vigjanos
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #45 Dátum: 2007. November 19. - 14:30:36 » |
|
Helló! Olyan helyen nézd meg ahol forgalmaznak UNIX autóalkatrészt több fajtát is láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #46 Dátum: 2007. November 19. - 14:42:58 » |
|
Helló! Olyan helyen nézd meg ahol forgalmaznak UNIX autóalkatrészt több fajtát is láttam. Konkrétan hol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vigjanos
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #47 Dátum: 2007. November 19. - 15:01:04 » |
|
Konkrétan nemtudom én békéstől írok a katalogusukban látam de az UNIX az egy országos hálozat és amelyk boltnál kivan írva ott biztos találsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #48 Dátum: 2007. November 19. - 16:35:12 » |
|
Hicar! A szakszervizt kérdezd meg, vagy a koreai boltokat. Alkatrész topicban irtam néhány cimet. De persze azok pestiek, és az nem derült ki a profilodból, hogy Te hol élsz. Ezért is jó lenne, ha egy kicsit nagyobb bizalommal több adatot adnánk meg egymásnak./ A III/3-as ugyis mindent tud!/ Alaska dán lapát is spojleres, és láttam már MOL kútnál is valamikor. Legnagyobb feltehető méret balra 600, jobbra 500mm, ezt kell még tudni. Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #49 Dátum: 2007. November 20. - 13:40:37 » |
|
Hicar! A szakszervizt kérdezd meg, vagy a koreai boltokat. Alkatrész topicban irtam néhány cimet. De persze azok pestiek, és az nem derült ki a profilodból, hogy Te hol élsz. Ezért is jó lenne, ha egy kicsit nagyobb bizalommal több adatot adnánk meg egymásnak./ A III/3-as ugyis mindent tud!/ Alaska dán lapát is spojleres, és láttam már MOL kútnál is valamikor. Legnagyobb feltehető méret balra 600, jobbra 500mm, ezt kell még tudni. Üdv: LadiGidy
Kösz az infókat. Bővítem az adataimat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #50 Dátum: 2007. December 03. - 13:42:43 » |
|
Jó mínőségű tolatoradart itt vásároltam:http://www.spal.hu/. Másféléve használom és nagyon jó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #52 Dátum: 2007. December 03. - 17:12:19 » |
|
Melyikre gondoltál? Tolatóradar? Xenon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #53 Dátum: 2007. December 03. - 17:16:06 » |
|
Melyikre gondoltál? Tolatóradar? Xenon?
Talán bármelyikre. egyébként Hicar cartárs tolatóradarjára reagáltam, hátha valakinek megteccik. Szerinted milyenek?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #54 Dátum: 2007. December 03. - 17:21:07 » |
|
Ránézésre jó a radar, én is tervezgetem. De hogy jó-e? Ki tudja. Az egyik haverom szerelt be egyet a saját gépébe (nem ilyen radar, és nem Lacsi), de nem volt elájulva tőle: túl lassan reagál. Persze civil használatra, parkolásra jó (végül is erre találták ki), de taxizáshoz, gyors mozgásokhoz nem jelent nagy segítséget. Ettől függetlenül szemezek vele.
Xenont mostanában biztos nem veszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #55 Dátum: 2007. December 03. - 17:57:50 » |
|
Még egy jó tolató radar: Anyós rögzítve a hátsó lökösre és ha már visít akkor jó. Garantált gyors reakció.Hi-Hi-Ho-Ho-Hi-Hi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #57 Dátum: 2007. December 05. - 18:20:27 » |
|
Haho! Lacettihez első ablakra Heko gyártmányú légterelő kapható 5000Ft-ért a Várna utcai autósboltban. Akinek kell, és nem tudja az elérhetőséget, nézzen vissza a topicban, vagy keressen meg! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #58 Dátum: 2007. December 17. - 21:54:35 » |
|
Még egy jó tolató radar: Anyós rögzítve a hátsó lökösre és ha már visít akkor jó. Garantált gyors reakció.Hi-Hi-Ho-Ho-Hi-Hi
haaat. en nem igazan allnek ra a fekre, ha az enyem visitana... nem rajongunk egymasert :-)
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ChevyCsaby
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #59 Dátum: 2008. Január 15. - 17:35:17 » |
|
Sziasztok Eladnám a bőrt az autom orráról! fél évet használt ilyenkor télen pihen! iá:8000.- (piros) A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|