Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 12:27:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 103   Le

Szerző Téma: Torpanás és EGR szelep  (Megtekintve 553325 alkalommal)
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

Lacetti 1,4 Elite HB

« Hozzászólás #225 Dátum: 2007. November 05. - 18:40:45 »

Voltam a márkában,P 0300-as hibakódot olvastak ki.Aszonták kipufogó szelepcsere,vagy megcsiszolás.A garim szeptemberben lejárt,de tekintettel arra,hogy nem volt olyan rég szeptember,meg vezetve van a szervízkönyv,meg csak 24ezer ven benne,aszonták megpróbálják megpuhítani a GM-t,engedélyezze a garis javítást.Ha nem akkor kb.100 rongy,vagy szeleptisztító adalék...Ez van most.Várom a hívásukat,és reménykedek.
Megemlítettem az EGR-t,de azt mondta a srác,hogy eddig nem volt EGR-es lacsi,inkább az Aveokra és a Sparkokra jellemző.
Huppsz na ez is érdekes! A P300 hibakód tudomásom szerint gyujtás kimaradás a hengerben aminek mint tudjuk számtalan oka lehet, mégis ha már a gari lejárt rögtön a szelepcsere a javallat és csak másodrészben a kiégetés + adalék. Azt mondjuk díjjazni kell, hogy mégis megpróbálják elintézni gariban.Én szurkolok Neked sok szerencsét!!!!!
Naplózva
akidobos
Ezredes

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #226 Dátum: 2007. November 05. - 19:44:29 »

Köszönöm az együttérzést!
Semmiképpen nem fizetek ki 100 ezret,egész egyszerűen,mert nincs...
Ha nem sikerül gariban elintézni,mindenképpen az adalékhoz nyúlok.
Köszönöm a jótanácsokat!Majd leírom,ha mitörtént Kacsint
--Nem tudom EU hanyas a motor,2004-es gyártás.A forgalmiban a környezetvédelmi besorolása:6...eznemtommi
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 05. - 19:51:34 írta akidobos » Naplózva
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #227 Dátum: 2007. November 05. - 19:59:34 »

Köszönöm az együttérzést!
Semmiképpen nem fizetek ki 100 ezret,egész egyszerűen,mert nincs...
Ha nem sikerül gariban elintézni,mindenképpen az adalékhoz nyúlok.
Köszönöm a jótanácsokat!Majd leírom,ha mitörtént Kacsint
--Nem tudom EU hanyas a motor,2004-es gyártás.A forgalmiban a környezetvédelmi besorolása:6...eznemtommi
Ha 2004-es akkor biztos ,hogy Euro3-as . Nos talán mindenki ettől tart a legjobban .( Gari lejár , hiba kijön )
Sok sikert az akcióhoz !
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #228 Dátum: 2007. November 05. - 20:09:15 »

Ezért /IS/ lenne jó ha flottában lennénk normális szervizben. A még garis autó garlevelére megrendelhetné a szerviz a lejárt garis autó alkatrészét.
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 08. - 14:47:34 írta ladlac » Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #229 Dátum: 2007. November 05. - 20:24:12 »

Esetleg kérdezd meg a váci és a gödöllői szervízben, mert ők chevyklub támogatók!!!!!
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
akidobos
Ezredes

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #230 Dátum: 2007. November 06. - 09:16:21 »

Esetleg kérdezd meg a váci és a gödöllői szervízben, mert ők chevyklub támogatók!!!!!
Naplózva
hicar
Teljes tag

« Hozzászólás #231 Dátum: 2007. November 06. - 14:52:34 »

Ezért /IS/ lenne jó ha flottában lennénk normális szervizben. A még garis autó garlevelére megrendelhetné a szerviz a lejárt garis autó alkatrészét. Ők nem buknak, mert a szerviznek munka, forgalom, GM fizeti. Alanyoknak meg jó, mert elkészül az autó. Én már csináltam ilyesmit haverommal, csak az nem GM volt. /suzuki/
Az Ő rossz alkatrészét beszereltük nekem, szervizbe be, hitetlenkedés, csere, megoldás megszületett.
Neki is jó volt, nekem is mert segithettem, szerviznek meg mindegy, mert gariba fizette neki a gyár!!!! Vigyorog Vigyorog

Igen ez egész jó ötlet, benne lennék én is.
Naplózva

Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #232 Dátum: 2007. November 06. - 14:56:49 »

