Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 15:26:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 88   Le

Szerző Téma: Autós Humor  (Megtekintve 173735 alkalommal)
ZOTYA1983
Vén róka
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #270 Dátum: 2008. Március 14. - 19:57:56 »

Azt láttátok, mikor az ódi q7-et leamortizálták?...na az volt nagyon lol...Én szétröhögtem az agyam rajta Mosolyog

Győzi Q7
Idióta ember és ebben az országban csak az idióták élnek meg lásd Pákó gyerek él mint hal a vízben.
Nekem van egy jó kis sztorim a "csáláddál". Számítástechnikában melózom, és egyik nap beállított egy roma srác, hogy be kéne állítani náluk a netet. Persze kitaláltam mindent, hogy mi nem megyünk ki, meg nem is olcsó. Wazze, nem tudtam olyan összeget mondani, amire ne helyeslően bólogatott Vigyorog Na...búskomoran elindúltam. Kolléganőm mondta, hogy telefonom legyen. Persze kollégák azonnal replikáztak, hogy dehogy vigyek, ellopják Vigyorog Na irány a kocsijuk (vittek ótóval). Első ülésről roma gyerek kipattan: Szervusz tezsvér! kiáltással:D Én meg persze húztam a nyakam, és erősen kémleltem, mert a környék boltosai ismernek Vigyorog
Kipöfögtünk a Mondeoval a házukhoz. Útközben mondták, hogy nem kell megijedni, kicsit sokan vannak, mert itt vannak a rokonyok ámérikábú Vigyorog.....Tényleg sokan voltak Vigyorog
Belőttem a netet, és jött a roma asszonyság, aki megadta aznapra számomra a kegyelemdöfést:
- Há most ákkor lé tudom tőőőteni a Bódi Gusztit???
Ez volt az a pillanat, amikor nem tudtam eldönteni, hogy mit csináljak. Röhögni nem mertem, mert tuti lelőnek Vigyorog De szerencsére túléltem. Még vissza is vittek, de mondtam, hogy elég, ha a sarkon kitesznek Vigyorog
Így utólag viszont azt kell mondanom, hogy teljesen rendben volt minden. Normálisak voltak, fizettek, megkínáltak inni, enni (nem nagyon szokás máshol) Takaros, és rendezett házban laktak. Nekem így utólag pozitív élmény volt Vigyorog
Igen tapasztaltam már én is,de voltam a legalja brigádnál is mikor megfogtam a távirányítot és lerohadt a kezem mert annyira gennyes volt,sőőőt neki áltam furni a /falat/ ahol repedésvolt jöttek a csótányok áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá senkinek nem kivánom gyerekek. De normálisak voltak és figyeltem mint a 40-en  mint a kisgyerek a sutyiban Vigyorog Vigyorog
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #271 Dátum: 2008. Március 14. - 20:18:12 »

Azt láttátok, mikor az ódi q7-et leamortizálták?...na az volt nagyon lol...Én szétröhögtem az agyam rajta Mosolyog

Győzi Q7
Én ezt a sorozatot nem néztem, de   Vigyorog Hát, ha volt olyan marha, hogy....
Egyébként jó másfél éve Pesten, még az öreg Mazdával mentem valahol az Uzsoky kórház környékén. Jobbkezes utca, nekem van előnyöm. Jön egy piros Ferrari (becsszó). Én már nem féltettem a Mazdit, de a hombre sem az Enzót. Kb. egy cigarettapapírnyi hely volt a bal ajtó, meg a piros csoda között. Még csak ideges sem lettem. Nem úgy a sukárcsávó. Kipattant és ordítozott. No nem velem, hanem a bigével jobb 1-ben. Nem igazán értettem, hogy mi van, pedig melettem a (nevelt) nagylányom mondta, hogy ez a Győzike. A ki? Hát a Győzike. Dunsztom nem volt, de roppant ideges lettem, amikor feltünt egy retekklubbos autó, csáko kippattan és elkezdi kamerázni az eseményt, arcomba tolva a z elektrónikát. Először kulturáltan kértem, ne tegye, de ekkor előkerült Jólfésült, hogy ez nívó és az élet és az embereket érdekli, stb. Mondám Néki, akkor az is nívó és élet, ha orbaverlek, hogy a fogaid körmérkőzést játszanak a bentmaradásért? Nagyon nem akarták megérteni, hogy én bizony nem akarok semilyen valóságsóban benne lenni. Meg kellett fenyegetnem Őket, hogy ha visszahalom, hogy benne voltam a tévében, olyan pert akasztok a nyakukba....
De még mindig nem értem, hogy a ukárcsávónak miből futotta Ferarrira?
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #272 Dátum: 2008. Március 14. - 20:21:50 »

