ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #360 Dátum: 2011. Január 11. - 16:29:30 » |
|
Erről hallottatok-e valamit: "Hogyan úszhatjuk meg a kerékbilincselést, és a parkolási büntetést? http://hasznoshirek.hu/?module=news&action=show&nid=170523Remélem jól írtam be. Én most kaptam, és bevallom nem tudtam róla. Ha a hír igaz, akkor azt hiszem érdemes foglalkozni vele, főleg annak, aki sokat furikázik a pesti utcákban, sokszor parkol, szóval veszélyeztetett autós. Gondolom van sok közülünk. Nézzetek utána!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #361 Dátum: 2011. Január 11. - 17:06:55 » |
|
Erről hallottatok-e valamit: "Hogyan úszhatjuk meg a kerékbilincselést, és a parkolási büntetést? http://hasznoshirek.hu/?module=news&action=show&nid=170523Remélem jól írtam be. Én most kaptam, és bevallom nem tudtam róla. Ha a hír igaz, akkor azt hiszem érdemes foglalkozni vele, főleg annak, aki sokat furikázik a pesti utcákban, sokszor parkol, szóval veszélyeztetett autós. Gondolom van sok közülünk. Nézzetek utána! Majdnem sikerült. A végét lehagytad. http://www.hasznoshirek.hu/?module=news&action=show&nid=170523#MIDDLE
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #362 Dátum: 2011. Január 13. - 19:26:15 » |
|
Ez szép, csak szerintem egyrészt a Közteresek csesznek értesítést küldeni, vagy már csak akkor, ha elkezdték a bilincselést. Mivel eleve a bilincselős autójukkal járnak...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #363 Dátum: 2011. Január 26. - 11:05:52 » |
|
Egyik parkolóháznál ilyen táblát láttam. Lángoló autóval tilos bemenni?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #364 Dátum: 2011. Január 26. - 13:40:35 » |
|
Egyik parkolóháznál ilyen táblát láttam. Lángoló autóval tilos bemenni? Piros parókás autóval behajtani tilos.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #365 Dátum: 2011. Január 26. - 15:52:25 » |
|
Egyik parkolóháznál ilyen táblát láttam. Lángoló autóval tilos bemenni? Piros parókás autóval behajtani tilos. Esetleg nem a gázos gépek távoltartására van ez a tábla?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #366 Dátum: 2011. Január 26. - 19:54:47 » |
|
Egyik parkolóháznál ilyen táblát láttam. Lángoló autóval tilos bemenni? Piros parókás autóval behajtani tilos. Esetleg nem a gázos gépek távoltartására van ez a tábla? Nem. Bár kitudja
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #367 Dátum: 2011. Február 10. - 13:59:56 » |
|
Ma vittem anyukámat orvoshoz, a parkolóban, csak 1 db üres hely volt, taxi felirattal az aszfalton, de az ott lévő tábla szerint 4db rokkant parkoló van. Melyik számít, a tábla vagy a felfestés? Hogy ne legyen ilyen egyszerű, van még kiegészítő tábla is, ami megint mást mutat. Sőt a parkoló bejáratánál is van két tábla azokon megint más van.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #368 Dátum: 2011. Június 22. - 10:57:34 » |
|
Ma vittem anyukámat orvoshoz, a parkolóban, csak 1 db üres hely volt, taxi felirattal az aszfalton, de az ott lévő tábla szerint 4db rokkant parkoló van. Melyik számít, a tábla vagy a felfestés? Hogy ne legyen ilyen egyszerű, van még kiegészítő tábla is, ami megint mást mutat. Sőt a parkoló bejáratánál is van két tábla azokon megint más van. Max a felosztási arányt lehet belőle kikövetkeztetni. Szerintem a halmazelméletben fogalmazták... 1. Biztos, hogy a jobb oldal lehet csak taxi + max 2 hely. 2. Biztos, hogy bal oldalon csak eü és mozgássérült lehet. Summa: ha nem állt benn 2 db taxi, akkor az 1 szabad taxi helyre csak txi állhat, azaz Stocz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Június 22. - 11:05:11 írta Komis »
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #369 Dátum: 2011. Június 22. - 11:00:47 » |
|
Úton haladva a kihelyezett sebesség korlátozást egyéb tábla hiányában (kieg. felold. stb...) a, következő útcsatlakozás feloldja b, következő útcsatlakozás feloldja, ha annak torkolata aszfaltozott melyik az érvényes KRESZ verzió??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #370 Dátum: 2011. Június 22. - 12:01:58 » |
|
Úton haladva a kihelyezett sebesség korlátozást egyéb tábla hiányában (kieg. felold. stb...) a, következő útcsatlakozás feloldja b, következő útcsatlakozás feloldja, ha annak torkolata aszfaltozott melyik az érvényes KRESZ verzió?? Szerintem a a., az aktuális. Majd Apa megfejti. Szintbeni útkereszteződés oldja. Azéért arra figyelj, ha lakott terület kezdete tábla alatt van,akkor az az egész településre vonatkozik! Illetve ha alája oda van irva: övezet. Megmértek? Hol? Mennyivel? Mennyiért?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Június 22. - 12:33:28 írta captainb »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #371 Dátum: 2011. Június 22. - 12:08:31 » |
|
Ma vittem anyukámat orvoshoz, a parkolóban, csak 1 db üres hely volt, taxi felirattal az aszfalton, de az ott lévő tábla szerint 4db rokkant parkoló van. Melyik számít, a tábla vagy a felfestés? Hogy ne legyen ilyen egyszerű, van még kiegészítő tábla is, ami megint mást mutat. Sőt a parkoló bejáratánál is van két tábla azokon megint más van. Szerintem az utolsó tábla. 4x rokkant parkoló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #372 Dátum: 2011. Június 22. - 13:13:30 » |
|
Úton haladva a kihelyezett sebesség korlátozást egyéb tábla hiányában (kieg. felold. stb...) a, következő útcsatlakozás feloldja b, következő útcsatlakozás feloldja, ha annak torkolata aszfaltozott melyik az érvényes KRESZ verzió?? Szerintem a a., az aktuális. Majd Apa megfejti. Szintbeni útkereszteződés oldja. Azéért arra figyelj, ha lakott terület kezdete tábla alatt van,akkor az az egész településre vonatkozik! Illetve ha alája oda van irva: övezet. Megmértek? Hol? Mennyivel? Mennyiért? Semmi történés. Csak elvi kifogás egy bicikli út-elkerülő út találkozásával kapcsolatosan. Aztán megkaptam az arcomra, hogy rosszul tudom a KRESZt. Ez így is van, csak épp helyre szeretném tenni MIELÖTT bünti lesz miatta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #373 Dátum: 2011. Június 22. - 14:56:53 » |
|
Úton haladva a kihelyezett sebesség korlátozást egyéb tábla hiányában (kieg. felold. stb...) a, következő útcsatlakozás feloldja b, következő útcsatlakozás feloldja, ha annak torkolata aszfaltozott melyik az érvényes KRESZ verzió?? A helyes a "b" válasz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Június 22. - 15:00:07 írta 95LE »
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|