BeZe1974
|
|
« Dátum: 2008. Január 05. - 16:52:42 » |
|
Sziasztok. BUÉK Kérdésem lenne. Vettem egy Somogyi terméket amivel mp3 -at rádiójelen sugározok, viszont a kocsi rádiója csak egy pillanatra áll meg a frekvencián és továbbmegy. A hifi rádiója simán fogja. Lehet ezen a rádion nem automatán hanem fixen valahogy frekit állítani? Nem jöttem még rá Köszönöm.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 15. - 13:29:35 írta BeZe1974 »
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #1 Dátum: 2008. Január 05. - 17:43:20 » |
|
Asszem ha a le /fel nyilakat nyomod egyesével nem pedig nyomva tartod. Asszem..De a könyvében biztos benne van.
bzsazsa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #3 Dátum: 2008. Január 05. - 17:48:26 » |
|
Nem tudtam. lb? A baj az hogy ha egyszer megnyomom azonnal elkezd szaladni nem lehet egyesevel Könyvben egy betű sincs a radióról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #4 Dátum: 2008. Január 05. - 18:00:32 » |
|
Nem tudtam. lb? A baj az hogy ha egyszer megnyomom azonnal elkezd szaladni nem lehet egyesevel Könyvben egy betű sincs a radióról. Ja LB Computer. Nem tudom ,de nekem is volt ilyen mp3 transmitterem (ugyan nem Somogyis)és egyből megtalálta és ráállt a rádió teljesen jól működött az egész. Mondjuk kb egy éve vettünk az egyik nagykerből Valamilyen noname típust azokat viszont mindet vissza kellett vinni garba ,az összes gyári hibás volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #5 Dátum: 2008. Január 05. - 18:08:44 » |
|
Valószínű ez is működne ha megállna a frekin a rádió Mert a hifi sem áll meg de ott tudom fixen állítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #6 Dátum: 2008. Január 05. - 18:15:23 » |
|
Igazad van kipróbáltam valóban nem tudod léptetni ,biztos valamelyik előző rádiómnál lehetett ilyen. Akkor passz ,de valahol meg kellene próbálnod másik transzmitterrel is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #7 Dátum: 2008. Január 05. - 18:16:39 » |
|
Sziasztok. BUÉK Kérdésem lenne. Vettem egy Somogyi terméket amivel mp3 -at rádiójelen sugározok, viszont a kocsi rádiója csak egy pillanatra áll meg a frekvencián és továbbmegy. A hifi rádiója simán fogja. Lehet ezen a rádion nem eutomatán hanem fixen valahogy frekit állítani? Nem jöttem még rá Köszönöm. Csak elmélkedés, de hátha segít...: Miután azt mondod, hogy egy pill.-ra megáll, akkor a jelet észlelei... Szerintem a rádió vételi érzékenységén állíts (arra gondolok, hogy milyen erős adókat fogadjon el...), lehet, hogy ez van túl "erősre" állítva, ezért lép rajta túl... (MENU -> FEL-LE gomb, amíg SENS HI (vagy LO) -> BAL-JOBB-bal állíthatod... ) Egyébként lehet kézihangolni is: a FEL-LE nyilak helyettt BAL-JOBB gombocokat nyomkorászd... (Az RDS funkció legyen kikapcsolva, csak akkor működik!!!)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 05. - 18:18:47 írta kripic »
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #8 Dátum: 2008. Január 05. - 18:20:48 » |
|
Sziasztok. BUÉK Kérdésem lenne. Vettem egy Somogyi terméket amivel mp3 -at rádiójelen sugározok, viszont a kocsi rádiója csak egy pillanatra áll meg a frekvencián és továbbmegy. A hifi rádiója simán fogja. Lehet ezen a rádion nem eutomatán hanem fixen valahogy frekit állítani? Nem jöttem még rá Köszönöm. Csak elmélkedés, de hátha segít...: Miután azt mondod, hogy egy pill.-ra megáll, akkor a jelet észlelei... Szerintem a rádió vételi érzékenységén állíts (arra gondolok, hogy milyen erős adókat fogadjon el...), lehet, hogy ez van túl "erősre" állítva, ezért lép rajta túl... (MENU -> FEL-LE gomb, amíg SENS HI (vagy LO) -> BAL-JOBB-bal állíthatod... ) Egyébként lehet kézihangolni is: a FEL-LE nyilak helyettt BAL-JOBB gombocokat nyomkorászd... (Az RDS funkció legyen kikapcsolva, csak akkor működik!!!) Én is lementem megnéztem Viszont elolvastam a könyvet is, és ezt találtam benne: "Kézi üzemmódban csak akkor tud állomásokat behangolni, ha az RDS funkciót kikapcsolta."
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #10 Dátum: 2008. Január 05. - 18:40:03 » |
|
Könyvben egy betű sincs a radióról.
Dehonnem...! Nálam 4-72,73 oldal (Logikus fejezetcím: Hőmérséklet-szabályozás és hangrendszer; keleti logika... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #11 Dátum: 2008. Január 05. - 18:47:16 » |
|
... Egyébként lehet kézihangolni is: a FEL-LE nyilak helyettt BAL-JOBB gombocokat nyomkorászd... (Az RDS funkció legyen kikapcsolva, csak akkor működik!!!)
Én is lementem megnéztem Viszont elolvastam a könyvet is, és ezt találtam benne: "Kézi üzemmódban csak akkor tud állomásokat behangolni, ha az RDS funkciót kikapcsolta."Upsssz..., mintha én is ezt említettem volna... Nem baj, figyeljünk arra, hogy a kézi hangolás csak akkor megy, ha az RDS funkció ki van kapcsolva... Nem pont ugyanaz Nálam legalábbis külön van egy RDS gomb, azt kell nyomni. A könyv szerint ezzel tudom aktíválni, vagy kikapcsolni az alternatív frekvenciát (AF) És ez után lehet a fel le nyilakkal frekinként léptetni u.i.: Ki is próbáltam: működik
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #12 Dátum: 2008. Január 05. - 18:58:37 » |
|
Kapcsold ki a TP funkciót és akkor megtalálja. /Traffic program, sok kis autó a jele a kijelző jobb oldalán/ Csak akkor áll meg a hangolás, ha az adó adja a TP jelet. A transmitter meg nem adja. Ha be van kapcsolva és olyan adóra rakod ami nem adja akkor csipog félpercenként.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #13 Dátum: 2008. Január 05. - 19:28:25 » |
|
Könyvben egy betű sincs a radióról.
Dehonnem...! Nálam 4-72,73 oldal (Logikus fejezetcím: Hőmérséklet-szabályozás és hangrendszer; keleti logika... ) A logika alapja az, hogy ez mind a középső konzolon található gombok, csavargatók, stb. Így már megbocsátható szerintem. Nem hagyom bántani a Lacettit!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #14 Dátum: 2008. Január 05. - 19:55:23 » |
|
Köszi srácok mükszik Hogy a fránya ló vigye el Csak jó valamire ez a fórum
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 05. - 20:00:08 írta BeZe1974 »