Ezért /IS/ lenne jó ha flottában lennénk normális szervizben. A még garis autó garlevelére megrendelhetné a szerviz a lejárt garis autó alkatrészét. Ők nem buknak, mert a szerviznek munka, forgalom, GM fizeti. Alanyoknak meg jó, mert elkészül az autó. Én már csináltam ilyesmit haverommal, csak az nem GM volt. /suzuki/
Az Ő rossz alkatrészét beszereltük nekem, szervizbe be, hitetlenkedés, csere, megoldás megszületett.
Neki is jó volt, nekem is mert segithettem, szerviznek meg mindegy, mert gariba fizette neki a gyár!!!! Vigyorog Vigyorog

Csak óvatosan az ilyen hozászólásokkal.
GM-es is olvashatja a fórumot (meg akár Suzukis is).
Naplózva
akidobos
Ezredes

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #233 Dátum: 2007. November 07. - 12:11:59 »

Voltam a márkában,P 0300-as hibakódot olvastak ki.Aszonták kipufogó szelepcsere,vagy megcsiszolás.A garim szeptemberben lejárt,de tekintettel arra,hogy nem volt olyan rég szeptember,meg vezetve van a szervízkönyv,meg csak 24ezer ven benne,aszonták megpróbálják megpuhítani a GM-t,engedélyezze a garis javítást.Ha nem akkor kb.100 rongy,vagy szeleptisztító adalék...Ez van most.Várom a hívásukat,és reménykedek.
Megemlítettem az EGR-t,de azt mondta a srác,hogy eddig nem volt EGR-es lacsi,inkább az Aveokra és a Sparkokra jellemző.
Na,gyerekek,most hagytam ott a szervízben a vasat,engedélyezte a GM a garis javítást!!!!Egy jó pont a salgótarjáni szervíznek és a GM-nek is!!!!!
Elvileg pénteken kész lesz.Azért nyugtassatok meg,hogy ez a beavatkozás orvosolja majd a problémát!
Üdv!
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #234 Dátum: 2007. November 07. - 14:01:03 »

Brávóóó! Végre egy jó hir a csapatnak! Azért a végső eredményről is számolj be , kérünk tisztelettel. Lehet salgótarján lesz a csapat kedvenc szervize? Vagy a G.M. végre figyeli az ügyfelek gondjait? Jó lenne hinni benne! Drukkolunk, hogy szuper legyen végre a kocsid. Üdv: LadiGidy
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
hicar
Teljes tag

« Hozzászólás #235 Dátum: 2007. November 07. - 15:23:30 »

Na,gyerekek,most hagytam ott a szervízben a vasat,engedélyezte a GM a garis javítást!!!!Egy jó pont a salgótarjáni szervíznek és a GM-nek is!!!!!
Elvileg pénteken kész lesz.Azért nyugtassatok meg,hogy ez a beavatkozás orvosolja majd a problémát!
Üdv!

Végre egy jó hír! A sok panasz után jólesik ha törödnek az ügyfelekkel is a GM-ben.
Naplózva

kripic
Kábelbarát
Ezredes

Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)

« Hozzászólás #236 Dátum: 2007. November 07. - 18:02:40 »

Üdv!

Végre egy jó hír! A sok panasz után jólesik ha törödnek az ügyfelekkel is a GM-ben.

Nyugtával dícsérd a napot, vagy valami ilyesmi...
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #237 Dátum: 2007. November 07. - 18:19:02 »

Üdv!

Nyugtával dícsérd a napot, vagy valami ilyesmi...

Kripic! A fene a  negatív hullámaidat! Hogy mitől lettél ilyen pesszimista a GM-mel kapcsolatban! No!  Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
akidobos
Ezredes

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #238 Dátum: 2007. November 07. - 20:30:59 »

Kripic!
Én optimista vagyok,de én is vmi ilyesmit akartam mondani....
Jutkával dícsérd és ne igyál előre,stb...
Mindegy....azért az alvás nehezen fog menni az elkövetkező napokban.Remélem példa értékű lesz az eset,pozítív irányba!!
 Vigyorog Vigyorog

Naplózva
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #239 Dátum: 2007. November 07. - 20:42:33 »

Üdv!

Kb egy idős a csacsink. Én mindjárt első évben túlestem ezen, kb 15E km volt akkor a gépben. Szelepcsere garban. Azóta nem volt vele gond. Ami sárga lámpám volt később, az elektromos zárlat miatt keletkezett.
Úgy hogy véleményem szerint azért bizakodhatsz Mosolyog
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 103   Fel

Ugrás: