captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #180 Dátum: 2008. Október 17. - 10:55:35 » |
|
Egy picit elbizonytalondtam ma reggel. A piros kör alakzat benne egy vízszintes fehér csík már nem azt jelenti, hogy behajtani tilos?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #181 Dátum: 2008. Október 17. - 10:57:51 » |
|
Egy picit elbizonytalondtam ma reggel. A piros kör alakzat benne egy vízszintes fehér csík már nem azt jelenti, hogy behajtani tilos?
Nem!! Azt jelenti: Nem jön szemből senki, de nem biztos! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #182 Dátum: 2008. Október 17. - 11:20:51 » |
|
Szegény Kapitány nem hallotta, hogy távolléte alatt felfüggesztették a KRESZT. Nincs olyan már, hogy valamit meg ne hágjanak, amiről még soha beszélni sem kellett. Csak néhány maradi ember vezet a KRESZ szerint, egyeseknek nem is kellett soha ezt tudni, betartani.  pl.: villamost balról előzni, amikor eleve rá sem szabadna hajtani, mint a Bartók Béla úton, és még sorolhatnám napestig, előzték meg már a buszomat úgy, hogy a külső sávban haladtam, és felpattanva a járdára befelé szorítva megelőzött az újgazdag emberhez hasonlító képződmény.)  Javítanom kellett, mert elcsúszott egy mondat, és értelme így nehezen volt megfejthető. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 19. - 16:43:50 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #183 Dátum: 2008. Október 19. - 12:26:45 » |
|
Nem!! Azt jelenti: Nem jön szemből senki, de nem biztos!  Akkor a JGH 715 frsz. feket Mercia A- t vezető hölgy kedves éccsanyát és legközelebb nem leszek úriember és nem csak megvárom amíg visszatolat, de a mutogatós újját is letöröm a r******k!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #184 Dátum: 2008. Október 19. - 17:43:49 » |
|
Nem!! Azt jelenti: Nem jön szemből senki, de nem biztos!  Akkor a JGH 715 frsz. feket Mercia A- t vezető hölgy kedves éccsanyát és legközelebb nem leszek úriember és nem csak megvárom amíg visszatolat, de a mutogatós újját is letöröm a r******k! Te is összefutottál, egy ilyen mutogatóssal. A minap én is, ö a szabálytalan és még neki áll feljebb! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #185 Dátum: 2008. Október 20. - 16:42:23 » |
|
Nem!! Azt jelenti: Nem jön szemből senki, de nem biztos!  Akkor a JGH 715 frsz. feket Mercia A- t vezető hölgy kedves éccsanyát és legközelebb nem leszek úriember és nem csak megvárom amíg visszatolat, de a mutogatós újját is letöröm a r******k! Te is összefutottál, egy ilyen mutogatóssal. A minap én is, ö a szabálytalan és még neki áll feljebb!  Ma reggel ugyanot, ugyanaz..... Odasétál az alulművelzt liba, hogy Ő siet, ugyan tolassak már vissza (kb. 100métert), mert ő azzal a nagy autóval nem tud. Úriember voltam. Bólintottam. És mosolyogva leállítottam a motort, majd kinyitottam az NS-t és kényelmesen nekiállteam olvasni. MERT ÉN NEM SIETEK? DE FEHÉR EMBER NEM FELEJT!!!!! Na Libanéni ráhasalt a dudára, majd habzó - fröcsögö szájjal nakeiállt anyázni. De a pórnép hangja nem ér fel hozzám. Viszont remekül begyakorolta a rückvercelést, igaz eltartott egy darabig és itt - ott meghúzta a keritést, de hát majd csak megtanulja, hogy mit jelent a tábla...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #186 Dátum: 2008. Október 20. - 16:58:55 » |
|
