Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1080 Dátum: 2011. Augusztus 09. - 21:29:43 » |
|
− Csókolom a kezét. − A mimet? − A kezét. − Mondja uram, maga sosem tűz nagyobb célokat maga elé?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1081 Dátum: 2011. Augusztus 12. - 04:00:37 » |
|
Képzeld megnősültem. -És kit vettél el? -Jézus Máriát! -Na ne hülyéskedj! -Itt a képe,nézd meg! -Jééézus Máááária!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1082 Dátum: 2011. Augusztus 24. - 19:46:02 » |
|
Móricka az iskolában rajzol egy legyet a padra. Tanárnő rácsap, eltörik a keze. Behívják a szülőket. A tanár elmeséli, mi történt. Erre az apa: - Az semmi! Olyan p. .nát rajzolt az ajtóra, hogy még mindig szálkás a f...om.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #1083 Dátum: 2011. Augusztus 31. - 19:57:44 » |
|
42 éves autószerelő meghal, és Szent Péternél reklamál, hogy ilyen korán kellett távoznia! Korán? - kérdez vissza Szent Péter - az elszámolt munkaóráid szerint, 172 éves vagy!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #1084 Dátum: 2011. Szeptember 01. - 19:34:47 » |
|
42 éves autószerelő meghal, és Szent Péternél reklamál, hogy ilyen korán kellett távoznia! Korán? - kérdez vissza Szent Péter - az elszámolt munkaóráid szerint, 172 éves vagy!!!
Ez azért kicsit aljas volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1085 Dátum: 2011. Szeptember 01. - 20:00:45 » |
|
Ez azért kicsit aljas volt. Tomy te hány éves is vagy???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #1086 Dátum: 2011. Szeptember 01. - 21:02:58 » |
|
Ez azért kicsit aljas volt. Tomy te hány éves is vagy??? ? Vagy is nem értem a kérdést. Mellesleg nem titok, a nickemben a születési évem, de szerintem erre már mindenki rájött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #1087 Dátum: 2011. Szeptember 01. - 21:18:41 » |
|
Ez azért kicsit aljas volt. Tomy te hány éves is vagy??? ? Vagy is nem értem a kérdést. Mellesleg nem titok, a nickemben a születési évem, de szerintem erre már mindenki rájött. "...és még hiszel a mesékben?" Eszembe jutott az is, hogy akinek nem inge... A Jééézus Máááárián már három hete röhögök, ha eszembe jut. Nagyon ütős!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1088 Dátum: 2011. Szeptember 09. - 17:14:15 » |
|
Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Elmentem egy masszázsszalonba, de önkiszolgáló volt.
Hogyan kell a libából sárkányt csinálni? Vedd el feleségül, majd megtudod.
Nagyon rajongok a nőkért, és ezt számlákkal is tudom bizonyítani.
Gondolkodom, tehát vagyok. Ha nem gondolkodom, úgy jobban vagyok.
Mindegy, mit érsz el az életben, a gyászmenet hossza úgyis az időjárástól függ.
Öreg úrnak mondja a barátja, te hülye vagy, ez a fiatal szőke csak a pénzedért szeret. Tudom, de nem a hitelkártyámat szopogatja.
Ajándék szesznek ne nézd a fokát.
A politika olyan mint az ablakpucolás, a mocsok mindig a másik oldalon van.
Azt nézem, hogy kegyed tetszik-e már, vagy még kell innom.
A pénznek nincs szaga, csak annak, akinek nincs pénze.
Ha temetőben az van kiírva, hogy feltámadunk, akkor a kocsma jobb hely, mert oda az van kiírva, hogy sose halunk meg.
Nem hiszek neked: nős ember is lehet boldog, csak a felesége rá ne jöjjön.
Hazudsz, mint az a szúnyog, amelyik azt mondja, hogy holnap vért fog adni.
Minden szál cigi elvesz 7 percet az életből. Minden szeretkezés ad plusz 15 percet az élethez. Dohányosok, dugjatok, ha élni akartok!
Könnyebb utolérni a hazug embert, ha sánta.
Az életben két dolog után fut az ember, egyik a nő, a másik a beöntés.
Italt elhagyni jó dolog, csak az a ****, hogy nem tudod, hol hagytad.
A sípcsont az a csont, amelyik segít a bútort a sötétben megtalálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #1089 Dátum: 2011. Szeptember 09. - 19:11:16 » |
|
Amerikai kisvárosban egy bárban idősebb férfi farmernadrágban, cowboy-kalappal, bőrdzsekiben nézeget egy nagyon szexis fiatal nőt, aki meg is szólítja: - Ugyebár ön egy igazi cowboy? Mire a válasz: - Igen, azt hiszem... egész nap a farmon a lovakkal foglalkozom, kerítést javítok, teheneket terelgetek... tehát azt hiszem, cowboy vagyok. És ön? Mire a fiatal nő: - Én leszbikus vagyok. Egész nap a nőkre gondolok. Reggel ébredéskor, zuhanyozás közben, munka közben... mindig. Egy idő után érkezik egy házaspár, ránéznek a férfire és megkérdik ők is: - Ön ugye cowboy? Mire a férfi nagyon-nagyon gondterhelten: - Nem, most jöttem rá, hogy leszbikus vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1090 Dátum: 2011. Szeptember 24. - 09:41:53 » |
|
Ez a magyar nyelv !
Magázva, vagy tegezve?
( mert egyáltalán nem mindegy.)
A főnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12:00-kor mindig elmegy valahová, 14:00-kor megérkezik, és újra leül dolgozni.
Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse, mit csinál közben.
A nyomozó másnap jelenti:
-János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána megebédelt a hűtőjében talált ételből és lefeküdt a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül és visszajött dolgozni.
- Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges!
- Nos, megengedi, hogy tegezzem? - Természetesen.
- Akkor elmondanám még egyszer:
János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba és a házadhoz hajtott. Ott megebédelt a hűtődben talált ételből. Ezután lefeküdt a feleségeddel, elszívott egyet a legjobb szivarjaid közül és visszajött dolgozni.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1091 Dátum: 2011. Október 01. - 15:11:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1092 Dátum: 2011. Október 05. - 20:40:38 » |
|
A szőke nő beszáll egy taxiba. A sofőr hátrafordul és stírölni kezdi, egyenesen bámulja. Mondja a nő: -Mit néz? A sofőr csak néz tovább. -Mi van? Mit néz? ... A sofőr néz tovább. ... -Mi a fxxxt néz? -Ha befognád a pofádat, akkor tolatnék bxxxxxg!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1093 Dátum: 2011. Október 05. - 20:41:12 » |
|
Egy férfi egy hotel bárjában megismerkedik egy idősebb, de elég csinos nővel. Iszogatnak, beszélgetnek, kiderül, hogy a nő már 55 is elmúlt. Úgy 3-4 pohár ital után közelebb hajol a nő a férfihoz, és a fülébe súgja: - Próbáltad már hármasban? Mit szólnál egy anya-lánya pároshoz? - Még soha, de nem volna ellenemre a dolog! – feleli izgatottan a férfi. - Nos, akkor ma este szerencséd van. Gyere velem! Felmennek a nő szobájába. Belépnek az előszobába, a nő felkapcsolja a villanyt és beszól: - Mama, nézd csak, kit hoztam!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1094 Dátum: 2011. Október 07. - 20:56:00 » |
|
A cigány álláshirdetésre jelentkezik, mint favágó. - Hát cigány, milyen referenciamunkát tudsz felmutatni, hogy elnyerd az állást? - Há' dikmá, á káláhári erdőt! - Cigány, a Kalahári az nem erdő, hanem sivatag!!! - Mosmá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|