Győzi Q7
Egyébként jó másfél éve Pesten, még az öreg Mazdával mentem valahol az Uzsoky kórház környékén. Jobbkezes utca, nekem van előnyöm. Jön egy piros Ferrari (becsszó). Én már nem féltettem a Mazdit, de a hombre sem az Enzót. Kb. egy cigarettapapírnyi hely volt a bal ajtó, meg a piros csoda között. Még csak ideges sem lettem. Nem úgy a sukárcsávó. Kipattant és ordítozott. No nem velem, hanem a bigével jobb 1-ben. Nem igazán értettem, hogy mi van, pedig melettem a (nevelt) nagylányom mondta, hogy ez a Győzike. A ki? Hát a Győzike. Dunsztom nem volt, de roppant ideges lettem, amikor feltünt egy retekklubbos autó, csáko kippattan és elkezdi kamerázni az eseményt, arcomba tolva a z elektrónikát. Először kulturáltan kértem, ne tegye, de ekkor előkerült Jólfésült, hogy ez nívó és az élet és az embereket érdekli, stb. Mondám Néki, akkor az is nívó és élet, ha orbaverlek, hogy a fogaid körmérkőzést játszanak a bentmaradásért? Nagyon nem akarták megérteni, hogy én bizony nem akarok semilyen valóságsóban benne lenni. Meg kellett fenyegetnem Őket, hogy ha visszahalom, hogy benne voltam a tévében, olyan pert akasztok a nyakukba....
Abbol a sok jó emberből aski nézi Vigyorog
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #273 Dátum: 2008. Március 14. - 20:24:36 »

Győzi Q7
Kapja ingyé, de csak reklám. Utána megy visza a szalonba. Csak gizdulás. Vett már a retek Lambo-t is, meg csúcs yachtot. Persze sehol semmi, tiszta reklám minden...
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #274 Dátum: 2008. Március 14. - 20:32:22 »

Ezért nem veszek se Ferrarit, se Lamborghinit, se luxusyachtot, mert hátha már benne ült Győzike, és akkor már szégyelném, ha én is abba ülnék utána!  Maradtem tehát a Győzike- biztos Lacettinél! Vigyorog Vigyorog Vigyorog Inkább ez, mind közösködni vele! Vagy ez már tiltott dolog? He Nálam a "nagy ember" a Böjthe Csaba, nem ő! Röhej, hogy milyen "sztárjaink" vannak: Győzike, Pákó, Annácska, Dundika, stb. Mondtam már, hogy ez az ország mélyebbre süllyedt már, mint a Titanic!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #275 Dátum: 2008. Március 14. - 20:34:27 »

Ezért nem veszek se Ferrarit, se Lamborghinit, se luxusyachtot, mert hátha már benne ült Győzike, és akkor már szégyelném, ha én is abba ülnék utána!  Maradtem tehát a Győzike- biztos Lacettinél! Vigyorog Vigyorog Vigyorog Inkább ez, mind közösködni vele! Vagy ez már tiltott dolog? He Nálam a "nagy ember" a Böjthe Csaba, nem ő! Röhej, hogy milyen "sztárjaink" vannak: Győzike, Pákó, Annácska, Dundika, stb. Mondtam már, hogy ez az ország mélyebbre süllyedt már, mint a Titanic!
Ha nem mondtad volna, Mi jóérzésű emberek hidd el érezzük. Sajnos...  Vigyorog
Naplózva

Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #276 Dátum: 2008. Március 14. - 20:43:53 »

Ha már autós humor....nekem a Palik a kedvencem. Gyakorlatilag mindenkit hülyének néz a környezetében. RTL klubról meg annyit, hogy jó barátom Kiss Norbert: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kiss_Norbert
tavaly mikor VIP versenyző futott a Porsche kupában, meg sem említették. Persze Palikot közvetítették is 2 éve, ahogy utolsónak betötyögött. Wéber Gabit azóta gyepálja el a pályán, mióta versenyez, de őszintén, mennyit hallottatok róla az F1-es közvetítések alkalmával? Mosolyog No comment!

http://www.youtube.com/watch?v=u1TvfYoNy6U

http://misuracing.liveforspeed.hu/expro/kiss-norbert/
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 14. - 20:48:38 írta Giovanni » Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #277 Dátum: 2008. Március 14. - 20:45:56 »

Ha már autós humor....nekem a Palik a kedvencem. Gyakorlatilag mindenkit hülyének néz a környezetében. RTL klubról meg annyit, hogy jó barátom Kiss Norbert: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kiss_Norbert
tavaly mikor VIP versenyző futott a Porsche kupában, meg sem említették. Persze Palikot közvetítették is 2 éve, ahogy utolsónak betötyögött. Wéber Gabit azóta gyepálja el a pályán, mióta versenyez, de őszintén, mennyit hallottatok róla az F1-es közvetítések alkalmával? Mosolyog No comment!

http://www.youtube.com/watch?v=u1TvfYoNy6U
Ez egy maffia.
Nehéz bekerülni... 
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #278 Dátum: 2008. Március 14. - 20:57:01 »

