ladlac
|
|
« Dátum: 2007. Szeptember 04. - 15:46:21 » |
|
Üdv Lacsisok. Kotorásztam a neten és ráleltem egy honlapra, akik foglalkoznak végre Lacsi cuccokkal. Ha valakit érdekel: http://www.riderauto.hu/?page=talalatok&fac=2&ctype=68Jó keresgélést. Bye
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1 Dátum: 2007. Szeptember 07. - 11:43:41 » |
|
Az a baj ezzel a lappal, hogy nem ír árakat az egyszerű vevő számára. Nem is foglalkoznak kiskereskedelemmel, ahogy én látom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2 Dátum: 2007. Szeptember 07. - 15:45:05 » |
|
Ááááá. Én próbáltam a sárfogótoldatot náluk. Csak nagyker.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Secretknight
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #3 Dátum: 2007. Szeptember 07. - 18:00:54 » |
|
Hali,nekem ezt írták vissza: Tisztelt xy! A spoiler ára: br.:27000.- Ft/db alapozva. Termékeinkhez hozzájuthat: - személyesen: 8200 Veszprém-Jutas, Kisréti u. 21. - postai utánvéttel (postás házhoz viszi, postaköltség ellenében) - üzletkötőink járják az országot és velük egyeztetett helyen és időpontban tőlük átvehető, de NEM kötelezi vásárlásra - ebben az esetben NINCS postaköltség! Ha a postai utat választja, kérjük pontosan adja meg a szállítási címet és ha szükséges Áfa-s számla, a számlázási címet is. Termékeinkről további tájékoztatót kaphat a www.riderauto.hu honlapunkon, vagy telefonon 06 88/458-222., 06 20/251-2454. számokon. Üdvözlettel: - Rider Hungária Kft. ----- Original Message ----
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4 Dátum: 2007. Szeptember 08. - 13:41:53 » |
|
? Amikor elkezdtem a sárfogó után kajtatni, akkor én is rájuk találtam. Telefonon kerestem meg Őket és elutasító választ kaptam. Lehet, hogy nem jól adtam magam elő, vagy nem kompetens személy vette fel a telefont.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #5 Dátum: 2007. Szeptember 08. - 14:31:07 » |
|
Vagy csak egyszerűen az túl kicsi tétel volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #6 Dátum: 2007. Szeptember 08. - 20:12:59 » |
|
Hi.
Én telefonon csesztettem öket, hogy SW-re kellene nekem lökhárítő védő alulemez, mert csak az 5 ajtósra van nekik. Azt mondták, nézegessem a honlapot sűrün, mert most bővítik a termék palettájukat. Ezeket is csak 2 hete forgalmazzák. Igy csak bizakodok, HÁTHA.... Egyébként telefonon montak árat is egyből.
Üdv Mindenkinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #7 Dátum: 2007. Szeptember 10. - 14:03:16 » |
|
Hi.
Én telefonon csesztettem öket, hogy SW-re kellene nekem lökhárítő védő alulemez, mert csak az 5 ajtósra van nekik. Azt mondták, nézegessem a honlapot sűrün, mert most bővítik a termék palettájukat. Ezeket is csak 2 hete forgalmazzák. Igy csak bizakodok, HÁTHA.... Egyébként telefonon montak árat is egyből.
Üdv Mindenkinek
Nem tudod véletlenül, mennyiért árulják azt az alu lökösvédőt?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #8 Dátum: 2007. Szeptember 12. - 08:17:19 » |
|
Hi. Ha jól értettem az embert, kb. 9 eFt körüli árat mondott. Én anno az ignisre 4 eFt-ért vettem, de az vacak kifakulós műanyag volt. Ez ránézésre szimpatikusabb volt. A honlapjukon láttam, hogy kedvezmények is vannak törzsvásárlóknak, vagy legalább is, ha viszünk nekik új kuncsaftot. Esetleg érdemes lenne összeállni többen, ha sokunkat érdekelnének onnan cuccok. Hátha adnak valami kedvezmény. Üdv
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #9 Dátum: 2007. Szeptember 12. - 13:57:06 » |
|
Ha van rá igény (és úgy néz ki), akkor egy szabad percemben felvehetem velük a kapcsolatot a web lap nevében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #10 Dátum: 2007. Szeptember 12. - 16:55:36 » |
|
Ezt a gondolatot maximálisat támogatom. Gondolom mindenki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #11 Dátum: 2007. Szeptember 12. - 21:38:29 » |
|
Ide kerülhetnének be olyan cikkek, amik típusspecifikusak, (pl tetőcsomagtartó, üléshuzat, karosszériaelemek, utólag beépíthető dolgok) ill. egyéb használható dolgok, amik jól jöhetnek (pl. tetőbox).
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #12 Dátum: 2007. Szeptember 13. - 12:52:52 » |
|
Haliho! Tetőcsomagtartóra /combira is hosszabbat/, bringatartóra, üléshuzatra van jó lehetőség, amit már kipróbáltam, és meg is vettem. Továbbá olcsóbb vonóhorog, mint a gyári jóval /15-25eFT között kidolgozástól függően/, ablakfólia, ami szabályos,stb. Akit érdekel ezek közűl bármi, keressen meg bátran! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #13 Dátum: 2007. Szeptember 13. - 13:04:16 » |
|
Haho! Érdemes megnézni a Csángó utcai Autó-Korea boltban, ha kell valami /sárfogó pl./ sok cuccuk van, be tudnak mindent szerezni, és az áraikat sem csillgászok állapítják meg! /pl.: bal füthető tükörlap:1400 Ft, és nem kellett az egészet kicserélni 50-ért, otthon megcsináltuk a fiammal!/ Kérdésre válaszolok, ha kell! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
decibel
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #14 Dátum: 2007. Szeptember 13. - 19:41:51 » |
|
Haliho! Tetőcsomagtartóra /combira is hosszabbat/, bringatartóra, üléshuzatra van jó lehetőség, amit már kipróbáltam, és meg is vettem. Továbbá olcsóbb vonóhorog, mint a gyári jóval /15-25eFT között kidolgozástól függően/, ablakfólia, ami szabályos,stb. Akit érdekel ezek közűl bármi, keressen meg bátran! Üdv: LadiGidy
Üléshuzatról, fóliáról írnál pár sort hol merre mennyiért?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|