Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2008. Június 23. - 18:26:06 » |
|
Ma voltam a Dunába és sajnos változott a megítélésem.Olyan elven vannak velem ami nem megy elsőre azt hagyd, és próbálnak "lerázni".Fölemeltük az autót járó motorral és kerékkel egy kicsit ráfékeztem és haladszott az a bizonyos surrogó hang.Azt mondták hogy difi, de felemeltünk egy másik autót azt is ugyan így benne ültem és nem hallatszott a hang de azt mondták alulról ennek még rosszabb hangja van.Ez a hang azt mondták szokványos de én 100 ezer kilométeres lacettibe is ültem és nem hallatszott ilyen hang.Gondolkodom, hogy pere viszem az ügyet mivel a garancia véges és én nem szeretném hibásan hagyni amíg van rajta ennyi pénzért.Ha kell fogyasztovédelemhez fordulok.
Üdv: Kakaos
Én előbb megpróbálkoznék egy másik szervizzel is!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2008. Június 23. - 18:36:27 » |
|
Ma voltam a Dunába és sajnos változott a megítélésem.Olyan elven vannak velem ami nem megy elsőre azt hagyd, és próbálnak "lerázni".Fölemeltük az autót járó motorral és kerékkel egy kicsit ráfékeztem és haladszott az a bizonyos surrogó hang.Azt mondták hogy difi, de felemeltünk egy másik autót azt is ugyan így benne ültem és nem hallatszott a hang de azt mondták alulról ennek még rosszabb hangja van.Ez a hang azt mondták szokványos de én 100 ezer kilométeres lacettibe is ültem és nem hallatszott ilyen hang.Gondolkodom, hogy pere viszem az ügyet mivel a garancia véges és én nem szeretném hibásan hagyni amíg van rajta ennyi pénzért.Ha kell fogyasztovédelemhez fordulok.
Én előbb megpróbálkoznék egy másik szervizzel is! Keresni kellene egy "kedvesebb, segítőkészebb" szervízt. Gombosékat ajánlanám. Bennük még nem csalódott senki!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2008. Június 24. - 15:32:42 » |
|
Én előbb megpróbálkoznék egy másik szervizzel is! Keresni kellene egy "kedvesebb, segítőkészebb" szervízt. Gombosékat ajánlanám. Bennük még nem csalódott senki! Esetleg a Gyulaiék,én meg bennük nem csalódtam.A dunát felejtsd el.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2008. Június 26. - 22:14:05 » |
|
Szerintetek kuplung probléma, ha halk koszorülést hallok hideg motornál, mikor mondjuk gáz nélkül engedem fel a kuplungot lejtős tolatásnál, vagy hármasból vissza kettesbe motorféknél? De nem mindig hallom ám!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2008. Június 28. - 07:51:58 » |
|
Szerintetek kuplung probléma, ha halk koszorülést hallok hideg motornál, mikor mondjuk gáz nélkül engedem fel a kuplungot lejtős tolatásnál, vagy hármasból vissza kettesbe motorféknél? De nem mindig hallom ám!
