Lacetti klub fórum
2025. április 19. - 06:25:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Le

Szerző Téma: KRESZ frissen  (Megtekintve 90728 alkalommal)
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #105 Dátum: 2008. április 09. - 10:20:35 »

Megelőztél Vigyorog Nos nem is ide, hanem a humor rovatba kellene betenni. Szerintem a cikk ferdít vagy április 1-ről maradt a szerkesztő gépében.
Betarthatatlan veszélyes megoldásokat miért javasolnának...?

Az a baj, hogy komolyan gondolják.
Naplózva
Fer962
Teljes tag

« Hozzászólás #106 Dátum: 2008. április 10. - 17:08:35 »

Megelőztél Vigyorog Nos nem is ide, hanem a humor rovatba kellene betenni. Szerintem a cikk ferdít vagy április 1-ről maradt a szerkesztő gépében.
Betarthatatlan veszélyes megoldásokat miért javasolnának...?
Mert aki kitalálta úgysem tartja be, minket meg úgyis büntetni akarnak. Valahonnan tölteni kell a kasszát, mert fogy a lopható pénz
Naplózva

http://img176.imageshack.us/img176/5922/chevr3gq9.gif
Ahogy tanult barátom mondja -> "mint tudjuk sok függ mindentől"
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #107 Dátum: 2008. április 11. - 08:19:38 »

Szabály szabály hátán, legalábbi H területen. Csak mikor veszik észre a Tisztelt AGYAK, hogy az életet nem lehet papírfecnikkel szabályozni, nyomorítani, írányítani...
10-15 éve az volt a sikk, ha lámpás kereszteződést építettek. Piros-az tilos, stb, stb most jól megszabályoztuk a forgalmat, hurrá! Aztán rájöttek, hogy az aszfalt gyűrődik, a szmog növekszik, az idegek kopnak és a végén még le is tolják a piros lámpát (kivéve ha ház falán ég Kacsint)
Azóta feltalálták (újra) a körforgalmat ami önszabályozza a forgalmat, stb stb, tehát kész csoda...
Egyik végletből a másik végletbe és csodálkoznak, ha az autósok 'vég...lete' már nagy ívben ..... az egész tudományosan túlszabályzott KRESZ-re.
Pfffú de ki írtam magamból a gőzt!
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #108 Dátum: 2008. április 11. - 16:17:38 »

Szabály szabály hátán, legalábbi H területen. Csak mikor veszik észre a Tisztelt AGYAK, hogy az életet nem lehet papírfecnikkel szabályozni, nyomorítani, írányítani...
10-15 éve az volt a sikk, ha lámpás kereszteződést építettek. Piros-az tilos, stb, stb most jól megszabályoztuk a forgalmat, hurrá! Aztán rájöttek, hogy az aszfalt gyűrődik, a szmog növekszik, az idegek kopnak és a végén még le is tolják a piros lámpát (kivéve ha ház falán ég Kacsint)
Azóta feltalálták (újra) a körforgalmat ami önszabályozza a forgalmat, stb stb, tehát kész csoda...
Egyik végletből a másik végletbe és csodálkoznak, ha az autósok 'vég...lete' már nagy ívben ..... az egész tudományosan túlszabályzott KRESZ-re.
Pfffú de ki írtam magamból a gőzt!
A forgalom-gyorsító körforgalommal csak az a baj,  hogy a tisztelt autós társak nem tudják alkalmazni...
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #109 Dátum: 2008. április 17. - 18:18:54 »

Állam, gyere ki a hóra!
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
Fer962
Teljes tag

« Hozzászólás #110 Dátum: 2008. április 18. - 17:20:39 »

Az állad Veled van Vigyorog
Naplózva

http://img176.imageshack.us/img176/5922/chevr3gq9.gif
Ahogy tanult barátom mondja -> "mint tudjuk sok függ mindentől"
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #111 Dátum: 2008. április 18. - 21:40:42 »

Az állam én vagyok! Hol a hó?
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #112 Dátum: 2008. április 23. - 19:20:38 »

Ma a kollégámat bemérték. Érdekelne a véleményetek, hogy mire számíthat?
M7 autópálya vége, először 100, aztán 80, majd 60 as korlátozó tábla. Őt a 60 as táblát elkerülve mérték be 113-al. Egy céges kisfurgonnal (VW Caddy) volt, ami lehet, hogy tgk., de ez nem biztos (tgk autópályán max 80-nal mehet..?)
Megállították, feljelentették.
Előzmény annyi, hogy egy éve volt egy esete, amiben ő volt a hibás, sebességkorlátozott kanyarban a megengedettet jelentősen túllépve megcsúszott és elsodort egy motorost. Nem volt személyi sérülés, de a tuningolt autóját berendelték szemlére az ültetés és a felnik miatt. Végeredmény akkor: 2 hónap jogsielvétel (amiből effektív 2 hét lett, mire kijött a bevonási papír) és 50000 lett, de mindez lecsökkentve azért, mert nem volt előélete.
Lehet, hogy most rásózzák azt is, amit akkor elengedtek (asszem 6 hónap volt eredetileg + 100000 Ft), vagy az már egy lezárt ügy? 
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #113 Dátum: 2008. április 23. - 19:26:15 »

