cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #422 Dátum: 2008. Május 19. - 21:14:42 » |
|
Az öregedő feleség sírva lép el a tükör előtt. - Mi baj? - kérdi a férje. - Nézegettem magam a tükörben, és bizony egyre mélyebbek a ráncaim, egyre rondább vagyok... - Na, ne bőgj már! - vigasztalja a férje. - Hiszen te csak akkor látod magad, ha néha belenézel a tükörbe, de én egész nap látlak, és mégsem sírok...
Egy férfi felesége eltűnik. A férfi bejelentést tesz a rendőrségen, és teljes letargiában tölt két napot. A harmadik nap, amikor hazaér munkából,a feleségét AZ étkezőasztal mellett találja. - Hát te? - kiáltja. - Halálra aggódtam magam miattad! - Tudod, amikor hazafelé jöttem a boltból, megállt mellettem egy autó, 4 izmos fickó kiugrott belőle, elkaptak és betuszkoltak AZ autójukba. Elvittek egy kihalt épületbe, és egy héten keresztül, minden nap négyszer megerőszakoltak! - Egy hétig? Hiszen még csak két napja tűntél el! - Persze, de most csak hazaugrottam enni valamit, aztán megyek vissza!
Egy asszonynak már elege volt belőle, hogy a férje szinte minden este részegen támolyog haza a kocsmából. Halloween estéjén gondolja a nő, hogy megleckézteti AZ urát. Beöltözik ördögnek, és elbújik egy fa mögé a házuk előtt. Szédeleg haza a férj, és hirtelen előugrik a fa mögül egy fekete alak nagy ****vakkal, hosszú farokkal, és kezében egy vasvillával. - Hát te ki vagy? - kérdezi tőle a férfi. - Én vagyok AZ Ördög! - De jó, hogy végre megismerhetlek, a te húgodat vettem feleségül!
Egy idős férfi elmegy a háziorvoshoz, és a felesége hallásáról panaszkodik. A következőt javasolja neki AZ orvos: - Tegyen egy próbát, hogy mennyire súlyos a probléma. Ha otthon önnek háttal áll a felesége, mondjon neki valamit messzebbről. Ha nem válaszol, menjen kicsit közelebb és ismételje meg. Egészen addig próbálja újra, míg meg nem hallja. A férfi hazamegy, a felesége éppen főz. Megszólítja messziről: - Drágám, MI lesz ma a vacsora? Csend. Kicsit közelebb megy, és megint kérdi: - Mi lesz ma a vacsora? Még mindig semmi válasz. Közelebb megy: - Mondd, MI lesz a vacsora? Nincs válasz. Odamegy AZ asszony háta mögé, és hangosan kérdezi: - Mi lesz ma vacsorára? Erre AZ asszony hirtelen megfordul: - Már negyedjére mondom, hogy sült csirke, te vén süket!
Az anya beszélget tinédzser lányával: - Én sosem feküdtem Le más férfival, csak AZ apáddal! Ugyanezt te is el tudod majd mondani a lányodnak? - Igen anyu, csak ezt a rezzenéstelen arcot kell még gyakorolnom... Egy férfi egész nap napozik a tengerparton. Este nézi magát a tükörben és látja, hogy mindenhol szépen lebarnult, csak a hímvesszője maradt fehér. Másnap kimegy a tengerpartra és beássa magát a homokba, csak a nemi szervét hagyja kinn a napon, hogy az is barna legyen. Arra sétál két idős hölgy, megállnak a dákó előtt és nézik hosszasan. Az egyik megpiszkálja a napernyőjével, majd bánatosan mondja a barátnőjének: - látod drágám, ez a dolog engem 20évesen nagyon izgatott, 30évesen megőrültem érte, 40évesen könyörögtem érte, 50évesen a lelkemet odaadtam volna érte, 60 évesen imádkoztam érte, itt vagyok 70 évesen, a fene vigye el, vadon terem, és én nem tudok lehajolni érte!!!
Férj az anyósához: - Anyuka, mondtam, hogy ne beszéljen magában. Utána nem fogja tudni, kitől hallotta azt a sok hülyeséget.
A férfi kimegy a feleségével az istállóba a kecskéhez és azt mondja: - Nézd, drágám, ez az a tehén, akivel szeretkezni szoktam, amikor te menstruálsz. Megszólal a feleség: - Ha nem lennél ilyen buta, látnád, hogy ez nem tehén, hanem kecske. Mire a férj: - Ha nem lennél ilyen buta, tudnád, hogy nem hozzád beszélek. A könyvtáros megszólal a betérő rendőröknek: - Mi van fiúk, esik az eső? Egy vak férfi bemegy a kocsmába, leül a pultnál egy székre. Kitapogatja a mellette ülõ embert és kérdezi tõle: - Akar hallani egy szõke viccet? Mire az így felel: - Ide figyeljen, én is szõke vagyok. Itt áll mögöttem egy százhúsz kilós birkózó barátom, õ is szõke. A kocsmáros is szõke. És van itt még két nagydarab fickó a pultnál, mindketten szõkék. Biztos, hogy el akarja mondani nekünk azt a viccet? - Inkább nem. Nem akarom ötször elmagyarázni. Két paraszt beszélget: -Te, a Bélát mégsem holnap temetik, hanem pénteken. - Mé´, jobban van? Pistike hazamegy az iskolából, nagy boldogan, és mondja az anyukájának: - Anya képzeld el, kaptam egy ötöst! - Tényleg ? - Nem. Csak képzeld el!
- Mit csináltál a nyáron Pistike? - Nyaralni voltunk a Balatonnál az anyukámmal, meg az új barátjával. - No és tetszett? Összebarátkoztál az új "bácsival"? - Jó srác! Minden reggel bevitt a Balcsiba 5 kilométert, én meg aztán kiúsztam a partra. - És bírtál annyit úszni? - Hát az úszás jó volt, csak a zsákból volt egy kicsit nehéz kijutni!
|