Nem!! Azt jelenti: Nem jön szemből senki, de nem biztos!  Akkor a JGH 715 frsz. feket Mercia A- t vezető hölgy kedves éccsanyát és legközelebb nem leszek úriember és nem csak megvárom amíg visszatolat, de a mutogatós újját is letöröm a r******k! Te is összefutottál, egy ilyen mutogatóssal. A minap én is, ö a szabálytalan és még neki áll feljebb!  Ma reggel ugyanot, ugyanaz..... Odasétál az alulművelzt liba, hogy Ő siet, ugyan tolassak már vissza (kb. 100métert), mert ő azzal a nagy autóval nem tud. Úriember voltam. Bólintottam. És mosolyogva leállítottam a motort, majd kinyitottam az NS-t és kényelmesen nekiállteam olvasni. MERT ÉN NEM SIETEK? DE FEHÉR EMBER NEM FELEJT!!!!! Na Libanéni ráhasalt a dudára, majd habzó - fröcsögö szájjal nakeiállt anyázni. De a pórnép hangja nem ér fel hozzám. Viszont remekül begyakorolta a rückvercelést, igaz eltartott egy darabig és itt - ott meghúzta a keritést, de hát majd csak megtanulja, hogy mit jelent a tábla... Ez most komoly?  Olyan, mintha nem is itt élnék, mi felénk ritka az ilyen, de azért akad... De hogy valaki nap mint nap így közlekedjen... Nem baj, apuci majd megcsináltatja csatahajóját 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #187 Dátum: 2008. Október 21. - 07:20:32 » |
|
Úgysem hiszitek, de ma reggel ugyanott, ugyanaz a személy, ugyanaz az autó.... Komolyan, ilyen nincs. Amikor odajött csak annyit mondtam, van nálam újság :-) Megkérdezte: én minden reggel erre jövök? És ilyenkor? Hihetetlen. Kb. 300 métert kellene plussz autóznia, hogy betartsa a szabályokat. De nem. ÉN NEM ÉRTEM!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #188 Dátum: 2008. Október 21. - 08:19:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #189 Dátum: 2008. Október 21. - 09:16:22 » |
|
Úgysem hiszitek, de ma reggel ugyanott, ugyanaz a személy, ugyanaz az autó.... Komolyan, ilyen nincs. Amikor odajött csak annyit mondtam, van nálam újság :-) Megkérdezte: én minden reggel erre jövök? És ilyenkor? Hihetetlen. Kb. 300 métert kellene plussz autóznia, hogy betartsa a szabályokat. De nem. ÉN NEM ÉRTEM!!!!
Az emberek igénytelenek, lusták és öntörvényűek, ja és pofátlanok és önzők. Lehet, hogy valamit kihagytam.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #190 Dátum: 2008. Október 21. - 13:10:33 » |
|
Rövidre zártam a dolgot. Mikor összeszedtem a gyereket a sulinál, szoltam a körzetinek. Egy osztályba járnak a srácok. Holnap direkt rámegy a nőre, mert ők is unják, hogy némely helyi lakos idézem: "magasról ****ik a kreszre, minden betűjére és sokszor még azt sem tudja melyik a jobb keze". Itt most sok utcát egyirányusítottak és kitábláztak elsőbségadásra, mert tényleg, 10 sofőrből 9 nem adott jobbkezet. De semmi hatása, mint látjuk. És hökkenjünk meg, de van olyan anyuka, aki jogsi nélkül vezet és fúj szegény Józsira, mert csak jönnek a büntik. Ésd nem is érdekli a nőt, hogy legközelebb beviszik gondatlan veszélyeztetésért. Ilyenkor mit tegyen a rendőr? Elforduljon, mert ismeri a nőt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #191 Dátum: 2008. Október 31. - 17:30:07 » |
|
Tegnap este a X. kerület egyik nem éppen biliárd asztal símaságu mellékutcájában jött mögöttem egy autó. Egyszer csak felgyúlnak a diszkófények, félreállok. Zöld(!) Octavia, rendőrség felirattal. Mivel gyanús volt nem állítottam le a motort, ki sem szálltam. A sofőr odaballag hozzám és a következő beszélgetés zajlik le: R: Mennyivel ment? Én: 40. R: És tudja, hogy mennyi a megengedett? Én: 50? (Közben arra gondoltam, vazze Béla, elnéztél egy táblát!!!) R: Pontossan. Talán megkérhetném, hogy ne botorkáljon ilyen öregasszonyos tempóban, ha ilyen autóban ül, mert feltartja forgalmat! Jó utat, viszlát. Ezzel az Octavia (kipörgő kerekekkel) balra el. Én még vagy két percig ott ültem és vártam a jáksót a pezsgősüveggel. Ma sem értem. Megszegtem valamilyen szabályt? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #192 Dátum: 2008. Október 31. - 17:52:20 » |
