95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #885 Dátum: 2010. Március 14. - 10:48:27 » |
|
Egy kis mosolyogni való:18+
Idős házaspár, 50. házassági évfordulója, gyertyafény, miegymás... - Papa, emlékszel, hogy pont 50 évvel ezelőtt mire gondoltál ? - Emlékszem bizony. - És mi volt az??? - Az, hogy hülyére ba....k, és löttyedtre szopom a csö...d. - És most mire gondolsz? - Hát, hogy sikerült...
- Doktorúr a nejem lenyelt egy gombostűt. Mit tegyek? - Néhány napíg gumi helyett gyűszűt használjon.
Egy férfi és egy nő felmennek a lakásra egy kis etye-petyére. Megtörténik a dolog majd a nő így szól: - Én AIDS-es vagyok ám! Mire a férfi: - Nem baj, én is! - De én csak vicceltem! - Nem baj, ezután nem fogsz!!!!!
Három óvodás ül a bilin,s közben beszélgetnek: - Nézzétek, az óvó néninek milyen jó lába van! - Nézzétek, az óvó néninek milyen jó melle van! - Kuss legyen, már nem fér a fütyim a bilibe!
A férj és felesége lustálkodnak kora reggel az ágyban. A férfi finoman elkezdi simogatni a kedvesét: próbálkozik. A feleség elutasítja: - Ne most Jenő, tudod, hogy 8-ra megyek a nőgyógyászhoz - azzal hátat fordít férjének, és fekszenek tovább. A férj mintha beletörődne sikertelen próbálkozásába, de kisvártatva ismét odafordul feleségéhez, és megkocogtatja annak vállát: - Fogorvoshoz is mész ma?
A férj elhatározza, hogy meglepi a feleségét, így hát amíg az elmegy vásárolni, nekiáll kifesteni a lakást. Mivel a WC ülőke is kopottas, ezért szépen lefesti azt is. Azonban a felesége hamarabb érkezik haza a vártnál, egyből berohan a WC-be, és sajna, beleragad a festékbe . Mivel a férj sem bírja leszedni róla, ezért leszerelik az ülőkét és elmennek az orvoshoz. Bemennek a dokihoz, a férj felhúzza a felesége szoknyáját, és megkérdi az orvostól: - Doktor úr! Látott már ilyet? - Nos, igen... - feleli az orvos. - De az igazat megvallva, bekeretezve még sosem...
Papa elmegy a doktorhoz a felesége leleteiért. Azt mondja neki a doktor: - Van egy kis probléma, mert elkevertük a felesége leleteit, és nem tudjuk, hogy AIDS-es vagy Alzheimer kóros. De van egy tanácsunk, vigye ki Gödöllőre, hagyja ott, és ha hazatalál, akkor ne du..a meg!
Az ember elmegy gyónni. - Atyám, nagy az én vétkem. Házas vagyok, mégis lefeküdtem hét nővel egyszerre. - Akkor most fogj hét kiló citromot, facsard ki és idd meg a levüket! - És ez feloldoz? - Nem, de eltünteti azt az elégedett mosolyt a pofádról.
Egy japán, egy amerikai és egy orosz beszélgetnek, hogy kinek mekkora kudarc volt az életében: - Én egyszer ülök ott nálunk Tokióban egy parkban a padon. - kezdi a japán. - Egyszer csak leül mellém egy gyönyörű fekete hajú hölgy. Azon gondolkodtam, hogy miként szólítom meg, mikor felállt, elindult a buszmegálló felé. Én egy kicsit elbambultam. Felugrottam és rohantam a buszmegállóhoz. A busz jött, ő felszállt és az orrom előtt becsapódott az ajtó. Hát ez a kudarc! - Az semmi! - kezdi az amerikai - Én egyszer üldögélek a padon, ott nálunk New Yorkban. Jobbról és balról is leül egy-egy bombázó szőke. Nem tudtam eldönteni, melyiket szólítsam le. Ekkor felálltak, elindultak a buszmegálló felé. A busz jött, felszálltak, én rohantam, de az orrom előtt becsapódott az ajtó. Ez az igazi kudarc! - Az semmi! - kezdi az orosz - Én egyszer üldögélek a padon, ott nálunk Moszkvában. Jött két kigyúrt buzi. Se buszmegálló, se busz!...
