cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #495 Dátum: 2017. Május 20. - 18:11:49 » |
|
Múltkor túrtam otthon és kezembe akadt két alkatrész ami még a Lacsié volt. Egy HB-hez való első fényszóró motortér felőli védőkupak és egy légszűrőházba való kúpos szűkítő. Ha valakinek kellenek, jelképes összegért (+postadíj) elviheti. Érd.: +436607244694
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2017. Május 20. - 18:14:35 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Krupcheck
|
|
« Hozzászólás #496 Dátum: 2017. Május 22. - 11:52:54 » |
|
(...) Egy HB-hez való első fényszóró motortér felőli védőkupak (...)
Kép alapján az ugyanolyan, mint a 4 ajtósé. Valaki ezt esetleg meg tudja erősíteni? Ha így van, akkor nekem szükségem lenne rá, mert az egyik leesett, elveszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #497 Dátum: 2017. Május 22. - 12:48:35 » |
|
(...) Egy HB-hez való első fényszóró motortér felőli védőkupak (...)
Kép alapján az ugyanolyan, mint a 4 ajtósé. Valaki ezt esetleg meg tudja erősíteni? Ha így van, akkor nekem szükségem lenne rá, mert az egyik leesett, elveszett. nem egyezik a 4 ajtósé kissebb
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Krupcheck
|
|
« Hozzászólás #498 Dátum: 2017. Május 22. - 13:11:33 » |
|
nem egyezik a 4 ajtósé kissebb
köszi a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #499 Dátum: 2017. Május 22. - 15:59:31 » |
|
Az már biztos, hogy van "maradék": gyári MP3-as Blaupunkt rádió az alatta lévő tartóval együtt, illetve 4 darab gyári dísztárcsa, amik egyszer voltak az autón, teljesen karcmentesek. Pestig a szállítást meg tudom oldani.
Az ár mondjuk 5 ezer a rádió és 5 ezer a dísztárcsa szett. Ha valakit érdekel, privátban írjon és megegyezünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #500 Dátum: 2017. Május 22. - 16:42:52 » |
|
Az már biztos, hogy van "maradék": gyári MP3-as Blaupunkt rádió az alatta lévő tartóval együtt, illetve 4 darab gyári dísztárcsa, amik egyszer voltak az autón, teljesen karcmentesek. Pestig a szállítást meg tudom oldani.
Az ár mondjuk 5 ezer a rádió és 5 ezer a dísztárcsa szett. Ha valakit érdekel, privátban írjon és megegyezünk.
kell
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #501 Dátum: 2017. Május 23. - 18:13:18 » |
|
Elkelt mindkettő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsolt93
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #502 Dátum: 2017. Június 29. - 11:39:52 » |
|
Eladó hátsó kipufogódob! 4 ajtóshoz jó állapotú Érd: motor2008@citromail.hu 06703052596
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kulimász
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #503 Dátum: 2017. Július 31. - 15:23:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #504 Dátum: 2017. Augusztus 03. - 20:16:07 » |
|
Eladó JVJ DVD -7803 2 DIN-es multimédiás navigáció. Állapota használt, de újszerű, a fólia még az érintő képernyőn. Részletes leírás a linken: https://www.emag.hu/jvj-dvd-7803-2-din-navigacio-multimedia-jvj-dvd7803/pd/DD31LYBBM/Nagy előnye: Chevrolet Lacettiből kiszerelve, arra előkészítve, de az összes csavar és beépítő keret is megvan. A fejegység felismeri a Lacetti multifunkciós kormányát, és lehet róla minden gond nélkül vezérelni. A készülék upgradje magyar nyelvre elvégezve. A fejegységhez adom a 16 GB-os SD kártyát, ami a navigációt tartalmazza, a térképeket lefrissítem az utolsó kiadásra. A navigáció Igo Primo. Aki ismer tudja, minden használati tárgyamra igényes vagyok. Ami újszerű, az annyira az, hogy még a doboza is megvan. Miért adom el? Mert totálkárosra tört az autó. Ár: 60000 forint
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #505 Dátum: 2017. Augusztus 03. - 20:56:32 » |
|
Eladó JVJ DVD -7803 2 DIN-es multimédiás navigáció. Állapota használt, de újszerű, a fólia még az érintő képernyőn. Részletes leírás a linken: https://www.emag.hu/jvj-dvd-7803-2-din-navigacio-multimedia-jvj-dvd7803/pd/DD31LYBBM/Nagy előnye: Chevrolet Lacettiből kiszerelve, arra előkészítve, de az összes csavar és beépítő keret is megvan. A fejegység felismeri a Lacetti multifunkciós kormányát, és lehet róla minden gond nélkül vezérelni. A készülék upgradje magyar nyelvre elvégezve. A fejegységhez adom a 16 GB-os SD kártyát, ami a navigációt tartalmazza, a térképeket lefrissítem az utolsó kiadásra. A navigáció Igo Primo. Aki ismer tudja, minden használati tárgyamra igényes vagyok. Ami újszerű, az annyira az, hogy még a doboza is megvan. Miért adom el? Mert totálkárosra tört az autó. Ár: 60000 forint nagyon sokat kérsz érte ugyanez kintről megállt 35000ft ba