Esetleg kinyomó csapágy. Csak hidegen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2008. Június 28. - 10:30:14 » |
|
Esetleg kinyomó csapágy. Csak hidegen? Nem biztos, hogy csak hidegen, de ha kanyrodva tolatok, akkor biztos hallom.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
kakaos
Kábelbarát
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2008. Július 16. - 20:03:03 » |
|
Gombosékkal beszéltem, jövő hét kedden várható a hozzájárulás, hogy hozzányulja- nak a váltóhoz, mivel új. A Gombosék szerint máshoz van a baj, de még mindig búg magasabb fordulatszámon fütyül. Azt sajnálom, hogy a talin nem próbáltattam ki a szerelő sráccal, hogy ő is hallja és mondhasson véleményt róla. Nagyon el vagyok szomorodva, hogy ilyen nehezen oldódik meg ez a próbléma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakaos
Kábelbarát
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2008. Augusztus 21. - 19:50:21 » |
|
A Gombosékat csak dicsérni tudom az emberhez és az autóhoz való hozzáállásukért. Igy képzelem el a teljeskörű garanciát és szervizelést /nyugati stílusba/. A váltóm problémájához jó álltak hozzá és mindent elkövettek, hogy ez a hang megszünjön. Ellentétben más szervizzel, aki azt mondta, hogy probáljak megbarátkozni ezzel a hibával és kellemetlen hanggal. Most volt 3 éves szervizem, olyan hibákat is megcsináltak amit én elfelejtettem említeni / pl.: csomagtartó lámpa kiégett/, szóval nagyon figyelmesek és korrektek. Ezt a szervizt tudom mindenkinek ajánlani és köszönöm annak aki ajánlotta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2008. Augusztus 21. - 21:07:45 » |
|
A Gombosékat csak dicsérni tudom az emberhez és az autóhoz való hozzáállásukért. Igy képzelem el a teljeskörű garanciát és szervizelést /nyugati stílusba/. A váltóm problémájához jó álltak hozzá és mindent elkövettek, hogy ez a hang megszünjön. Ellentétben más szervizzel, aki azt mondta, hogy probáljak megbarátkozni ezzel a hibával és kellemetlen hanggal. Most volt 3 éves szervizem, olyan hibákat is megcsináltak amit én elfelejtettem említeni / pl.: csomagtartó lámpa kiégett/, szóval nagyon figyelmesek és korrektek. Ezt a szervizt tudom mindenkinek ajánlani és köszönöm annak aki ajánlotta.
És megszűnt a váltód hangja?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
kakaos
Kábelbarát
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2008. Szeptember 06. - 12:40:48 » |
|
SZO.SZO, HALKABB LETT
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2008. Szeptember 06. - 16:26:21 » |
|
SZO.SZO, HALKABB LETT
Erre való a jó CD-s rádió, hogy hallgass inkább jó zenét!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2008. Szeptember 06. - 17:09:43 » |
|
SZO.SZO, HALKABB LETT
Erre való a jó CD-s rádió, hogy hallgass inkább jó zenét! ...de rádió nélkül is kussolnia kellene...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakaos
Kábelbarát
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2008. Szeptember 06. - 19:42:24 » |
|
Ki kellene próbálnom egy ugyanilyen autót. Vagy kutya hallásom van és a magas hangokat is erősen hallom, vagy a tietek is ilyen? Meghallgassam, teszteljem? és ha a tietek is hangos, de ti nem halljátok n e h o g y eldobjátok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2008. Szeptember 07. - 16:53:13 » |
|
Ki kellene próbálnom egy ugyanilyen autót. Vagy kutya hallásom van és a magas hangokat is erősen hallom, vagy a tietek is ilyen? Meghallgassam, teszteljem? és ha a tietek is hangos, de ti nem halljátok n e h o g y eldobjátok!
Az enyémet ne hallgasd meg,mert a végén még valami hibát találsz .Most legalább olyan mintha hibátlanul működne(az én fülem szerint)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2009. Január 13. - 06:32:41 » |
|
Most, hogy hideg van, egyre gyakrabban hallok a még nem üzemmeleg motor felől egy enyhe fémes nyöszörgést. Amikor kinyomom a kuplungot, akkor abbamarad, majd ahogy engedem fel lassan, kb ahol elkezd fogni a kuplung, ott megint rákezd és felengedett kuplunggal csinálja. Néha meg arra leszek figyelmes ilyen hideg motoros poroszkálásnál, hogy kissé olyan hangja van menet közben, mint a Lada Nívának...olyan diffihang. Visszaolvastam és láttam a topic elején, hogy Georgbobnak volt hasonló problémája, de azt nem találtam meg, hogy mi lett a megoldás és megszűnt-e a hibajelensége. Ötlet?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|