Döme
|
|
« Hozzászólás #420 Dátum: 2013. Június 25. - 11:39:02 » |
|
Lacetti Sport bőrbelső/szürke fekete/ kombi és 5 ajtós modellekbe eladó amit tartalmaz 4 ajtókárpit 2első oldallégzsákos ülés hátsó ülőlap és háttámlák érdeklődni nálam privátban
Huuuuu Tök jól nézhet ki! Azért jó nagy munka lehet kicserélni Bőr váltószoknyád nincs? Ha jól tudom, nadrágot hord...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #421 Dátum: 2013. Június 25. - 12:33:01 » |
|
Lacetti Sport bőrbelső/szürke fekete/ kombi és 5 ajtós modellekbe eladó amit tartalmaz 4 ajtókárpit 2első oldallégzsákos ülés hátsó ülőlap és háttámlák érdeklődni nálam privátban
Huuuuu Tök jól nézhet ki! Azért jó nagy munka lehet kicserélni Bőr váltószoknyád nincs? nem olyan nagy melo a csere 2-3 óra
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #422 Dátum: 2013. Július 05. - 21:12:08 » |
|
El is felejtettem megírni. Két hete kipróbáltam a defektjavítót, amit még a gázosításkor vettem. Gyerek bőrlabdáját kiszúrta egy nagy tüske, gondoltam vesztenivaló nincs tegyünk bele egy kis slime-ot. Kb. 5ml-t raktam bele, lyukkal lefelé fordítottam és felpumpáltam. Egyből eltömítette a lyukat és azóta sem ereszt. Nem gondoltam volna, hogy beválik egy labdánál, amiben tulajdonképpen egy olyan gumi van, mint a bicikli belső.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
mandro
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 HB Elite
|
|
« Hozzászólás #423 Dátum: 2013. Július 15. - 09:11:05 » |
|
Sziasztok! Ha bárkinek volna egy felesleges pár macskaszeme HB-s Lacsihoz, keressen meg legyen szíves! Köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papy
|
|
« Hozzászólás #424 Dátum: 2013. Július 18. - 18:41:29 » |
|
Sziasztok! Eladó Lacettihez való K&N légszűrő + hozzávaló cuccosok! Mielőtt bárki megkérdezné, nem új:) Cakkumpakk 4ért!
|
|
|
Naplózva
|
Papy, akinek Lacettije van, és nem fél használni...!
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #426 Dátum: 2013. Július 20. - 19:20:43 » |
|
Már ráugrott az enyémre.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Papy
|
|
« Hozzászólás #427 Dátum: 2013. Augusztus 21. - 08:21:58 » |
|
Sziasztok! van egy eladó pár gombos féle tetőcsomagtartóm, HB-re való. Ha valakit érdekel írjon privibe! 7ért adom:)
|
|
|
Naplózva
|
Papy, akinek Lacettije van, és nem fél használni...!
|
|
|
davver
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #428 Dátum: 2013. Augusztus 24. - 07:31:43 » |
|
Sziasztok! van egy eladó pár gombos féle tetőcsomagtartóm, HB-re való. Ha valakit érdekel írjon privibe! 7ért adom:)
Helló! Megtaláltad rá a vevőt is! Hétvégén Budapesti átvétel megoldható? Írok PM-t is! :-) üdv Davver
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Haart
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #430 Dátum: 2013. Augusztus 26. - 18:08:10 » |
|
Hi, hamarosan szükségem lesz egy bőrkormányra a lacsiba. Kérdezném hogy mennyiért mennek most? Nekem csak a kormány kell lufi nélkül. Vagy mennyit érdemes adni egy ilyenért?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #431 Dátum: 2013. Augusztus 26. - 18:11:09 » |
|
Hi, hamarosan szükségem lesz egy bőrkormányra a lacsiba. Kérdezném hogy mennyiért mennek most? Nekem csak a kormány kell lufi nélkül. Vagy mennyit érdemes adni egy ilyenért?
Miért nem bőrőztetted át a tiedet?
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Haart
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #432 Dátum: 2013. Augusztus 26. - 18:17:00 » |
|
Miért nem bőrőztetted át a tiedet? Mert jobb szeretem a gyári megoldásokat mint az utólagos mókolást Mellesleg lehet nem lenne a bőrözés sem olcsóbb sztem sokkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #433 Dátum: 2013. Augusztus 26. - 18:49:54 » |
|
Miért nem bőrőztetted át a tiedet? Mert jobb szeretem a gyári megoldásokat mint az utólagos mókolást Mellesleg lehet nem lenne a bőrözés sem olcsóbb sztem sokkal. de sokkal olcsóbb lenne és lehet,hogy tartósabb is jó állapotú bőrkormányt nehéz találni az új meg méregdrága
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Haart
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #434 Dátum: 2013. Augusztus 26. - 18:53:21 » |
|
Miért nem bőrőztetted át a tiedet? Mert jobb szeretem a gyári megoldásokat mint az utólagos mókolást Mellesleg lehet nem lenne a bőrözés sem olcsóbb sztem sokkal. de sokkal olcsóbb lenne és lehet,hogy tartósabb is jó állapotú bőrkormányt nehéz találni az új meg méregdrága Értem én, de most az a kérdés hogy kb mennyiért érdemes venni (mennyi a piaci ára/értéke kb) egy használtat, mennyit ér az meg? Egy jó állapotú példány. A másik kérdésem hogy a gyári könyöklőt hogyan lehet kiszerelni? Nekem könyöklő nélküli példányom van és szeretném "könyöklősíteni", mennyire nehéz ez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|