95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #225 Dátum: 2007. November 05. - 18:40:45 » |
|
Voltam a márkában,P 0300-as hibakódot olvastak ki.Aszonták kipufogó szelepcsere,vagy megcsiszolás.A garim szeptemberben lejárt,de tekintettel arra,hogy nem volt olyan rég szeptember,meg vezetve van a szervízkönyv,meg csak 24ezer ven benne,aszonták megpróbálják megpuhítani a GM-t,engedélyezze a garis javítást.Ha nem akkor kb.100 rongy,vagy szeleptisztító adalék...Ez van most.Várom a hívásukat,és reménykedek. Megemlítettem az EGR-t,de azt mondta a srác,hogy eddig nem volt EGR-es lacsi,inkább az Aveokra és a Sparkokra jellemző. Huppsz na ez is érdekes! A P300 hibakód tudomásom szerint gyujtás kimaradás a hengerben aminek mint tudjuk számtalan oka lehet, mégis ha már a gari lejárt rögtön a szelepcsere a javallat és csak másodrészben a kiégetés + adalék. Azt mondjuk díjjazni kell, hogy mégis megpróbálják elintézni gariban.Én szurkolok Neked sok szerencsét!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #226 Dátum: 2007. November 05. - 19:44:29 » |
|
Köszönöm az együttérzést! Semmiképpen nem fizetek ki 100 ezret,egész egyszerűen,mert nincs... Ha nem sikerül gariban elintézni,mindenképpen az adalékhoz nyúlok. Köszönöm a jótanácsokat!Majd leírom,ha mitörtént --Nem tudom EU hanyas a motor,2004-es gyártás.A forgalmiban a környezetvédelmi besorolása:6...eznemtommi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 05. - 19:51:34 írta akidobos »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #227 Dátum: 2007. November 05. - 19:59:34 » |
|
Köszönöm az együttérzést! Semmiképpen nem fizetek ki 100 ezret,egész egyszerűen,mert nincs... Ha nem sikerül gariban elintézni,mindenképpen az adalékhoz nyúlok. Köszönöm a jótanácsokat!Majd leírom,ha mitörtént --Nem tudom EU hanyas a motor,2004-es gyártás.A forgalmiban a környezetvédelmi besorolása:6...eznemtommi Ha 2004-es akkor biztos ,hogy Euro3-as . Nos talán mindenki ettől tart a legjobban .( Gari lejár , hiba kijön ) Sok sikert az akcióhoz !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #228 Dátum: 2007. November 05. - 20:09:15 » |
|
Ezért /IS/ lenne jó ha flottában lennénk normális szervizben. A még garis autó garlevelére megrendelhetné a szerviz a lejárt garis autó alkatrészét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 08. - 14:47:34 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #229 Dátum: 2007. November 05. - 20:24:12 » |
|
Esetleg kérdezd meg a váci és a gödöllői szervízben, mert ők chevyklub támogatók!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #230 Dátum: 2007. November 06. - 09:16:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #231 Dátum: 2007. November 06. - 14:52:34 » |
|
Ezért /IS/ lenne jó ha flottában lennénk normális szervizben. A még garis autó garlevelére megrendelhetné a szerviz a lejárt garis autó alkatrészét. Ők nem buknak, mert a szerviznek munka, forgalom, GM fizeti. Alanyoknak meg jó, mert elkészül az autó. Én már csináltam ilyesmit haverommal, csak az nem GM volt. /suzuki/ Az Ő rossz alkatrészét beszereltük nekem, szervizbe be, hitetlenkedés, csere, megoldás megszületett. Neki is jó volt, nekem is mert segithettem, szerviznek meg mindegy, mert gariba fizette neki a gyár!!!! Igen ez egész jó ötlet, benne lennék én is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #232 Dátum: 2007. November 06. - 14:56:49 » |
