Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 11:24:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 88   Le

Szerző Téma: Autós Humor  (Megtekintve 173674 alkalommal)
ZOTYA1983
Vén róka
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #210 Dátum: 2008. Március 12. - 17:50:30 »

Háromszor olvastam el mire egyszer megértettem.Lehet, hogy ennyire gyagya vagyok?
Nem szólok semmit Vigyorog
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #211 Dátum: 2008. Március 12. - 17:53:18 »

Háromszor olvastam el mire egyszer megértettem.Lehet, hogy ennyire gyagya vagyok?
Ha engem cikizel NE IS!
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #212 Dátum: 2008. Március 12. - 17:56:26 »

Ne is4 Élve boncolna. Máskor meg szükséged lehet a jóindulatára. De inkább NE legyen!
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #213 Dátum: 2008. Március 12. - 18:19:38 »

A következo muvek születtek:
- A német író írt egy tudományos értekezést, melynek címe: Tanulmányok az elefántok életérol.
- A francia író egy rövid, de szórakoztató könyvet írt, címe: Az elefántok nemi élete.
- Az angol író egy gazdagon illusztrált útikönyvet írt, címe: Elefántvadászat Afrikában.
- Az amerikai író egy reklámbrosúrát írt, címe: Hogyan neveljünk fel egy elefántot a kertünkben a család örömére és profitszerzés céljából.
- A zsidó író egy füzetet írt, címe: Az elefánt és az antiszemitizmus.
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #214 Dátum: 2008. Március 12. - 18:22:11 »

- A német író írt egy tudományos értekezést, melynek címe: Tanulmányok az elefántok életérol.
- A francia író egy rövid, de szórakoztató könyvet írt, címe: Az elefántok nemi élete.
- Az angol író egy gazdagon illusztrált útikönyvet írt, címe: Elefántvadászat Afrikában.
- Az amerikai író egy reklámbrosúrát írt, címe: Hogyan neveljünk fel egy elefántot a kertünkben a család örömére és profitszerzés céljából.
Na ez megint a szabályzat 2/4 azthiszem!!!
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #215 Dátum: 2008. Március 12. - 18:24:16 »

Na ez megint a szabályzat 2/4 azthiszem!!!
Miért? Ez egy vicc! Melyik etnikumot sértettem meg?
Naplózva

ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #216 Dátum: 2008. Március 12. - 18:24:32 »

Ha engem cikizel NE IS!
Vagy még is nem tudom Mosolyog
Naplózva
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Lacetti 1,4 Elite HB

« Hozzászólás #217 Dátum: 2008. Március 12. - 18:27:34 »

Az egyszeri Trabantos Amerikába megy kirándulni. Már Floridában jár amikor bedöglik a motor és annak rendje módja szerint betolja a szervízbe. A szerelők sokáig tanácstalanul állnak az autó mellet mert ilyen kis kocsit és motort még sosem láttak. A szervízvezetőnek ekkor mentő ötlete támad alkatrészek hiányában és beépítik a motor helyére egy Chevy ablaktörlőmotorját. A Trabantos elégedetten távozik. de másnap ismét megjelenik a szervizben. Kérdezik mi a gond?: Nézze uram az autó primán megy ,úgy gyorsul ahogy eddíg még soha.De biztos,hogy beállításra szorul, mert akármit csinálok vele 1km-t előre és 1km-t hátrafelé megy a Trabi.
Naplózva
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #218 Dátum: 2008. Március 12. - 18:28:54 »

Az egyszeri Trabantos Amerikába megy kirándulni. Már Floridában jár amikor bedöglik a motor és annak rendje módja szerint betolja a szervízbe. A szerelők sokáig tanácstalanul állnak az autó mellet mert ilyen kis kocsit és motort még sosem láttak. A szervízvezetőnek ekkor mentő ötlete támad alkatrészek hiányában és beépítik a motor helyére egy Chevy ablaktörlőmotorját. A Trabantos elégedetten távozik. de másnap ismét megjelenik a szervizben. Kérdezik mi a gond?: Nézze uram az autó primán megy ,úgy gyorsul ahogy eddíg még soha.De biztos,hogy beállításra szorul, mert akármit csinálok vele 1km-t előre és 1km-t hátrafelé megy a Trabi.

Hehe ez jó Mosolyog
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #219 Dátum: 2008. Március 12. - 18:32:23 »

Ha kimoderálják hát kimoderálják. Most kaptam.
Naplózva

bzsazsa
Teljes tag

« Hozzászólás #220 Dátum: 2008. Március 12. - 21:50:16 »

Nekem tetszik!! Kacsint Kacsint
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #221 Dátum: 2008. Március 12. - 22:04:42 »

A szabályzat 2/4 pontja 9. bekezdés c paragrafusa alapján törölve.
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #222 Dátum: 2008. Március 12. - 22:07:55 »

Fekete autós humor: Budapest közlekedése! Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #223 Dátum: 2008. Március 12. - 22:12:16 »

A szabályzat 2/4 pontja 9. bekezdés c paragrafusa alapján törölve.
Még ott van. Mert határeset.
Naplózva

peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #224 Dátum: 2008. Március 12. - 23:24:01 »

Egy tanulságos mese mai magyarországi változata:

Egy nagy rét kellős közepén éldegélt a tücsök és szomszédja, a hangya. A hangya szorgalmasan dolgozott, hisz tudta jól, hogy munkájának gyümölcsét élvezheti majd szabadidejében. A tücsök? Ő ugyan nem! Táncolt, dalolt, mulatozott. 
 Aztán, egyszer csak beköszöntött az ínséges idő. A hangyának megvolt mindene, hiszen megteremtette létbiztonságát. 
 A tücsök, hogy ne kopjon fel kicsiny álla, a hangyák vezetőihez fordult segítségért. Ők szemügyre is vették a tücsök nyomorát, és úgy döntöttek, hátrányos helyzetűnek nyilvánítják tücsök komát. 
 Tücsök koma megörült, örömében be is rúgott a kocsmában a kapott segítség egy részéből, majd a többit a játékgépbe dobálta. Gyermekei otthon várták az élelmet, meleg ruhát, egyikük éhen is halt. Tücsök koma ismét a hangyákhoz ment, ismét kapott segítséget. Nem ám szépen megköszönte, toppantott egy nagyot. Kikérte magának az alamizsnát. Hiszen ő is teljes jogú tagja a rét közösségének, ezért neki több jár! És mivel hátrányos helyzetű, gyermekei sem lehetnek mások: //"Tessék szépen kiszámolni, mennyi is jár nekem, és gyermekeimnek!"// - rendelkezett. A hangyák sóhajtottak egy nagyot. Igyekeztek intelligensen kezelni a helyzetet, így hát megadták a tücsöknek, amit kért. Tücsök koma úton hazafelé ismét jól berúgott, majd másnap reggel magához térvén elgondolkodott, hogyan tehetne szert még több segítségre: //"Hohó! Saját magamat nem sokszorozhatom meg... no de gyermekeimet...!"// rikkantotta. Így hát féktelen és felelőtlen szaporodásba kezdett, hiszen gyermekeinek sanyarú sorsa jó érvnek bizonyult, valahányszor visszament a hangyákhoz. A hangyák megadóan bólintottak, ismét segítettek, ám néhányan közülük elégedetlenkedtek a kialakult helyzettel: //"Miért adunk a tücsöknek? Miért nem teremti elő magának, ha szüksége van rá?"// Erre a tücsök agresszívan visszavágott: //"Mit mondtál? Tücsöknek neveztél??? Az én nevem ízeltlábú hegedűvirtuóz! Jó, ha megjegyzed, barátom!"//- mondta fenyegetően, majd útjára indult. Napokig forrongott magában. //"Még hogy tücsök... teremtsem elő... nem tudják ezek, ki vagyok én??!!!"/// Ezzel útnak indult, megkereste fajtársait. //"Össze kell fognunk, meg kell védenünk magunkat ellenségeinkkel szemben!"// duruzsolta társai fülébe. Így is lett. Megegyeztek, ki lesz közülük a szószóló. Neki nincs más dolga, csak fülelni. Ha azt meri mondani valaki, hogy tücsök, rá kell vágnia hogy rasszista és kirekesztő. Taktikájuk bevált.
A buta hangyák nem akartak rasszistának tűnni, így mind több és több segítséget nyújtottak. Közben dolgoztak keményen, hogy a saját számláikat is be tudják fizetni. Fel is tűnt ez a tücsköknek. Úgy gondolták, nem szép dolog a hangyától, hogy csak magára gondol, amikor pluszműszakot vállal. Valahogy ezt is el kéne venni tőle... Így hát elkapták a hangyát az éjszakás műszakból hazafelé, kifosztották, és jól elverték. A hangya, a törvények szerint a rét rendfenntartóihoz fordult: //"Segítsenek, kirabolt egy csapat tücsök!"// A rendfenntartók csak csóválták a fejüket: //"Honnan tudod, hogy tücskök voltak? Annak vallották magukat?"// A hangya inkább legyintett, és hazament. Napokig emlegette barátainak, hogy csúnyán elbántak vele a tücskök. A barátok csak bólogattak, hiszen velük is ugyanez történt. A rémhír gyorsan terjedt a rablókedvű tücskökről, míg az éppen mulatozó tücskök fülébe nem jutott: //"Miiii? Már megint tücsköznek? Tanítsuk móresre őket!"//
Ezzel elindult egy soha nem látott erőszakhullám a réten. A tücskök raboltak, fosztogattak, vagy puszta kedvtelésből verték félholtra a hangyákat. Erről nem is szólhatott a fáma, mert a tücskök szószólója résen volt, valahányszor felröppent egy kósza hír, ő habzó szájjal üvöltötte //"RASSZISTAAAA!"// A hangyák mindenféle dologgal próbálkoztak. Megalapították a hangyagárdát, de ezt még saját fajtársaik is lehurrogták. Fegyveresen egy hangya sem merte megvédeni magát, hiszen egy tücskökkel teli börtönben nem sok jó várt volna rá. A tücskök (hm..., elnézést, ízeltlábú hegedűvirtuózok) senkit sem kíméltek. Öreget, fiatalt, nőt, gyereket egyaránt megtámadtak, szemrebbenés nélkül. Még egy köztiszteletben álló hangyatanárt is meggyilkoltak sok más hangyával együtt. A hangyák csak tűrtek, dolgoztak, hiszen a rét komoly gazdasági válságba sodródott. Közben a tücskök csak szaporodtak, egyre több volt az éhes száj. A hangyák etették őket, míg a kis éhes szájakból kifejlett tücsökbűnözők nem cseperedtek. A hangyák egyre demoralizáltabban élték hétköznapjaikat. A tücskök egyre többen lettek. Végül az egészrét fölött átvették az irányítást. Elszennyezték a rétet, feléltek
minden tartalékot, büntetlenül kaszabolták le az utolsó hangyát is.
Bármilyen hasonlóság a mai magyar társadalomhoz csak a véletlen műve!
Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 88   Fel

Ugrás: