást vállalok! /csomitartóba befér/
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #473 Dátum: 2008. Szeptember 04. - 17:41:48 » |
|
A középkorú férfinak éppen klimaxa van, így hát eldönti, hogy kárpótolja magát egy meggypiros Porsche-val. Felmegy az autópályára és megy 120-szal. Ejj, hát ez semmi, felgyorsít 180-ra. Kezdi élvezni a dolgot, amikor felbukkan mögötte egy szirénázó, villogó rendőrautó. Na, most jól kifogok rajtatok, hiszen Porsche-ban ülök -gondolja, és felgyorsít 240-re. De a rendőrautó még mindig jön mögötte. Erre észhez tér, gondolja ezért még le is tartóztathatják, inkább lehúzódik és megáll a leállósávban. Egy nagyon morcos közeg lép az ablakához:
- Uram, ma nagyon **** napom volt, de adok egy esélyt magának, hogy ne szekáljuk egymást. Ha tud mondani egy olyan kifogást, amit még senkitől sem hallottam, akkor nem tartóztatom le és elengedem.
- Biztos úr! Este a feleségem megszökött egy rendőrrel, és azt hittem, őt akarja visszahozni.
- További jó utat kívánok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #474 Dátum: 2008. Szeptember 05. - 15:04:17 » |
|
Szõke nõ az orvosnál: - Doktor úr, ettem egy dobozból, amire rá volt írva "MÉRGEZÕ".
Most megfogok halni?
- Persze, hiszen attól mindenki meghal!
- Mindenki?! Úristen, mit tettem...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #476 Dátum: 2008. Szeptember 05. - 17:38:05 » |
|
Figura kutyája már 3 napon keresztül egész éjszaka rettenetesen ugat.Mivel nem tudja mire vélni a dolgot ezért negyedik nap őrt áll. Látja is, hogy a szomszédja egyfolytában dobálja az ebet. Ember! Mit művel? Ne haragudjon kedves szomszéd nem akartam semmi rosszat, de nem birtam megállni mert anyósom azt mondta ha még egy éjszakát végig ugat ez a kutya akkor hazaköltözik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #477 Dátum: 2008. Szeptember 07. - 09:00:06 » |
|
Bíró a vádlott feleségnek: -Nem tagadja, hogy ön lelőtte a férjét, miközben az meccset nézett. -Nem. -És mik voltak a férje utolsó szavai? -Lőj már! Lőj már, te béna!
- Hallom belezúgtál a pszichológia professzorodba... - Igen, gondolkodóba estem...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #478 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 15:33:59 » |
|
BKV szlogen.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sz946cs
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #479 Dátum: 2008. Szeptember 16. - 12:58:38 » |
|
Beálltam egy zsúfolt parkolóba és leengedtem az ablakot, hogy a hátsó ülésen nyújtózkodó kutyusom kapjon elég levegőt. Nem akartam, hogy utánam induljon, megálltam hát a járdán és visszamutatva rá, határozottan azt mondtam: - Ott maradsz! Érted?? Maradsz! Maradsz!! Egy közeli autó vezetője, látva hogy szőke vagyok, csodálkozva végigmért, majd megszólalt: - Csak be kell húznia a kéziféket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|