peti74
|
|
« Hozzászólás #180 Dátum: 2008. Március 06. - 19:51:32 » |
|
Vigyorog, mint a Váci talin tavaly a sorompónál! Persze, mert egy őrült elállta a vasúti átjárót, hogy kiélje fotós hajlamait!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #181 Dátum: 2008. Március 06. - 19:52:36 » |
|
Dehogy! Csak nem a neten szedted össze? Jó oké, a vállás nem lehet a fáklyásmenet, rettegek is tőle... Nincs harag?
Mit szedtem össze a neten? A képet, vagy az ex-emet? Dehogy van harag!!! A képet. Mert ami marhaságot feltálalsz... Rengeteg szabadidőd lehet. Bezzeg nekem.... Van ideje, van humora! Ez sosem baj. Vigyorog, mint a Váci talin tavaly a sorompónál! Laci! Azon mindenki csak vigyorgott! Csak a mögöttem álló autóban lévő kissebségiek nem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #182 Dátum: 2008. Március 06. - 19:53:19 » |
|
Vigyorog, mint a Váci talin tavaly a sorompónál! Persze, mert egy őrült elállta a vasúti átjárót, hogy kiélje fotós hajlamait! Melyik volt az?! Reszkessen. Ilyet tenni? Nem szép dolog!!!! DE JÓ POÉN!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #183 Dátum: 2008. Március 06. - 20:02:08 » |
|
Ez is mint a gazdaságunk: hanyatló................na meg a rendszám hanyatt, bent meg a ló........ Viszont van zajvédő betonkoszorú! Én nem próbálnám ki azt a légfrissítőt. Vagy a ló mint napvédő van aplikálva? Ez kérem tuning, így növelte a kocsi ló erejét!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #184 Dátum: 2008. Március 06. - 20:07:34 » |
|
Ez is mint a gazdaságunk: hanyatló................na meg a rendszám hanyatt, bent meg a ló........ Viszont van zajvédő betonkoszorú! Én nem próbálnám ki azt a légfrissítőt. Vagy a ló mint napvédő van aplikálva? Ez kérem tuning, így növelte a kocsi ló erejét! Két legyet egy csapásra! Mert ez optikai tunning is!!!! Elvégre látszik a megnövelt lóerő...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #185 Dátum: 2008. Március 06. - 20:55:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #186 Dátum: 2008. Március 07. - 19:50:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
msam
Bejáratós
Nem elérhető
Nubira III SX
|
|
« Hozzászólás #187 Dátum: 2008. Március 08. - 08:53:31 » |
|
Egy sétáló manust megállít az utcán egy ember: - Elnézést, megmondaná, hogy hogyan jutok el a postára? - Az attól függ. Kocsival van? - Nem. - Akkor gyalog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #188 Dátum: 2008. Március 08. - 09:31:32 » |
|
Tisztelt Hölgyem/Uram!
Kérjük, 3 napon belül szíveskedjen ellátogatni hozzánk vérvételre, és hozzon magával székletmintát. Munkáltatója kérésére meg kell állapítanunk, hogy a munka a vérében van-e, vagy ****ik rá!
Üdv Üzemorvosi Labor
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #189 Dátum: 2008. Március 08. - 09:49:22 » |
|
Oktató a tanulójának -Kedves, mondogassa magában sokszor:nem vagyok gyalogos,nem vagyok gyalogos,nem vagyok gyalogos -Megvan? -Igen! -Jó, akkor most sűrgősen menjünk le a járdáról.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #190 Dátum: 2008. Március 08. - 19:50:05 » |
|
Ami lejön a reklámokból
- A nyuszik kiválóan beszélnek, és imádják a kakaót. - A csokoládé iparban főleg mormoták és medvék dolgoznak. - Egy lehelettel lefagyaszthatod a liftet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
msam
Bejáratós
Nem elérhető
Nubira III SX
|
|
« Hozzászólás #191 Dátum: 2008. Március 10. - 18:05:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
msam
Bejáratós
Nem elérhető
Nubira III SX
|
|
« Hozzászólás #192 Dátum: 2008. Március 10. - 18:10:19 » |
|
A nőgyógyásznak megszüntetik a kórházát, s ő új foglalkozás után néz. Elmegy egy autószerelő-tanfolyamra, és kiváló eredménnyel elvégzi. A szakvizsga után azt mondja a vizsgabizottság elnöke a tanulóknak: - Mindenkinek gratulálok, mindenki szépen vizsgázott... De a legnagyobb dicséret mégiscsak a mi volt nőgyógyászunkat illeti. - Miért? - kérdezi valaki kíváncsian. - Mert igaz, hogy mindenki nagyon ügyesen összerakta a motort, de a nőgyógyász ugyanezt a kipufogón keresztül csinálta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
msam
Bejáratós
Nem elérhető
Nubira III SX
|
|
« Hozzászólás #193 Dátum: 2008. Március 10. - 18:11:09 » |
|
Egy autós szép laposra vasal egy kakast az országúton. Felveszi a dögöt, és beviszi a közeli házba: - Asszonyom, nagyon sajnálom, de elgázoltam a kakasát! Mindent megteszek, hogy pótoljam a veszteséget. - Rendben van, menjen hátra az udvarba, a csirkék már nagyon türelmetlenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #194 Dátum: 2008. Március 10. - 18:13:05 » |
|
Két ablaktörlô száguld az autópályán, mi az? - Trabant extrák nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|