Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #195 Dátum: 2009. December 05. - 21:37:20 » |
|
nem-nem MP3as! sima gyári blau ami benne van a lacetti HB 1.4 star-ba....
2008-tól minden cheviben mp3-as van. Nem felszereltség függő (tudtommal).
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #196 Dátum: 2009. December 05. - 23:08:37 » |
|
jah vagy úgy! ezt nem tudtam bocsi! tehát nem MP3as!
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #197 Dátum: 2009. December 06. - 21:03:40 » |
|
Hétvégén egy p..nisz megzúzta a bal oldali külső tükröm. A tükörlap épségben maradt, motor mozgatja, fűtőszál fűti, a burkolat viszont tropa. Ragacsozással a helyén maradt, de jó volna cserélni. Gyári ára húzos, mert csak tükörlappal együtt cserélik + szerelés+ festés. Kisebb vagyon. Ha valaki esetleg tudna viszonylag olcsón, vagy bontottat azt megköszönném.
milyen színű kellene?
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #198 Dátum: 2009. December 15. - 17:04:54 » |
|
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek SW-hez csomagtér elválasztó hálója (poggyszháló) eladó, illetve hol lehet ilyet reális (nem túl magas) áron beszerezni? Most vettünk Lacetti SW-t és nem volt hozzá háló. Vannak kutyusaink és nem nagyon szeretném, ha előre ugrálnának.
Előre is köszi: Tamás73
Nos Tamás, azt hiszem megtaláltam a számodra legjobb megoldást. Ha még mindig aktuális a háló utáni vágyad. Írtam erről privit, olvasd el, és cselekedj, majd hívj! Szerintem jó karácsonyod lesz, mert sokat spóroltam Neked!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #199 Dátum: 2010. Január 10. - 16:55:03 » |
|
Talán ez a legalkalmasabb topic, szóval:
Hosszú hónapok óta látok egy ugyan olyan kék HB-t, mint az enyém egyhelyben állni egy közeli szupermarket parkolójában. Nagyon vérzik a szívem miatta, így rászántam magam és bementem érdeklődni az autó felől. Annyi választ kaptam az ott dolgozóktól, hogy menet közben beállt a motorja és a gazdája nem akarja elvinni, minimum 8 hónapja áll már ott mozdulatlanul, a kerekei leeresztve, látszik a gumin, hogy sokat ment az autó, kilincs lekopva, ablaktörlők már lelopva, hátsó lámpa búra megtörve, szóval biztos nyúzva volt rendesen. Egy alap HB Star-ról van szó, biztos régebbi típus a belső tér és a rendszám alapján.
Tudom, hogy ezt így látatlanban nehéz megmondani, de mennyit érhet ilyen állapotban egy ilyen autó "beállt" motorral"? (akár egyben, akár alkatrészenként, szétbontva). Ha a tulaj ennyire ****ik rá, hogy 8 hónapig többszöri felszólításra sem vitte el az autót, akkor alkatrész céljából, egy jó árért (esetleg megcsináltatni, bár biztos költséges) meg lehetne venni...
Mi a véleményetek erről?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #200 Dátum: 2010. Január 10. - 17:03:20 » |
|
Hosszú hónapok óta látok egy ugyan olyan kék HB-t, mint az enyém egyhelyben állni egy közeli szupermarket parkolójában. Nagyon vérzik a szívem miatta, így rászántam magam és bementem érdeklődni az autó felől. Annyi választ kaptam az ott dolgozóktól, hogy menet közben beállt a motorja és a gazdája nem akarja elvinni, minimum 8 hónapja áll már ott mozdulatlanul, a kerekei leeresztve, látszik a gumin, hogy sokat ment az autó, kilincs lekopva, ablaktörlők már lelopva, hátsó lámpa búra megtörve, szóval biztos nyúzva volt rendesen. Egy alap HB Star-ról van szó, biztos régebbi típus a belső tér és a rendszám alapján.
Tudom, hogy ezt így látatlanban nehéz megmondani, de mennyit érhet ilyen állapotban egy ilyen autó "beállt" motorral"? (akár egyben, akár alkatrészenként, szétbontva). Ha a tulaj ennyire ****ik rá, hogy 8 hónapig többszöri felszólításra sem vitte el az autót, akkor alkatrész céljából, egy jó árért (esetleg megcsináltatni, bár biztos költséges) meg lehetne venni...
Mi a véleményetek erről?
Biztos a tulaj hagyta ott? Nem egy lopott autó, ami ép ott adta meg magát?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #201 Dátum: 2010. Január 10. - 17:12:33 » |
|
Mi a véleményetek erről?
Biztos a tulaj hagyta ott? Nem egy lopott autó, ami ép ott adta meg magát? Nem! Ahol megkérdeztem ott dolgozott a tulaj, kértem elérhetőséget is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #202 Dátum: 2010. Január 10. - 17:16:02 » |
|
Mi a véleményetek erről?
Biztos a tulaj hagyta ott? Nem egy lopott autó, ami ép ott adta meg magát? Nem! Ahol megkérdeztem ott dolgozott a tulaj, kértem elérhetőséget is. Az, hogy régebbi típus, azt max. a rendszámról tudod megállapítani, mert a Star felszereltség még ma is létezik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #203 Dátum: 2010. Január 10. - 17:19:10 » |
|
Tudom, nem is úgy értettem, hogy a Star régebbi típus, hanem maga az autó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #204 Dátum: 2010. Január 11. - 08:19:44 » |
|
Biztos van olyan része, ami használható, bár bennem felmerül, hogy mi is lenne az. A tulaj nem volt gondos gazda, beállt motor és utána tesz rá nagy ívben. Nem közterületen parkol, ugye? Mert mondjuk fel leetne neki ajánlani, hogy ingyen gondoskodunk a vasa elbontásáról.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #205 Dátum: 2010. Január 11. - 10:03:55 » |
|
Mi a véleményetek erről?
Biztos a tulaj hagyta ott? Nem egy lopott autó, ami ép ott adta meg magát? Nem! Ahol megkérdeztem ott dolgozott a tulaj, kértem elérhetőséget is. Az, hogy régebbi típus, azt max. a rendszámról tudod megállapítani, mert a Star felszereltség még ma is létezik. Nagy a valószínűsége, hogy hiteles autó és nem fizeti az emberünk a részleteket, azért nem viszi haza mert onnét már elvitték volna tőle. Bontásra forgalomból való kivonás nélkül nem szabad magyar papíros autót megvenni, ha csak valaki nem tud intézni bontási igazolást!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Január 11. - 10:42:08 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #206 Dátum: 2010. Január 11. - 13:57:20 » |
|
Nem közterületen áll. Mindenesetre holnap felhívom a jóembert, kiváncsi vagyok, mi miért történt az autóval és hogyan tovább... egy hívást nekem megér...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #207 Dátum: 2010. Január 11. - 14:32:41 » |
|
Egy hívást meg, de van benne valami, hogy esetleg hiteles autó... Lehet, hogy be is jelentette, hogy ellopták? De ha nem viszi haza és a részleteket sem fizeti, akkor mi neki benne a pláne? Esetleg mert üzemképtelen lett a vas, behajtanák rajta a hitelt? Azt így is behajtják, vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #208 Dátum: 2010. Január 11. - 14:38:19 » |
|
Egy hívást meg, de van benne valami, hogy esetleg hiteles autó... Lehet, hogy be is jelentette, hogy ellopták? De ha nem viszi haza és a részleteket sem fizeti, akkor mi neki benne a pláne? Esetleg mert üzemképtelen lett a vas, behajtanák rajta a hitelt? Azt így is behajtják, vagy nem?
Ha nem fizeted behajtják, ha ellopták és bejelented, behajtják (mivel nincs meg a fedezte a hitelnek).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #209 Dátum: 2010. Január 11. - 14:43:33 » |
|
Holnap kiderítem, mert fél éve furdal a kíváncsiság Csak érdekelt a véleményetek, hogy ilyen esetben udnék-e valami hasznosat kihozni a dologból... Ezekszerint nem sokat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|