ladlac
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2008. Január 05. - 20:01:01 » |
|
Köszi srácok mükszik Hogy a fránya ló vigye el Csak jó valamire ez a fórum Melyik megoldás gyözött? ...csak hogy tanuljunk mi is...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2008. Január 05. - 21:44:57 » |
|
Köszi srácok mükszik Hogy a fránya ló vigye el Csak jó valamire ez a fórum Melyik megoldás gyözött? ...csak hogy tanuljunk mi is... Kapcsoljuk ki a közlekedési infókat
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2008. Január 05. - 21:49:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2008. Január 06. - 00:15:52 » |
|
Utálom amióta az a két nagyképű ottvan. Az egyetlen rádió, amit nem tudok. Pont oda állítottam be ahol a helye volt, amugy is mindig csipog az a rádió
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2008. Január 06. - 09:30:41 » |
|
Utálom amióta az a két nagyképű ottvan. Az egyetlen rádió, amit nem tudok. Pont oda állítottam be ahol a helye volt, amugy is mindig csipog az a rádió Azért csipog, mert nem adják a TP programot. És minden ilyen rádió adónál csipog. Még ha ténylegesen nem is kapcsol át, de a lehetőséghez a jelet adniuk kell. Danubius már átkapcsol, meg a juventus is , de a többi csak adja a jelet a lehetőséghez. Ja, és másik rádióról nem kapcsol át, csak CD-röl, vagy aux bemenetről... Jó zenélést...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2008. Január 06. - 13:15:15 » |
|
Nem kellett volna ennek a rádió-témának egy másik hely?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2008. Január 06. - 13:22:53 » |
|
Ha szerinted erre a kis szösszenetre érdemes, akkor cselekedj nyugodtan belátásod szerint. Nem akartunk uj témát, de ha gondolod... Látom végre csapkod ujra az uszonyod, jobbulást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2008. Január 06. - 13:29:20 » |
|
Ha szerinted erre a kis szösszenetre érdemes, akkor cselekedj nyugodtan belátásod szerint. Nem akartunk uj témát, de ha gondolod... Látom végre csapkod ujra az uszonyod, jobbulást. Csak azért gondoltam, mert több, mint egy oldal óta ezzel a témával foglalkoztok és biztos másnak is lesz rádióval kapcsolatos kérdése majd.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
joni
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2008. Január 15. - 09:32:15 » |
|
Sziasztok
Egy hete sikerült átvennem az új autómat ( lacetti WTCC 1,4, 5a, fekete), nagy az öröm. Alig egy hetes ma de már van benne 800 km. Edig csak jót tapasztaltam. Szeretnék egy mélyládát erősítővel, de nem találtam semmi infót arranézve, hogy a gyári rádióról ez megoldható-e. Értem ezalatt azt, hogy esetleg RCA kivezetés vagy valami hasonló van-e gyári rádión. Ha valakinek van valami megoldása szívesen venném. Egyébként jó a fórum, elég sok kérdésemre találtam már választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2008. Január 15. - 13:28:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2008. Január 15. - 13:46:38 » |
|
Sziasztok
Egy hete sikerült átvennem az új autómat ( lacetti WTCC 1,4, 5a, fekete), nagy az öröm. Alig egy hetes ma de már van benne 800 km. Edig csak jót tapasztaltam. Szeretnék egy mélyládát erősítővel, de nem találtam semmi infót arranézve, hogy a gyári rádióról ez megoldható-e. Értem ezalatt azt, hogy esetleg RCA kivezetés vagy valami hasonló van-e gyári rádión. Ha valakinek van valami megoldása szívesen venném. Egyébként jó a fórum, elég sok kérdésemre találtam már választ.
Egy kis segitség, RCA kimenet gyári rádióhoz: http://blaupunkt.shp.hu/hpc/ws_galeria.php?azonosito=blaupunkt&tkod=blaupunkt1179998680SUB kimenettel: http://blaupunkt.shp.hu/hpc/ws_galeria.php?azonosito=blaupunkt&tkod=blaupunkt1179998792Sok balesetmentes Km-t a paripához! Üdv üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joni
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2008. Január 15. - 18:04:35 » |
|
Köszi szépen az infót, megnéztem nagyon jók. mostmár csak ki kell venem a rádiót és megnézni a csatolóját. Arra nencs valami tanácsotok, hogy hogyan tudom a rádiót kivenni. A kesztyűtartót egyik nap kivettem de nem igazán fértem a rádióhoz. Több autóba is én szereltem be a komplett hi-fi-t, most is saját kezűleg akarom beépíneni az erősítőt meg a mélyládát. De ehez ki kell venem a rádiót, és félek, hogy valami müanyagot szét török. Mégegyszer köszi a segítséget. Üdv. mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
piercingsen
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2008. Január 15. - 18:15:55 » |
|
Üdv a Klub-ban Joni! Rádió kiszereléséről a " CD lejátszó csere" topicban olvasgathatsz kicsit, illetve a galériában találsz néhány képet "középkonzol" cím alatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joni
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2008. Január 15. - 19:00:07 » |
|
Köszi, közben rátaláltam. Ha lesz rá időm szét is szedem. Egyébként a gyári hangazás is szép és jó, de egy kis dübörgés még kell. Ja és a kereskedésven azt mondták, hogy nem tud a rádió MP3-at, levitem egy cd-ét ami MP3-as betettem, és láss csodát lejátsza. szerintem más is próbálja ki az övét mielőtt cserén vagy bővítésen gondolkozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2008. Január 15. - 19:09:27 » |
|
Köszi, közben rátaláltam. Ha lesz rá időm szét is szedem. Egyébként a gyári hangazás is szép és jó, de egy kis dübörgés még kell. Ja és a kereskedésven azt mondták, hogy nem tud a rádió MP3-at, levitem egy cd-ét ami MP3-as betettem, és láss csodát lejátsza. szerintem más is próbálja ki az övét mielőtt cserén vagy bővítésen gondolkozik.
Ez roppant meglepő! Szerencséd volt? Vagy már az jár bele, mint a kistesó Aveoba? Nekem az első mozzanatom volt, hogy megetessem vele az Mp3-t, de nem kellett neki!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
|