Azt láttátok, mikor az ódi q7-et leamortizálták?...na az volt nagyon lol...Én szétröhögtem az agyam rajta
Győzi Q7Idióta ember és ebben az országban csak az idióták élnek meg lásd Pákó gyerek él mint hal a vízben.
Nekem van egy jó kis sztorim a "csáláddál". Számítástechnikában melózom, és egyik nap beállított egy roma srác, hogy be kéne állítani náluk a netet. Persze kitaláltam mindent, hogy mi nem megyünk ki, meg nem is olcsó. Wazze, nem tudtam olyan összeget mondani, amire ne helyeslően bólogatott
Na...búskomoran elindúltam. Kolléganőm mondta, hogy telefonom legyen. Persze kollégák azonnal replikáztak, hogy dehogy vigyek, ellopják
Na irány a kocsijuk (vittek ótóval). Első ülésről roma gyerek kipattan: Szervusz tezsvér! kiáltással:D Én meg persze húztam a nyakam, és erősen kémleltem, mert a környék boltosai ismernek
Kipöfögtünk a Mondeoval a házukhoz. Útközben mondták, hogy nem kell megijedni, kicsit sokan vannak, mert itt vannak a rokonyok ámérikábú
.....Tényleg sokan voltak
Belőttem a netet, és jött a roma asszonyság, aki megadta aznapra számomra a kegyelemdöfést:
- Há most ákkor lé tudom tőőőteni a Bódi Gusztit???
Ez volt az a pillanat, amikor nem tudtam eldönteni, hogy mit csináljak. Röhögni nem mertem, mert tuti lelőnek
De szerencsére túléltem. Még vissza is vittek, de mondtam, hogy elég, ha a sarkon kitesznek
Így utólag viszont azt kell mondanom, hogy teljesen rendben volt minden. Normálisak voltak, fizettek, megkínáltak inni, enni (nem nagyon szokás máshol) Takaros, és rendezett házban laktak. Nekem így utólag pozitív élmény volt