Krisz
|
|
« Hozzászólás #1620 Dátum: 2013. Január 05. - 12:52:40 » |
|
Samsung laptop. Valami elállítódot, mert amikor bekapcsolom már nem tud automatikusan csatlakozni a wifis netre. Megnéztem minden beállítást- átállítottam ami nem tetszett, de semmi. Nem értem... A hálózatkezelésnél automatikus csatlakozás van beírva. Minden más is változatlan, csak az a szerencsétlen 'easy settingsben' -ez jön be a wifi hotkeyre- van kioffolva és hiába állítom, nem tárolja. Tipp, mi állítodott el vagy hol kell megnézni??
Vezeték nélküli hálózatoknál töröld/távolítsd el a kapcsolatot,majd ismét csatlakozz és ezután valószínűleg helyrejön.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1621 Dátum: 2013. Január 05. - 12:56:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
LuzsoSW
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
|
« Hozzászólás #1622 Dátum: 2013. Január 05. - 14:39:29 » |
|
Szia. esetleg XCLIO A380-ként tudod még keresni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1623 Dátum: 2013. Január 19. - 17:26:47 » |
|
Ki tud a Bittorrent 7.7.3 program használatában segíteni? Konkrét téma, amire nem találok kielégítő irodalmat: régi letöltési -amit már kivontam egyszer a listáról- anyagok aktívvá tétele seedre.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1624 Dátum: 2013. Január 19. - 21:59:05 » |
|
Ki tud a Bittorrent 7.7.3 program használatában segíteni? Konkrét téma, amire nem találok kielégítő irodalmat: régi letöltési -amit már kivontam egyszer a listáról- anyagok aktívvá tétele seedre.
A konkrét programot nem ismerem, ezért olyan verziót mondok, ami bármelyik programnál működik. Kezd el újra letölteni ugyan oda ahol most van a letöltött anyag. Nem ijedj meg, nem fogja újra letölteni. Leellenőrzi, hogy meg van e minden fájl és berakja seed-be.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1625 Dátum: 2013. Január 20. - 16:40:31 » |
|
ok! próbálom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1626 Dátum: 2013. Február 02. - 20:15:48 » |
|
Ha van valakinek sima race07 eredeti programja, akkor indul nemsokára egy ingyenes bajnokság http://vsr.hu/2009/forum/viewforum.php?f=125
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1627 Dátum: 2013. Március 14. - 19:04:04 » |
|
Gidy sikerült megnézni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1628 Dátum: 2013. Március 14. - 20:19:07 » |
|
Gidy sikerült megnézni?
Nem! De nem is nagyon volt rá időm hogy fejlesszem PC tudásomat ilyen magas szintre. De Tomi fiam majd segít biztosan. Jé! Írtam ebbe a topicba! Pedig semmi közöm nincs hozzá. Gondolom, nem is lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #1629 Dátum: 2013. Március 14. - 20:52:08 » |
|
Gidy sikerült megnézni?
Nem! De nem is nagyon volt rá időm hogy fejlesszem PC tudásomat ilyen magas szintre. De Tomi fiam majd segít biztosan. Jé! Írtam ebbe a topicba! Pedig semmi közöm nincs hozzá. Gondolom, nem is lesz. Ezt csak úgy hiszed! Én is azt hitten valaha!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1630 Dátum: 2013. Június 18. - 09:00:36 » |
|
Egy hete kinlódom a freemailes címemmel. Belép, de nem tölti le a képernyőt. Ha ráütök a keresősorban egy entert, akkor felvillan a kész képernyő majd újra tölt és semmi. Ha a Chrome frissítő ikonjára kattintok, akkor abszolut semmi, csak annyi h tölt... A gépeket (asztali, laptop) szoftveresen kipucoltam, stb. Nem tudom, h a gépekkel van gond (pl. Windows frissítés tett be) vagy a szolgáltatónál van gond (freemail új verzió) vagy megint az osztrák közvetítő bénázik... Nálatok rendben? Az ideiglenes osztrák kontingens tudja használni máshol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hooti
|
|
« Hozzászólás #1631 Dátum: 2013. Június 18. - 09:45:15 » |
|
Egy hete kinlódom a freemailes címemmel. Belép, de nem tölti le a képernyőt. Ha ráütök a keresősorban egy entert, akkor felvillan a kész képernyő majd újra tölt és semmi. Ha a Chrome frissítő ikonjára kattintok, akkor abszolut semmi, csak annyi h tölt... A gépeket (asztali, laptop) szoftveresen kipucoltam, stb. Nem tudom, h a gépekkel van gond (pl. Windows frissítés tett be) vagy a szolgáltatónál van gond (freemail új verzió) vagy megint az osztrák közvetítő bénázik... Nálatok rendben? Az ideiglenes osztrák kontingens tudja használni máshol?
Nekem jó mind webes elérésen, mind pop3-on keresztül Outlook 2003-al. Talán egy emil klienssel még kipróbálhatnád, beállítását itt találod: http://help.freemail.hu/?method=1&q=35egy vagon klienst pedig itt: http://download.chip.eu/hu/Levelez_program_4396.html
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1632 Dátum: 2013. Június 20. - 07:43:29 » |
|
Nem tudom mi történt, de tegnap miközben próbáltam a leírtakat a laptopon egyszer csak bejött a freemail. Majd egy óra múlva az asztalin is... De az asztalin nem csináltam még semmit! és azóta is jók....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hooti
|
|
« Hozzászólás #1633 Dátum: 2013. Június 20. - 10:45:21 » |
|
Nem tudom mi történt, de tegnap miközben próbáltam a leírtakat a laptopon egyszer csak bejött a freemail. Majd egy óra múlva az asztalin is... De az asztalin nem csináltam még semmit! és azóta is jók.... Lehet megijedt, hogy ki akarod cselezni és megjavult
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1634 Dátum: 2013. Június 21. - 10:43:18 » |
|
Lehet de inkább szoftver gondot sejtek. A javulás elött a laptopon jött le egy-két update, azután az xp-s asztalin is mindent végig turtam. Jött is 42 db frissítés fiacskám nem sokat törödött a dolgokkal... Azóta gyorsabb, stabilabb és tisztább érzés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|