|
Tegnap este a X. kerület egyik nem éppen biliárd asztal símaságu mellékutcájában jött mögöttem egy autó. Egyszer csak felgyúlnak a diszkófények, félreállok. Zöld(!) Octavia, rendőrség felirattal. Mivel gyanús volt nem állítottam le a motort, ki sem szálltam. A sofőr odaballag hozzám és a következő beszélgetés zajlik le: R: Mennyivel ment? Én: 40. R: És tudja, hogy mennyi a megengedett? Én: 50? (Közben arra gondoltam, vazze Béla, elnéztél egy táblát!!!) R: Pontossan. Talán megkérhetném, hogy ne botorkáljon ilyen öregasszonyos tempóban, ha ilyen autóban ül, mert feltartja forgalmat! Jó utat, viszlát. Ezzel az Octavia (kipörgő kerekekkel) balra el. Én még vagy két percig ott ültem és vártam a jáksót a pezsgősüveggel. Ma sem értem. Megszegtem valamilyen szabályt?  Szerintem csak meg szerette volna nézni közelről a verdát! De amikor látta, hogy egy tagbaszakadt, morcos ember ül a volánnál, jobbnak látta nem kötekedni tovább. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #193 Dátum: 2008. Október 31. - 18:00:39 » |
|
Tegnap este a X. kerület egyik nem éppen biliárd asztal símaságu mellékutcájában jött mögöttem egy autó. Egyszer csak felgyúlnak a diszkófények, félreállok. Zöld(!) Octavia, rendőrség felirattal. Mivel gyanús volt nem állítottam le a motort, ki sem szálltam. A sofőr odaballag hozzám és a következő beszélgetés zajlik le: R: Mennyivel ment? Én: 40. R: És tudja, hogy mennyi a megengedett? Én: 50? (Közben arra gondoltam, vazze Béla, elnéztél egy táblát!!!) R: Pontossan. Talán megkérhetném, hogy ne botorkáljon ilyen öregasszonyos tempóban, ha ilyen autóban ül, mert feltartja forgalmat! Jó utat, viszlát. Ezzel az Octavia (kipörgő kerekekkel) balra el. Én még vagy két percig ott ültem és vártam a jáksót a pezsgősüveggel. Ma sem értem. Megszegtem valamilyen szabályt?  Szerintem csak meg szerette volna nézni közelről a verdát! De amikor látta, hogy egy tagbaszakadt, morcos ember ül a volánnál, jobbnak látta nem kötekedni tovább.  Tudod ki a tagbaszakadt?!! Diétázom ám keményen! Tegnap óta! És inkább rémült- tanácstalan voltam, mint morcos. Egyébként tényleg csak 40-el botorkáltam, mivel ez az utca még egy T-72-nek is kihívás lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #194 Dátum: 2008. Október 31. - 18:25:01 » |
|
Tegnap este a X. kerület egyik nem éppen biliárd asztal símaságu mellékutcájában jött mögöttem egy autó. Egyszer csak felgyúlnak a diszkófények, félreállok. Zöld(!) Octavia, rendőrség felirattal. Mivel gyanús volt nem állítottam le a motort, ki sem szálltam. A sofőr odaballag hozzám és a következő beszélgetés zajlik le: R: Mennyivel ment? Én: 40. R: És tudja, hogy mennyi a megengedett? Én: 50? (Közben arra gondoltam, vazze Béla, elnéztél egy táblát!!!) R: Pontossan. Talán megkérhetném, hogy ne botorkáljon ilyen öregasszonyos tempóban, ha ilyen autóban ül, mert feltartja forgalmat! Jó utat, viszlát. Ezzel az Octavia (kipörgő kerekekkel) balra el. Én még vagy két percig ott ültem és vártam a jáksót a pezsgősüveggel. Ma sem értem. Megszegtem valamilyen szabályt?  Miért nem mondtad, hogy: frissen loptad, nem találod még a sebességeket! Akkor Ő nézett volna! 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|