Két prosti beszélget: - Te mit kérsz a Télapótól? - Ötezret, mint a többitől...
Feleség hazaér a tornáról és tusolás előtt még meztelenül mutogatja a férjének, hogy miket tanultak. Ám a spárgánál (mivel meztelen) annyira lecuppan a konyhakőre, hogy a vákuumtól nem tud felállni... Feszegetik, erőltetik, nem jön fel.. Szomszéd átjön, feszítik, tovább,orvost hívnak, csak nem akar feljönni a nő a kőről. Nincs mese kihívják a járólapost. A járólapos odaguggol a nő elé és elkezdi csavargatni a nő mellbimbóit, mire a férj: - Mit képzel, mit csinál? - Felizgatom, akkor ki tudjuk csúsztatni a küszöbig és utána csak a szélső sort kell felszednem...
Az emberek beszélgetnek a kocsmában, hogy ki hány figurát ismer a kefélésben. - Én húszat ismerek! - szól az egyik. Az emberek hümmögnek. - Én harmincat! - mondja egy másik. - Az semmi, én negyvenet! - kiabál valaki hátulról. Elismerő moraj. - Hát te, Józsi? - kérdezik az egyik félrehúzódót. - Én csak azt a hagyományosat, mikor az asszony lefekszik hanyatt, szétteszi a lábát, én meg ráfekszek és bedugom. Kiáltás ismét hátulról: - Akkor én negyvenegyet!
Öreg hölgy bemegy a szex-shopba. - TTT-tt-tte-sss-ék-k mm-mondani, ááá-áárulna-nak ittt v-vibra-ttt-ort? - Igen, természetesen. - OO-Olyan nn-nagy ff-feketét i-is? - Igen asszonyom. - É-és o-olyat, a-amiben t-tatartós-e-e-elem van? - Igen olyat is. - Hh-hogyan k-kkell kik-kikapcsolni?
Egyik este egy szerelmespár üldögél a Városligetben a padon. A lány azt mondja a fiúnak: - Kedvesem, úgy bizsereg a szám. Adj már rá egy csókot! A fiú megcsókolja a lány száját. Mire az örül, hogy elmúlt: - Már el is múlt. De most úgy fáj a mellem. Adj rá egy csókot, hátha elmúlik! Ismét megcsókolja a lányt, most már a mellén. Mire az : - Drágám, most a lábam között nagyon fáj, bizsereg. Adj oda is egy csókot! A fiú megpuszilja a lánynak ott is. Erre a sötétben a bokor túlsó feléről egy öreges hang: - Fiatalember! Aranyeret nem gyógyít?!
A királyfi bejelentkezik a kínai császárhoz, hogy szeretné elvenni a lányát. A császárnak az a feltétele, hogy a királyfi állja ki a három legszörnyűbb kínai kínzást. A királyfi beleegyezik. Elmegy aludni a számára előkészített szobába. Reggel egy kővel a hasán ébred, rajta felirat: "Első legszörnyűbb kínai kínzás: 50-kg-os kő a mellkason" A királyfi röhög egyet a primitív feladaton, könnyedén felkapja a követ, majd kidobja az ablakon. A zuhanó kő másik oldalán azonban meglát egy feliratot: "Második legszörnyűbb kínai kínzás: bal here a kőhöz kötve" A kő már túl messze van, hogy elkapja, ezért utána ugrik, ki az ablakon. Ekkor az ablak külső oldalán megpillantja a harmadik feliratot: "Harmadik legszörnyűbb kínai kínzás: jobb here az ágy lábához kötve"
|