|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #481 Dátum: 2008. Szeptember 19. - 12:14:59 » |
|
Kívánságműsor a rádióban: "Kérnék egy számot a BKV-soknak, Rihannától a Shut up and drive-ot."
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #482 Dátum: 2008. Szeptember 19. - 12:28:22 » |
|
Kívánságműsor a rádióban: "Kérnék egy számot a BKV-soknak, Rihannától a Shut up and drive-ot."
Esetleg énekeld el nekem! Ne a BKV-sekkel élcelődjetek, mert van gondunk bőven, inkább a csúcsvezetést kell előszedni, meg a fővárosit is persze! Volna mit a fejükhőz vágni, de ebben az országban, és fővárosában nincsenek következményei a hibáknak, bűnöknek, "hozzánemértésnek", szóval semmi rossznak, amit fejesek követnek el, bezzeg a kisembereken lehet példát statuálni, mert azok védtelenek! Egyébként valóban vicc, ami itthon megy, bár sírni tudnék inkább, mint jót nevetni, mert kezd fogyni a humorérzékem miattuk.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
sz946cs
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #484 Dátum: 2008. Szeptember 21. - 10:19:29 » |
|
Visszakaphatom végre a jogsim? Ami igaz az igaz! Egy 70 km/h max. sebességű útszakaszon, 250 km/h sebességgel radarba futó autós védőbeszéde ez volt bíróságon : "Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát, amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette. Ahogy önök is tudjak, az 1837. július 4-i törvény kötelezi Franciaországot is a metrikus mértékegység használatára. Továbbá az 1961. május 3-i 65/501 számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a méter, és az idő mértékegysége a másodperc. Én el sem tudom képzelni, hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit. Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec-ban értendő. A 70 m/sec maximális sebesség, megfelel 252 km/h-nak. A rendőrök azt mondtak, hogy 250 km/h sebességgel autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend őreinek pontosságát. Tehát 2 km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így tisztelettel kérem a bíróságot, hogy adjak vissza a jogosítványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytan vettek el a rend éber őrei." A magyar KRESZ-ben (1/1975 KPM-BM rendelet) sincs mértékegység, csak az, hogy "sebesség", ami így logikusan m/sec-et jelent!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #485 Dátum: 2008. Szeptember 21. - 12:19:36 » |
|
Én azért ezzel a trükkel nem próbálkoznék, mert lehet, hogy az ügyvéd többe kerülne, mint a büntetés... A sztárügyvédek óradíja megfelel a heti bérünk bruttójának, ha viszonylag jó a fizetésünk. Vagy inkább menjünk lassabban, az mindenképpen olcsóbb, mert kevesebbet fogyaszt a kocsi ilyenkor.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sz946cs
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #486 Dátum: 2008. Szeptember 21. - 16:30:24 » |
|
Én nem is gondoltam komolyan, de elgondolkodtató.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #487 Dátum: 2008. Szeptember 21. - 16:40:11 » |
|
Én nem is gondoltam komolyan, de elgondolkodtató.
Természetesen értettem, de van valahol leírva, hogy a táblákra már nem írnak mértékegységet, mert azt valahol lefixálták, hogy mi méter, mi km/h, és mi km, így talán már elejét vették az ilyen jellegű okoskodásnak. Ezek az új táblák már EU-s szabványok. Spóroltak a mértékegységekkel, hogy olcsóbb legyen az előállításuk. Több millió táblánál az EU-ban tényleg számít már biztosan ez is. Mi persze ezt gyorsan átvettük, mint minden drága dolgot, ami ráért volna, inkább EU-s utakat csináltak volna! Nekem speciel maradhattak volna régi táblák is, addig, míg csak ez választott volna el az EU színvonaltól, minden szempontból, ha értitek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #488 Dátum: 2008. Szeptember 22. - 03:41:54 » |
|
Nekem speciel maradhattak volna régi táblák is
Speciel az erre szakosodott színesfémtolvajok is örültek volna neki, mivelhogy ezek már nem "áááluminyium"-ból vannak.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #489 Dátum: 2008. Szeptember 22. - 03:49:40 » |
|
Mercedes-Benz S-osztály
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #490 Dátum: 2008. Szeptember 22. - 17:26:11 » |
|
Ez az ügyfélközpontú marketing netovábbja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz946cs
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #491 Dátum: 2008. Szeptember 23. - 08:53:51 » |
|
Mercedes-Benz S-osztály Tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #492 Dátum: 2008. Október 05. - 19:16:18 » |
|
Repülőgépen: 1. Vegyük elő a laptopunkat! 2. Nyissuk ki lassan és az erőltetett nyugalom arckifejezésével... 3. kapcsoljuk be. 4. Bizonyosodjunk meg, hogy a mellettünk ülő marha a képernyőnket bámulja. 5. Indítsuk el a kedvenc böngésző programunkat. 6. Csukjuk be a szemünket vagy nézzünk ki az égre, halkan mormolva valamit. 7. Mély lélegzetvétellel hívjuk be ezt a címet. http://www.thecleverest.com/countdown.swf8. Nézzük meg a szomszédok arcát!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #493 Dátum: 2008. Október 06. - 08:51:13 » |
|
Repülőgépen: 1. Vegyük elő a laptopunkat! 2. Nyissuk ki lassan és az erőltetett nyugalom arckifejezésével... 3. kapcsoljuk be. 4. Bizonyosodjunk meg, hogy a mellettünk ülő marha a képernyőnket bámulja. 5. Indítsuk el a kedvenc böngésző programunkat. 6. Csukjuk be a szemünket vagy nézzünk ki az égre, halkan mormolva valamit. 7. Mély lélegzetvétellel hívjuk be ezt a címet. http://www.thecleverest.com/countdown.swf8. Nézzük meg a szomszédok arcát!!! Majd a reptéren vigyorogjunk az FBI fogadóbizottságára
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #494 Dátum: 2008. Október 06. - 11:07:45 » |
|
Tudjátok, miért lett a Suzuki SX modellnek a számjele 4 vagyis SX4? Hát hogy hangzott volna, ha mondjuk SX7 lett volna? 'Esiksz(h)ét' ?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|