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #506 Dátum: 2017. Augusztus 03. - 21:00:39 » |
|
Eladó JVJ DVD -7803 2 DIN-es multimédiás navigáció. Állapota használt, de újszerű, a fólia még az érintő képernyőn. Részletes leírás a linken: https://www.emag.hu/jvj-dvd-7803-2-din-navigacio-multimedia-jvj-dvd7803/pd/DD31LYBBM/Nagy előnye: Chevrolet Lacettiből kiszerelve, arra előkészítve, de az összes csavar és beépítő keret is megvan. A fejegység felismeri a Lacetti multifunkciós kormányát, és lehet róla minden gond nélkül vezérelni. A készülék upgradje magyar nyelvre elvégezve. A fejegységhez adom a 16 GB-os SD kártyát, ami a navigációt tartalmazza, a térképeket lefrissítem az utolsó kiadásra. A navigáció Igo Primo. Aki ismer tudja, minden használati tárgyamra igényes vagyok. Ami újszerű, az annyira az, hogy még a doboza is megvan. Miért adom el? Mert totálkárosra tört az autó. Ár: 60000 forint nagyon sokat kérsz érte ugyanez kintről megállt 35000ft ba Itthon az új legolcsóbban 70000, SD kártya, felrakott navigáció nélkül. Ezt is adom és újszerű, mert a monitorvédő fólia is rajta van. Én úgy hiszem a kinti használt 35000- ért lutri. Engem meg ismernek. Ha meg nem tudom eladni, majd felhasználom másik autóban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #507 Dátum: 2017. Augusztus 04. - 07:37:53 » |
|
Eladó JVJ DVD -7803 2 DIN-es multimédiás navigáció. Állapota használt, de újszerű, a fólia még az érintő képernyőn. Részletes leírás a linken: https://www.emag.hu/jvj-dvd-7803-2-din-navigacio-multimedia-jvj-dvd7803/pd/DD31LYBBM/Nagy előnye: Chevrolet Lacettiből kiszerelve, arra előkészítve, de az összes csavar és beépítő keret is megvan. A fejegység felismeri a Lacetti multifunkciós kormányát, és lehet róla minden gond nélkül vezérelni. A készülék upgradje magyar nyelvre elvégezve. A fejegységhez adom a 16 GB-os SD kártyát, ami a navigációt tartalmazza, a térképeket lefrissítem az utolsó kiadásra. A navigáció Igo Primo. Aki ismer tudja, minden használati tárgyamra igényes vagyok. Ami újszerű, az annyira az, hogy még a doboza is megvan. Miért adom el? Mert totálkárosra tört az autó. Ár: 60000 forint nagyon sokat kérsz érte ugyanez kintről megállt 35000ft ba Itthon az új legolcsóbban 70000, SD kártya, felrakott navigáció nélkül. Ezt is adom és újszerű, mert a monitorvédő fólia is rajta van. Én úgy hiszem a kinti használt 35000- ért lutri. Engem meg ismernek. Ha meg nem tudom eladni, majd felhasználom másik autóban. 1,5 raktam be itthonról származót és bóhóckodik rendeltem kintről is és ugyanaz a készülék 60.000 ba megállt az android 6.0 ás fej amibe belemegy a sim kártya is wifi stb.. vel irreálisan túláraztad
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #508 Dátum: 2017. Augusztus 04. - 15:17:47 » |
|
Eladó JVJ DVD -7803 2 DIN-es multimédiás navigáció. Állapota használt, de újszerű, a fólia még az érintő képernyőn. Részletes leírás a linken: https://www.emag.hu/jvj-dvd-7803-2-din-navigacio-multimedia-jvj-dvd7803/pd/DD31LYBBM/Nagy előnye: Chevrolet Lacettiből kiszerelve, arra előkészítve, de az összes csavar és beépítő keret is megvan. A fejegység felismeri a Lacetti multifunkciós kormányát, és lehet róla minden gond nélkül vezérelni. A készülék upgradje magyar nyelvre elvégezve. A fejegységhez adom a 16 GB-os SD kártyát, ami a navigációt tartalmazza, a térképeket lefrissítem az utolsó kiadásra. A navigáció Igo Primo. Aki ismer tudja, minden használati tárgyamra igényes vagyok. Ami újszerű, az annyira az, hogy még a doboza is megvan. Miért adom el? Mert totálkárosra tört az autó. Ár: 60000 forint nagyon sokat kérsz érte ugyanez kintről megállt 35000ft ba Itthon az új legolcsóbban 70000, SD kártya, felrakott navigáció nélkül. Ezt is adom és újszerű, mert a monitorvédő fólia is rajta van. Én úgy hiszem a kinti használt 35000- ért lutri. Engem meg ismernek. Ha meg nem tudom eladni, majd felhasználom másik autóban. 1,5 raktam be itthonról származót és bóhóckodik rendeltem kintről is és ugyanaz a készülék 60.000 ba megállt az android 6.0 ás fej amibe belemegy a sim kártya is wifi stb.. vel irreálisan túláraztad Nem baj. Úgyis alkusznak majd belőle. Vagy megmarad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|