|
Ezért /IS/ lenne jó ha flottában lennénk normális szervizben. A még garis autó garlevelére megrendelhetné a szerviz a lejárt garis autó alkatrészét. Ők nem buknak, mert a szerviznek munka, forgalom, GM fizeti. Alanyoknak meg jó, mert elkészül az autó. Én már csináltam ilyesmit haverommal, csak az nem GM volt. /suzuki/ Az Ő rossz alkatrészét beszereltük nekem, szervizbe be, hitetlenkedés, csere, megoldás megszületett. Neki is jó volt, nekem is mert segithettem, szerviznek meg mindegy, mert gariba fizette neki a gyár!!!! Csak óvatosan az ilyen hozászólásokkal. GM-es is olvashatja a fórumot (meg akár Suzukis is).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #233 Dátum: 2007. November 07. - 12:11:59 » |
|
Voltam a márkában,P 0300-as hibakódot olvastak ki.Aszonták kipufogó szelepcsere,vagy megcsiszolás.A garim szeptemberben lejárt,de tekintettel arra,hogy nem volt olyan rég szeptember,meg vezetve van a szervízkönyv,meg csak 24ezer ven benne,aszonták megpróbálják megpuhítani a GM-t,engedélyezze a garis javítást.Ha nem akkor kb.100 rongy,vagy szeleptisztító adalék...Ez van most.Várom a hívásukat,és reménykedek. Megemlítettem az EGR-t,de azt mondta a srác,hogy eddig nem volt EGR-es lacsi,inkább az Aveokra és a Sparkokra jellemző. Na,gyerekek,most hagytam ott a szervízben a vasat,engedélyezte a GM a garis javítást!!!!Egy jó pont a salgótarjáni szervíznek és a GM-nek is!!!!! Elvileg pénteken kész lesz.Azért nyugtassatok meg,hogy ez a beavatkozás orvosolja majd a problémát! Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #234 Dátum: 2007. November 07. - 14:01:03 » |
|
Brávóóó! Végre egy jó hir a csapatnak! Azért a végső eredményről is számolj be , kérünk tisztelettel. Lehet salgótarján lesz a csapat kedvenc szervize? Vagy a G.M. végre figyeli az ügyfelek gondjait? Jó lenne hinni benne! Drukkolunk, hogy szuper legyen végre a kocsid. Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #235 Dátum: 2007. November 07. - 15:23:30 » |
|
Voltam a márkában,P 0300-as hibakódot olvastak ki.Aszonták kipufogó szelepcsere,vagy megcsiszolás.A garim szeptemberben lejárt,de tekintettel arra,hogy nem volt olyan rég szeptember,meg vezetve van a szervízkönyv,meg csak 24ezer ven benne,aszonták megpróbálják megpuhítani a GM-t,engedélyezze a garis javítást.Ha nem akkor kb.100 rongy,vagy szeleptisztító adalék...Ez van most.Várom a hívásukat,és reménykedek. Megemlítettem az EGR-t,de azt mondta a srác,hogy eddig nem volt EGR-es lacsi,inkább az Aveokra és a Sparkokra jellemző. Na,gyerekek,most hagytam ott a szervízben a vasat,engedélyezte a GM a garis javítást!!!!Egy jó pont a salgótarjáni szervíznek és a GM-nek is!!!!! Elvileg pénteken kész lesz.Azért nyugtassatok meg,hogy ez a beavatkozás orvosolja majd a problémát! Üdv! Végre egy jó hír! A sok panasz után jólesik ha törödnek az ügyfelekkel is a GM-ben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #236 Dátum: 2007. November 07. - 18:02:40 » |
|
Voltam a márkában,P 0300-as hibakódot olvastak ki.Aszonták kipufogó szelepcsere,vagy megcsiszolás.A garim szeptemberben lejárt,de tekintettel arra,hogy nem volt olyan rég szeptember,meg vezetve van a szervízkönyv,meg csak 24ezer ven benne,aszonták megpróbálják megpuhítani a GM-t,engedélyezze a garis javítást.Ha nem akkor kb.100 rongy,vagy szeleptisztító adalék...Ez van most.Várom a hívásukat,és reménykedek. Megemlítettem az EGR-t,de azt mondta a srác,hogy eddig nem volt EGR-es lacsi,inkább az Aveokra és a Sparkokra jellemző. Na,gyerekek,most hagytam ott a szervízben a vasat,engedélyezte a GM a garis javítást!!!!Egy jó pont a salgótarjáni szervíznek és a GM-nek is!!!!! Elvileg pénteken kész lesz.Azért nyugtassatok meg,hogy ez a beavatkozás orvosolja majd a problémát! Üdv! Végre egy jó hír! A sok panasz után jólesik ha törödnek az ügyfelekkel is a GM-ben. Nyugtával dícsérd a napot, vagy valami ilyesmi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #237 Dátum: 2007. November 07. - 18:19:02 » |
|
Voltam a márkában,P 0300-as hibakódot olvastak ki.Aszonták kipufogó szelepcsere,vagy megcsiszolás.A garim szeptemberben lejárt,de tekintettel arra,hogy nem volt olyan rég szeptember,meg vezetve van a szervízkönyv,meg csak 24ezer ven benne,aszonták megpróbálják megpuhítani a GM-t,engedélyezze a garis javítást.Ha nem akkor kb.100 rongy,vagy szeleptisztító adalék...Ez van most.Várom a hívásukat,és reménykedek. Megemlítettem az EGR-t,de azt mondta a srác,hogy eddig nem volt EGR-es lacsi,inkább az Aveokra és a Sparkokra jellemző. Na,gyerekek,most hagytam ott a szervízben a vasat,engedélyezte a GM a garis javítást!!!!Egy jó pont a salgótarjáni szervíznek és a GM-nek is!!!!! Elvileg pénteken kész lesz.Azért nyugtassatok meg,hogy ez a beavatkozás orvosolja majd a problémát! Üdv! Végre egy jó hír! A sok panasz után jólesik ha törödnek az ügyfelekkel is a GM-ben. Nyugtával dícsérd a napot, vagy valami ilyesmi... Kripic! A fene a negatív hullámaidat! Hogy mitől lettél ilyen pesszimista a GM-mel kapcsolatban! No!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #238 Dátum: 2007. November 07. - 20:30:59 » |
|
Kripic! Én optimista vagyok,de én is vmi ilyesmit akartam mondani.... Jutkával dícsérd és ne igyál előre,stb... Mindegy....azért az alvás nehezen fog menni az elkövetkező napokban.Remélem példa értékű lesz az eset,pozítív irányba!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #239 Dátum: 2007. November 07. - 20:42:33 » |
|
Voltam a márkában,P 0300-as hibakódot olvastak ki.Aszonták kipufogó szelepcsere,vagy megcsiszolás.A garim szeptemberben lejárt,de tekintettel arra,hogy nem volt olyan rég szeptember,meg vezetve van a szervízkönyv,meg csak 24ezer ven benne,aszonták megpróbálják megpuhítani a GM-t,engedélyezze a garis javítást.Ha nem akkor kb.100 rongy,vagy szeleptisztító adalék...Ez van most.Várom a hívásukat,és reménykedek. Megemlítettem az EGR-t,de azt mondta a srác,hogy eddig nem volt EGR-es lacsi,inkább az Aveokra és a Sparkokra jellemző. Na,gyerekek,most hagytam ott a szervízben a vasat,engedélyezte a GM a garis javítást!!!!Egy jó pont a salgótarjáni szervíznek és a GM-nek is!!!!! Elvileg pénteken kész lesz.Azért nyugtassatok meg,hogy ez a beavatkozás orvosolja majd a problémát! Üdv! Kb egy idős a csacsink. Én mindjárt első évben túlestem ezen, kb 15E km volt akkor a gépben. Szelepcsere garban. Azóta nem volt vele gond. Ami sárga lámpám volt később, az elektromos zárlat miatt keletkezett. Úgy hogy véleményem szerint azért bizakodhatsz
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|