diablo77
|
|
« Hozzászólás #135 Dátum: 2009. április 11. - 17:43:01 » |
|
Milyet? Jelvényt? Kinai betüket? Netántán ronda kormányvédőt? Buborékot? Tényleg, mire gondoltál? (a többit értem, de mi az a twin light?) Iker hátsófény. LadLac találmány az SW-kre. Néhányunknak már be is szerelte. (MNT, Kripic, Jani, Kakaos, a két Lad, és Captain, Meatloaf) kocsijai ilyenek. Meatloafnak nincs! Neki nem volt bátorsága ilyen nagy átalakításhoz. A sedanokban meg szériatartozék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #136 Dátum: 2009. április 12. - 06:11:05 » |
|
Milyet? Jelvényt? Kinai betüket? Netántán ronda kormányvédőt? Buborékot? Tényleg, mire gondoltál? (a többit értem, de mi az a twin light?) Iker hátsófény. LadLac találmány az SW-kre. Néhányunknak már be is szerelte. (MNT, Kripic, Jani, Kakaos, a két Lad, és Captain, Meatloaf) kocsijai ilyenek. Meatloafnak nincs! Neki nem volt bátorsága ilyen nagy átalakításhoz. Persze,mert az enyémnek nem kell úgy világítania mint egy karácsonyfa ahhoz,hogy magára vonzza a tekinteteket.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #137 Dátum: 2009. április 12. - 07:31:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #138 Dátum: 2009. április 12. - 16:10:47 » |
|
Milyet? Jelvényt? Kinai betüket? Netántán ronda kormányvédőt? Buborékot? Tényleg, mire gondoltál? (a többit értem, de mi az a twin light?) Iker hátsófény. LadLac találmány az SW-kre. Néhányunknak már be is szerelte. (MNT, Kripic, Jani, Kakaos, a két Lad, és Captain, Meatloaf) kocsijai ilyenek. Meatloafnak nincs! Neki nem volt bátorsága ilyen nagy átalakításhoz. Persze,mert az enyémnek nem kell úgy világítania mint egy karácsonyfa ahhoz,hogy magára vonzza a tekinteteket. De, ha normálisan vezetnél, akkor jól jönne, mi? Nekünk jó! De emiatt, hogy kilógsz a sorból nem haragszunk Rád.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #139 Dátum: 2009. április 14. - 15:37:40 » |
|
Milyet? Jelvényt? Kinai betüket? Netántán ronda kormányvédőt? Buborékot? Tényleg, mire gondoltál? (a többit értem, de mi az a twin light?) Iker hátsófény. LadLac találmány az SW-kre. Néhányunknak már be is szerelte. (MNT, Kripic, Jani, Kakaos, a két Lad, és Captain, Meatloaf) kocsijai ilyenek. Meatloafnak nincs! Neki nem volt bátorsága ilyen nagy átalakításhoz. Persze,mert az enyémnek nem kell úgy világítania mint egy karácsonyfa ahhoz,hogy magára vonzza a tekinteteket. Mert az enyémre kell?!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|
öcsi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #141 Dátum: 2009. Június 26. - 19:58:24 » |
|
Hello mindenki!!Van egy pár egyedi morcositásom az 5 ajtos lacetti-re ha valakit érdekel Ezen az e-mail cimen érdeklödjön:jano1990@freemail.hu Képet is tudok küldeni!
szia.üzentem a mailodre.engem érdekelne.üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #142 Dátum: 2009. Június 27. - 14:39:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #143 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 18:33:05 » |
|
Találtam egy bontót , aránylag normális árakkal. Gidynek vettem is féklámpát 2000Ft-ért. Máshol ezért 7000Ft-ot kértek. www.chevroletalkatresz.hu
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #144 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 21:03:06 » |
|
Találtam egy bontót , aránylag normális árakkal. Gidynek vettem is féklámpát 2000Ft-ért. Máshol ezért 7000Ft-ot kértek. www.chevroletalkatresz.huNem rossz, de találtam benne egy érdekes dolgot: "Chevrolet Lacetti elektromos antenna 5.000.- "
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #145 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 23:50:01 » |
|
Találtam egy bontót , aránylag normális árakkal. Gidynek vettem is féklámpát 2000Ft-ért. Máshol ezért 7000Ft-ot kértek. www.chevroletalkatresz.huNem rossz, de találtam benne egy érdekes dolgot: "Chevrolet Lacetti elektromos antenna 5.000.- " biztos nem ir hülyeséget mert szélvédőből is van sima meg antennás.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #146 Dátum: 2009. Augusztus 26. - 14:42:25 » |
|
Találtam egy bontót , aránylag normális árakkal. Gidynek vettem is féklámpát 2000Ft-ért. Máshol ezért 7000Ft-ot kértek. www.chevroletalkatresz.huNem rossz, de találtam benne egy érdekes dolgot: "Chevrolet Lacetti elektromos antenna 5.000.- " biztos nem ir hülyeséget mert szélvédőből is van sima meg antennás. Ez azért van, mert a sedan esetén a hátsó ablakban van az antenna, a többinél az elsőben. Motoros antenna tuti nem volt Lacettiben, de NubiraIII-ban sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #147 Dátum: 2009. Augusztus 26. - 14:55:29 » |
|
Találtam egy bontót , aránylag normális árakkal. Gidynek vettem is féklámpát 2000Ft-ért. Máshol ezért 7000Ft-ot kértek. www.chevroletalkatresz.huNem rossz, de találtam benne egy érdekes dolgot: "Chevrolet Lacetti elektromos antenna 5.000.- " biztos nem ir hülyeséget mert szélvédőből is van sima meg antennás. Ez azért van, mert a sedan esetén a hátsó ablakban van az antenna, a többinél az elsőben. Motoros antenna tuti nem volt Lacettiben, de NubiraIII-ban sem. én se láttam még!!!Meg valami leirásból dereng annó mikor a kocsival szemezgetni kezdtem(5 ajtós)hogy érdekessége az nincs külső antenna
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Cromagnon
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #148 Dátum: 2009. Augusztus 27. - 13:51:16 » |
|
Sziasztok! Lacettihez 4 ajtóshoz lenne 1 komplett kipufogó rendszerem alig használt eladó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #149 Dátum: 2009. Augusztus 27. - 14:08:14 » |
|
Sziasztok! Lacettihez 4 ajtóshoz lenne 1 komplett kipufogó rendszerem alig használt eladó.
Te tudod. Gondolom a sajátodat lecserélted sport rendszerre, de lehet, hogy még szükséged lesz a régire az új műszakivizsa rendszer miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|