apa123
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #105 Dátum: 2008. Július 08. - 17:47:54 » |
|
Üdv Mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem.Vásárolni szeretnék egy tetőcsomagtartót a Lacsira (5 ajtós HB),de nem tudom milyen típust érdemes megvenni.Az árak között is elég nagy a szórás.Hol lehet a legolcsóbban vásárolni?Sokat segítene ha valaki le tudná fényképezni,hogy néz ki a csomagtartó rögzítése.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #106 Dátum: 2008. Július 08. - 18:00:45 » |
|
Szia Apa123! Üdv itt a csapatban! Kérdésedre irtam privátot. Ezen kívül nézd meg a következőket: (www. csomagtarto.hu továbbá: www.thule.hu más: van még a Jász utcában a Gombos féle csomagtartós, és Zuglóban is van egy, de most nem ugrik be az utca neve. A goggleban megtalálod, ha rákeresel a tetőcsomagtartókra. Remélem segítettem! Sok szerencsét a vásárláshoz!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #107 Dátum: 2008. Július 08. - 18:20:30 » |
|
Üdv Mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem.Vásárolni szeretnék egy tetőcsomagtartót a Lacsira (5 ajtós HB),de nem tudom milyen típust érdemes megvenni.Az árak között is elég nagy a szórás.Hol lehet a legolcsóbban vásárolni?Sokat segítene ha valaki le tudná fényképezni,hogy néz ki a csomagtartó rögzítése.
Az olasz Cam így néz ki. Gidy a többi infóval ellátott..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #108 Dátum: 2008. Július 08. - 18:21:06 » |
|
egyben..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
apa123
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #109 Dátum: 2008. Július 08. - 19:00:52 » |
|
Köszönöm a segítséget Cartársak. Sajnos a Bp-i üzletek rajtam nem segítenek (Miskolc-ról messze van). Nézegettem a Tesco-ban,OBI-ban és a Cora-bal kapható tartókat,de egyedül a Cora-ban láttam ráírva a Mi autónk típusát,igaz ott is egy utólag felragasztott cimkén.(9900 csak a 4 talp+4500 a 2 rúd) 2 hét múlva megyünk nyaralni,addig be kellene szereznem a tartót. Szerettem volna bérelni egy tetőboxot is,de megláttam a Cora-ban 16e pénzért egy 320 l-est. Nagy butaság volt megvenni szerintetek?Mennyire lehet jó ennyi pénzért? A kölcsönzés majdnem ennyi lett volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #110 Dátum: 2008. Július 08. - 19:10:41 » |
|
Köszönöm a segítséget Cartársak. Sajnos a Bp-i üzletek rajtam nem segítenek (Miskolc-ról messze van). Nézegettem a Tesco-ban,OBI-ban és a Cora-bal kapható tartókat,de egyedül a Cora-ban láttam ráírva a Mi autónk típusát,igaz ott is egy utólag felragasztott cimkén.(9900 csak a 4 talp+4500 a 2 rúd) 2 hét múlva megyünk nyaralni,addig be kellene szereznem a tartót. Szerettem volna bérelni egy tetőboxot is,de megláttam a Cora-ban 16e pénzért egy 320 l-est. Nagy butaság volt megvenni szerintetek?Mennyire lehet jó ennyi pénzért? A kölcsönzés majdnem ennyi lett volna.
Gyere el a veszprémi találkozóra és kölcsönadom az enyémet!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #111 Dátum: 2008. Július 08. - 19:51:08 » |
|
Én a madarasban vettem (asszem 17eFt-ért és olasz az is) a boxot, az alá kellett a tartó (15eFt volt). Nem bántam meg, szépen viselkedett tavaly a nyaraláson. Idén is használni fogjuk és ennél többet évente egy heti használatért nem is adtam volna érte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #113 Dátum: 2008. Szeptember 15. - 18:20:39 » |
|
Üdv mindenkinek!
Eladó 1 db melange beige színű minimális hibás (rendszámtartó csavarok szakadtak ki) 5 ajtós lacsi első lökhárítója. Akit érdekel jelezzen bátran.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Winders
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #114 Dátum: 2008. November 10. - 16:19:38 » |
|
Kartámasz eladó! ARMSTER, négyfunkciós Lacetti (2004-től) típushoz, új, dobozában. Bolti ára 17.280,-Ft. Ára: 15.490,-Ft, ingyen postázom. Ha érdekel valakit. Személyesen Budapesten (XIV-XV-XVI) átvehető. e-mail: winders@vodafone.huMobil: 20/369-8107
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #115 Dátum: 2008. November 30. - 09:48:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #116 Dátum: 2008. November 30. - 11:34:25 » |
|
Az általad talált katalógusokat már láttuk. De talán mozdul valami, ha árusítják! Mondjuk már éppen kifutóban vannak ezek tőlünk nyugatabbra, úgyhogy lehet, hogy Ebay-en már tized ennyiért találni ezeket. Cikkszám egyeztetéssel át lehet hidalni a képhiányt. Sajnos ami engem érdekelne, az pont nincs...Lacetti feliratos küszöb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #117 Dátum: 2008. November 30. - 12:04:15 » |
|
Az általad talált katalógusokat már láttuk. De talán mozdul valami, ha árusítják! Mondjuk már éppen kifutóban vannak ezek tőlünk nyugatabbra, úgyhogy lehet, hogy Ebay-en már tized ennyiért találni ezeket. Cikkszám egyeztetéssel át lehet hidalni a képhiányt. Sajnos ami engem érdekelne, az pont nincs...Lacetti feliratos küszöb. Igen a képeket már láttuk, de a magyarországi árakat eddig nem tudtuk. Talán jobb is.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #118 Dátum: 2008. November 30. - 15:56:38 » |
|
Itt is költhetünk egy-két hülyeségre: http://www.conrad.hu/
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #119 Dátum: 2008. November 30. - 17:43:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|