Csak tudnám kikről beszélsz! Sajna naggggyon műveletlen vagyok.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #279 Dátum: 2008. Március 14. - 21:55:01 »

Itt a megoldás a kocsira támaszkodó bringások ellen.  Vigyorog
http://www.youtube.com/watch?v=afeeomaL3Ac
Nem rossz, csak nem biztos, hogy a pesti csúcsban meg merném-e tenni. Én mondjuk némi kisfeszkó motortetőbe vezetésén gondolkoztam. Estleg aligátort kötöznék a kazántetőre...
Kis önvizsgálat és pesti közlekedési szokások figyelése után rádöbbentem, hogy lacsis 20 hónapom alatt engem tutira vagy elítéltek volna, vagy fejbe lőttek volna már. Attól függ, hogy én lettem volna erősebb, vagy nem.
Felénk nem szokás más autójára tehénkedni, én meg pláne allergiás vagyok az ilyenre! És amilyen hirtelen ember vagyok...hmmmm
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #280 Dátum: 2008. Március 14. - 22:00:22 »

Itt a megoldás a kocsira támaszkodó bringások ellen.  Vigyorog
http://www.youtube.com/watch?v=afeeomaL3Ac
Nem rossz, csak nem biztos, hogy a pesti csúcsban meg merném-e tenni. Én mondjuk némi kisfeszkó motortetőbe vezetésén gondolkoztam. Estleg aligátort kötöznék a kazántetőre...
Kis önvizsgálat és pesti közlekedési szokások figyelése után rádöbbentem, hogy lacsis 20 hónapom alatt engem tutira vagy elítéltek volna, vagy fejbe lőttek volna már. Attól függ, hogy én lettem volna erősebb, vagy nem.
Felénk nem szokás más autójára tehénkedni, én meg pláne allergiás vagyok az ilyenre! És amilyen hirtelen ember vagyok...hmmmm
Igen nekem is ez a bajom hamar nekimegyek annak aki nem bír a vérével vagy a tulajdonommal játszik Mosolyog
Naplózva
peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #281 Dátum: 2008. Március 15. - 07:58:23 »

A kutya az ember legjobb barátja.

Bizonyíték:
Zárd be a kutyádat és a feleségedet egy órára a kocsid csomagtartójába.
Mikor kinyitod a csomagtartót, melyik ugrik boldogan a nyakadba?
Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #282 Dátum: 2008. Március 15. - 07:59:48 »

A LEGÚJABB ÉLETSZERŰ MATEKFELADAT

Ha egy zsemle 22 Ft és Okostojás Diák 4-et enne meg
reggelire, mennyit fizet a sarki kisboltban 2008-as
év március idusán?
VÁLASZ: 80 FORINTOT!!!

Nahát, ez hogy lehet?

Mert 4 * 22 = 88, azaz a kerekítés szabályai szerint
90 Forintot kellene fizetnie!

DE NEM! Ez a gyerek matekleckét nem ír és nem tanul,
de az életben csak 80 Forintot fog fizetni!

Vajon hogyan csinálja? Külön csomagolja a 4 zsemlét,
egyenként fizeti ki ezeket és a kerekítés szerint 22
helyett csak 20 Forintot fizet! Így ennek a kölöknek
a vásárlás 4*20 = 80 Ftjába kerül. És ennyit fizet

Neked ez már eszedbe jutott? :-)
Naplózva

peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #283 Dátum: 2008. Március 15. - 08:03:17 »

www.hvg.hu:

-Becslései szerint hány roma megy el szavazni március 9-én?
Kolompár Orbán:
-Kevesebb, mint az országgyűlési választásokon. Az eddigi tapasztalatok legalábbis ezt mutatták. Egyébként fölöslegesnek tartom, hogy négy-ötmilliárdot költenek el a népszavazásra. Ebből a pénzből mind az 550 cigánytelepet fel lehetne számolni Magyarországon, enyhíteni lehetne a romák szociális nyomorán.
Különben is, elképzelhető, hogy azon a napon a cigányok többsége már kinn lesz a földeken,
mert kezdődnek a tavaszi munkák.

Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #284 Dátum: 2008. Március 15. - 08:12:59 »

www.hvg.hu:

-Becslései szerint hány roma megy el szavazni március 9-én?
Kolompár Orbán:
-Kevesebb, mint az országgyűlési választásokon. Az eddigi tapasztalatok legalábbis ezt mutatták. Egyébként fölöslegesnek tartom, hogy négy-ötmilliárdot költenek el a népszavazásra. Ebből a pénzből mind az 550 cigánytelepet fel lehetne számolni Magyarországon, enyhíteni lehetne a romák szociális nyomorán.
Különben is, elképzelhető, hogy azon a napon a cigányok többsége már kinn lesz a földeken,
mert kezdődnek a tavaszi munkák.

Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Ilyenkor kell ásót,kapát lopni. Vigyorog
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 88   Fel

Ugrás: