|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #166 Dátum: 2009. Október 09. - 12:41:09 » |
|
Van "Felni, gumi" adásvétel topic is, oda inkább passzolna ez.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #167 Dátum: 2009. Október 09. - 18:58:22 » |
|
Van "Felni, gumi" adásvétel topic is, oda inkább passzolna ez. Igaz, majd legközelebb oda rakom.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
dagicom
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #168 Dátum: 2009. Október 11. - 14:45:15 » |
|
Nekem is ilyen szettre lenne szükségem!Honnan tudok ilyen lökhárítót szerezni meg küszöböt és hűtőmaszk is érdekelne!Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #169 Dátum: 2009. Október 11. - 15:17:51 » |
|
Nekem is ilyen szettre lenne szükségem!Honnan tudok ilyen lökhárítót szerezni meg küszöböt és hűtőmaszk is érdekelne!Köszönöm! Ez egy hirdetés! Gondolom azért hirdeti, mert el akarja adni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
dagicom
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #170 Dátum: 2009. Október 11. - 16:02:36 » |
|
Nekem is ilyen szettre lenne szükségem!Honnan tudok ilyen lökhárítót szerezni meg küszöböt és hűtőmaszk is érdekelne!Köszönöm! Ez egy hirdetés! Gondolom azért hirdeti, mert el akarja adni. Meggondoltam magam!Pocsék a hátsó lökhárító!Gyári WTCC szett valakinek eladó?Adom cserébe a gyárit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #171 Dátum: 2009. Október 15. - 14:44:30 » |
|
ha valakit véletlen érdekel komplett Chevrolet Lacetti felirat az autó hátuljára nálam érdeklődhet!a jel is megvan!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #172 Dátum: 2009. Október 15. - 14:55:32 » |
|
A jelet hogyé adod
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #173 Dátum: 2009. Október 15. - 15:09:04 » |
|
A jelet hogyé adod Neked ajándék!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #174 Dátum: 2009. Október 15. - 15:16:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #175 Dátum: 2009. Október 15. - 15:25:12 » |
|
Hát!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
tamas73
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #176 Dátum: 2009. Október 19. - 12:21:43 » |
|
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek SW-hez csomagtér elválasztó hálója (poggyszháló) eladó, illetve hol lehet ilyet reális (nem túl magas) áron beszerezni? Most vettünk Lacetti SW-t és nem volt hozzá háló. Vannak kutyusaink és nem nagyon szeretném, ha előre ugrálnának.
Előre is köszi: Tamás73
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #177 Dátum: 2009. Október 19. - 12:30:45 » |
|
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek SW-hez csomagtér elválasztó hálója (poggyszháló) eladó, illetve hol lehet ilyet reális (nem túl magas) áron beszerezni? Most vettünk Lacetti SW-t és nem volt hozzá háló. Vannak kutyusaink és nem nagyon szeretném, ha előre ugrálnának.
Várna15! Ha kell megrendeli, és utánvéttel elküldi. Kovács Krisztiánt keresd. Klubtagoknak 15% kedvezményt ad. Nézd a partnereknél! Amúgy meg próbáld kihajtani a régi tulajtól, vagy a kereskedőtől, mert az SW-khez járt! Egyébként nagyon praktikus, és biztonságos dolog, szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
tamas73
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #178 Dátum: 2009. November 11. - 14:17:46 » |
|
Sziasztok!
Várna15! Ha kell megrendeli, és utánvéttel elküldi. Kovács Krisztiánt keresd. Klubtagoknak 15% kedvezményt ad. Nézd a partnereknél! Amúgy meg próbáld kihajtani a régi tulajtól, vagy a kereskedőtől, mert az SW-khez járt! Egyébként nagyon praktikus, és biztonságos dolog, szeretem. Sajna csak újat tud 60 eFt-ért, megmondom őszintén jóval kevesebbre gondoltam. Lehet majd "eszkábálok" egyet a kutyusoknak. Valakinek esetleg nem felesleges ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #179 Dátum: 2009. November 11. - 16:49:25 » |
|
Sziasztok!
Várna15! Ha kell megrendeli, és utánvéttel elküldi. Kovács Krisztiánt keresd. Klubtagoknak 15% kedvezményt ad. Nézd a partnereknél! Amúgy meg próbáld kihajtani a régi tulajtól, vagy a kereskedőtől, mert az SW-khez járt! Egyébként nagyon praktikus, és biztonságos dolog, szeretem. Sajna csak újat tud 60 eFt-ért, megmondom őszintén jóval kevesebbre gondoltam. Lehet majd "eszkábálok" egyet a kutyusoknak. Valakinek esetleg nem felesleges ? Nos, én 6-ra emlékeztem, nem 60-ra. Nem lehet, hogy félreértetted? A Csángó utcai Autó Korea Kft-nél 3 éve 6-ot mondtak, mert az enyémben sem volt, a tulajnál maradt, de elküldte utána nekem- ingyen persze. Keresd meg őket is, hátha jobb hírük volna, mert a 60, az horror valóban. Chevy szalonokban is rákérdezhetsz, mert esetleg maradt náluk, persze véletlenül...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|