Ma a kollégámat bemérték. Érdekelne a véleményetek, hogy mire számíthat?
M7 autópálya vége, először 100, aztán 80, majd 60 as korlátozó tábla. Őt a 60 as táblát elkerülve mérték be 113-al. Egy céges kisfurgonnal (VW Caddy) volt, ami lehet, hogy tgk., de ez nem biztos (tgk autópályán max 80-nal mehet..?)
Megállították, feljelentették.
Előzmény annyi, hogy egy éve volt egy esete, amiben ő volt a hibás, sebességkorlátozott kanyarban a megengedettet jelentősen túllépve megcsúszott és elsodort egy motorost. Nem volt személyi sérülés, de a tuningolt autóját berendelték szemlére az ültetés és a felnik miatt. Végeredmény akkor: 2 hónap jogsielvétel (amiből effektív 2 hét lett, mire kijött a bevonási papír) és 50000 lett, de mindez lecsökkentve azért, mert nem volt előélete.
Lehet, hogy most rásózzák azt is, amit akkor elengedtek (asszem 6 hónap volt eredetileg + 100000 Ft), vagy az már egy lezárt ügy? 
Én úgy tudom 2 év az elévülése az ilyen ügyeknek.
Legalább is néhány éve még ennyi volt.
Naplózva

LPG
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #114 Dátum: 2008. április 23. - 19:36:08 »

Én egyszer átmentem egy narancssárga, halvány rózsaszínű lámpán. Pechemre egy rendőr jött mögöttem. Mosolyog
Akkor 50000Ft-ra büntetek, de csak 26000Ft-ot kellet kifizetnem (Aznap véletlenül pont 26000Ft-ot nyertem a tipmixen, vagy nem véletlen?!),
mert első eset volt. Akkor közölték ha két éven belülmég egyszer feljelentenek,
akkor súlyosabb büntetést fogok kapni és még amit elengedtek azt is ki kell fizetnem.
Ez kb. 6-7 éve volt.
Naplózva

LPG
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #115 Dátum: 2008. április 23. - 19:56:35 »

Én egyszer átmentem egy narancssárga, halvány rózsaszínű lámpán. Pechemre egy rendőr jött mögöttem. Mosolyog
Akkor 50000Ft-ra büntetek, de csak 26000Ft-ot kellet kifizetnem (Aznap véletlenül pont 26000Ft-ot nyertem a tipmixen, vagy nem véletlen?!),
mert első eset volt. Akkor közölték ha két éven belülmég egyszer feljelentenek,
akkor súlyosabb büntetést fogok kapni és még amit elengedtek azt is ki kell fizetnem.
Ez kb. 6-7 éve volt.
Ok, tehát valszeg rásózzák a múltkor elengedettet is.
De mi van a sebességgel? Elvileg asszem úgy van az autópálya vége, hogy először az autópálya vége tábla, aztán a sebességkorlátozó táblák. Így a 60-as tábla után a szakasz már sima közútnak felel meg...nem? Vagy  a sebesség túllépésnél tökmindegy, hogy milyennek van minősítve az útszakasz? Autópálya vagy közút....? 60-nál a 113? 94%-os túllépés.
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #116 Dátum: 2008. április 23. - 20:00:42 »

Hát, Feri!
Bizony a kis rózsaszín plaket megpihen egy darabig a rendőrség irattárában.
Még az is lehet, hogy kötelező tanfolyamot kell végeznie. a 60 és a 113 között túl nagy a különbség. Főleg, hogy hasonló okból kifolyólag már van előélete.

Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #117 Dátum: 2008. április 23. - 20:06:17 »

Egy elkövetett szabálysértésért csak egyszer büntethetnek, tehát a régi ügy lezárva.Ellenben a mostanit súlyosbítja a régi.A százalékos arány azt mutatja ugrik a jogsi.Kell egy kérvényt írni, hogy a munkájához elengedhetetlenül szükség van a jogsira és akkor talán eltekintenek az elvételétől, de súlyosbíthatják a pénzbüntetést.Hát talán egyszerűbb lett volna nem száguldozni!
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #118 Dátum: 2008. április 23. - 20:11:25 »

Értem és köszönöm az infót nektek!
Talán lehet valamit kezdeni ismeretség révén az itteni kapitányságon, ha átküldik a másik megyéből a feljelentést!
Azt mondta a srác, hogy fizet inkább többet, csak ne vegyék el neki! Na majd meglátjuk! Sajnálom, mert amúgy jó gyerek!
Üdv!
Naplózva

WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #119 Dátum: 2008. április 24. - 11:43:46 »

Sajnálom, mert amúgy jó gyerek!

Én is annak tartom magam és mindig rosszul is érintett amikor megbüntettek.
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Fel

Ugrás: