sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #555 Dátum: 2008. December 09. - 10:20:30 » |
|
Kislány kérdezi az anyukájától: - Anyu, lehet egy nyolcévesnek gyereke? - Dehogy, kislányom. - Oké srácok! Folytathatjuk
Móricka odarohan a benzinkúthoz: - Kérek tíz liter benzint. - Milyet? - Mindegy, csak gyorsan tessék adni! Öt perc múlva ismét rohan a benzinkúthoz Móricka: - Kérek még tíz litert! - Minek az neked? - Ne tessék feltartani! Ég az iskola
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #556 Dátum: 2008. December 11. - 14:10:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #557 Dátum: 2008. December 11. - 17:51:47 » |
|
Az illuzionista egy hajón dolgozott. Minden héten tartott egy bemutatót. Mindig más volt a közönség, így megengedhette, hogy mindig ugyanazt a műsorszámot adja elő. Az egyetlen probléma a kapitány papagája volt. Egy idő után, műsor közben bekiabált és elárulta a titkokat: - Aaaaa nézzék, ez egy másik kalap! - Aaaaaaaa nézzék, a virág az asztal alatt van eldugva! - Aaaaa.. el van dugva egy kártya a kabátujjában! Az illuzionistát bosszantotta, de nem volt mit tenni. Egyszer egy baleset miatt a hajó elsüllyedt. Nem maradt más életben, csak az illuzionista meg a papagáj. Néhány napig mindkettő egy deszkán úszkált, miközben szótlanul, ellenségesen méregették egymást. Végül a papagáj megszólalt: Feladom b..meg! Hol a hajó?
Ezt előadtam minap társaságban, sikert aratott!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #558 Dátum: 2008. December 21. - 20:27:08 » |
|
Sebijoe vajon miért hanyagolja ezt a topikot? Elfogyott a vicckészlet?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #559 Dátum: 2008. December 21. - 20:42:50 » |
|
Sebijoe vajon miért hanyagolja ezt a topikot? Elfogyott a vicckészlet? Nem tudom, de te nem röhögsz eleget a hajógyárban?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #560 Dátum: 2008. December 22. - 08:12:24 » |
|
Afrikai delegáció látogat Mexikóba. A vendéglátók többek között megmutatják nekik a mexikói rulettet: valaki a halántékához tart egy forgópisztolyt és elsüti, ám semmi baj, a pisztoly csak kattan. És mi ebben a rulett? kérdezik a delegáció tagjai. - Az felelik a mexikóiak -, hogy a hat golyó közül egy valódi. Néhány hónap múlva viszont látogatásra mexikói küldöttség érkezik az afrikai országba. - Nekünk is van ám rulettünk - dicsekszenek a hazaiak. - És az milyen? Bemutatnák? - Előhívnak hat csinos meztelen néger lányt, és körültérdepeltetik a homokban. - Tessék uraim - biztatja a delegációt a fogadóbizottság elnöke a hölgyek franciásan, a szájukkal szeretkeznek. - Jó, jó, de mi ebben a rulett? - Az, hogy az egyik kannibál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #561 Dátum: 2008. December 22. - 08:48:19 » |
|
Tanító néni szünet után bemegy az osztályba. Látja, hogy a fiúk az egyik kislányt 'erősen szeretik' . - Mit csináltok ?? - Tanárnő mondta, hogy a szünetben húzzuk meg a Margót!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #562 Dátum: 2008. December 22. - 16:17:16 » |
|
A pap és a buszsofőr egyszerre kopogtatnak a mennyország kapuján. Kijön Szent Péter, röviden elbeszélget velük, majd beengedi a buszsofőrt. A pap felháborodva kérdezi: -És én? Engem, aki egész életemben Isten szavát hirdettem, nem engedsz be? Hogy lehet ez? -Hát úgy, hogy amíg te prédikáltál, mindenki aludt. Bezzeg amíg a buszsofőr vezetett, addig mindenki imádkozott.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #563 Dátum: 2008. December 22. - 17:10:14 » |
|
Az öreg Józsi bácsi nyolcvan évesen újranősül. Fiatal feleségét kérdezi a nászéjszakán: - Mondd drágám, elmondta anyukád, hogy most mit fogunk csinálni? - Nem. - A francba! Én meg már elfelejtettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #564 Dátum: 2008. December 22. - 18:12:38 » |
|
Afrikai delegáció látogat Mexikóba. A vendéglátók többek között megmutatják nekik a mexikói rulettet: valaki a halántékához tart egy forgópisztolyt és elsüti, ám semmi baj, a pisztoly csak kattan. És mi ebben a rulett? kérdezik a delegáció tagjai.Mondjuk én ezt orosz rulettnek ismertem...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #565 Dátum: 2008. December 22. - 21:33:54 » |
|
A pap és a buszsofőr egyszerre kopogtatnak a mennyország kapuján. Kijön Szent Péter, röviden elbeszélget velük, majd beengedi a buszsofőrt. A pap felháborodva kérdezi: -És én? Engem, aki egész életemben Isten szavát hirdettem, nem engedsz be? Hogy lehet ez? -Hát úgy, hogy amíg te prédikáltál, mindenki aludt. Bezzeg amíg a buszsofőr vezetett, addig mindenki imádkozott.
Ebben én is benne vagyok? Rejtjeles beszólásnak ez is elmegy!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #566 Dátum: 2008. December 22. - 21:58:08 » |
|
Melyik országban mi van kiírva a buszokon? Az Egyesült Államokban: "Ne beszélgessen a sofőrrel!" Angliában: "Tisztelettel kérjük, tartózkodjon a sofőrrel való beszélgetéstől!" Németországban: "Utasnak szigorúan tilos a sofőrrel beszélgetni!" Olaszországban: "Ne válaszoljon a sofőrnek!"
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #567 Dátum: 2008. December 23. - 04:59:37 » |
|
Buszon - Jegyeket, bérleteket kérem felmutatni! - Egyik sincs! - Megbírságolom és felszólítom, hogy azonnal hagyja el a járművet! - És akkor ki vezeti tovább a buszt?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #568 Dátum: 2008. December 23. - 08:36:59 » |
|
- Mit csinál a hacker a börtönben? - - Letölti a büntetését.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #569 Dátum: 2008. December 23. - 18:13:22 » |
|
Az öreg Pityák bácsi felszáll a buszra, megszólítja a sofőrt: - Bocsánat uram, hol kell leszállni a Vasvári utcához? - Semmi gond Pityák bácsi - mondja a vezető - majd én szólok a bemondóba. Az öregúr meg is nyugszik, leül. Mikor a járgány megérkezik, a sofőr szól: - Öreg Pityák, leszállás! Mire a busz végéből három öreg nő: - Kötyönjük tyépen!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|